А навчіть мене... або таємниці файної господині (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 28 Лютий 2015.

  1. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Дівчата, всі ми файні господині але часами є трафунки коли щось таке банальне як бішкопт не виходить. Давайте ділитись нашими кухонними таємницями.:girl_in_love:

    Тема не флудильня :girl_crazy:, тому якщо
    В цій теми будемо обговорювати те чого хочемо навчитись. Переписи прошу писати у відповідну тему. Це краще для нас всіх. :girl_dance: Потім не зможемо звести кінці з кінцями і будемо писати, знаю, що є перепис Касі а знайти не можу. :girl_blush2:

    Дуже дякую за розуміння. Ми з вами гарно перетупцювали за 3000 дописів у першій, другій та третій темі тому продовжуємо допомагати один одному тут.

    Навчіть мене Дубль чотири! :girl_curtsey:
     
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Корисно x 2
    • Безграмотно x 2
    • Не подобається x 1
    • Співчуваю x 1
    • Баян x 1
  2. flame

    flame невгамовний експериментатор

    колись мені @Irysochka давала рецепт карпачо з буряка
    Я його трохи "підігнала" під себе - роблю подушку з зеленинки і посипаю підсмаженими волоськими горіхами. Добре йде з пармезаном, козячим сиром.
    тіпа таке , тільки зелені більше і вона під буряком.
    --- дописи об"єднано, 6 Листопад 2016 ---
    вінігрет:girl_wink:
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Smokey eyes

    Smokey eyes Well-Known Member

    Я роблю салат із печеного буряка, фети та смаженого соняшникового насіння. Заправляю олією.
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. tinkaKris

    tinkaKris Just do it!

    Дівчата, навчіть робити шоколадно-кокосовий торт)) НЕ знаю чи має воно назву, опишу його, бо попробувала і ходить за мною, навіть смак відчуваю :girl_crazy:

    Значить тісто шоколадне було, щось схоже на брауні але не дуже вологе і не дуже сухе, (з тим думаю справлюсь) потім кокосовий шар, але не крем, а щось таке як начинка з Баунті, ( а от як робити ту начинку поняття немаю) і зверху шоколадний ганаш :girl_in_love:
    Хтось має таке в "арсеналі"??
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. casablanka

    casablanka Щаслива особистість

    Буряк натираєте чи кубиками ріжете?
     
  6. Smokey eyes

    Smokey eyes Well-Known Member

    Буряк ріжу маленькими кубиками - так меньше соку пускає.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    @tinkaKris, є такий торт "Баунті". Я робила за рецептом Висоцької: Торт "Баунти". Робила за другим варіантом коржів і крему. Моїм кривим рукам коржі не вдались, але на смак були добрі. А крем вкусняшка, як справжнє баунті.
     
    • Корисно Корисно x 1
  8. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    У мене є такий "баунті":
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1
  9. Oleksandrochka

    Oleksandrochka Well-Known Member

    Дівчата, порадьте смачний салат з креветок
     
  10. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Підкажіть будь ласка, як зробити чорничний мус як прошарок для торта. В неті знайшла рецепт, в одному пише давати білок, в іншому - лише вершки. Поділіться, як робите ви.
     
  11. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    Дівчата, розкажіть мені, як робити котлети в духовці. А саме, скільки їх пекти?
    І ще підкажіть, що зробити з фаршем окрім котлет. Щось, що не вимагає багато часу. Пельмені не варіант, бо я з тим бавитись пів дня не хочу. Тефтелі чоловік не їсть.
    Вже на вечір запланували бургери. Трохи котлет. І ще все одно залишається.
    Морозити не варіант, бо він уже розмерзся...

    Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
     
  12. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Макарони по-флотськи (мегашвидко), м'ясний пиріг (в мене завжди є тісто в морозилці), фарширована картопля, але то трохи довше по часу.
     
  13. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    Ану, розкажи мені детальніше про пиріг, будь ласка) яке тісто і що ще йдк в начинку?

    Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
     
  14. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Тісто листкове, куповане :girl_blush2: В начинку ще даю підсмажену моркву+цибульку, зелень, як маю то і гриби додаю. Раз робила з фаршем і шпинатом (бааааагато).
    --- дописи об"єднано, 13 Листопад 2016 ---
    А, і печу в мультиварці, то духовка не працює.
     
  15. marianast

    marianast Well-Known Member

    По 15-20хв,на кожну сторону, алe я закладаю цілу бритванку. Тeпмeратура 200,при мeншій сік пускають. Обвалюю в сухарях.
    Я вжe так роками роблю, eкономить час і нe засмeрджує мeні хату)
     
    • Подобається Подобається x 4
  16. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    Дякую! Дякую!Дякую!
    Оте смаження мене нервує страшне. Потім все мити, провітрювати. І витяжка не рятує.
    Тому смаженого в нас мало) А тут цей фарш...

    Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
     
  17. Sweet kitty

    Sweet kitty Вишивалочка

    Навчіть мене робити крижавки,а то в нас цього року багато маленької капусти на городі
     
  18. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    я завжди роблю котлети в духовці. Заправляю як на котлети мокрими руками формую, на фольгу змащену оливковою олією і в духовку. Хвилин 25 і вони готові. Нічого не первертаю-вони добре пропікаються
     
    • Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 1
  19. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    дякую за детальний опис! а фольгою не накриваєте?

    вже не актуально?
    можна зробити чілі кон карне (обсмажений фарш+цибуля+фасоля+томатний соус)
    лазанья
    суп з фрикадельками
    голубці
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. marianast

    marianast Well-Known Member

    нe накриваю нічим, бритванку змащую олією. Пeрeвeртаю, тоді скоринка така смачна утворюється з двох сторін.
     
    • Подобається Подобається x 1
  21. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    Я робила на пергаментному папері спочатку на одній стороні, А потім перевернула і включила режим з обдувом. То вийшла файна скоринка з обох боків)
    @marianast ще раз дякую) тепер ніякого смаженя) чоловік зацінив)

    Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1