А навчіть мене... або таємниці файної господині (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 28 Лютий 2015.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Дівчата, всі ми файні господині але часами є трафунки коли щось таке банальне як бішкопт не виходить. Давайте ділитись нашими кухонними таємницями.:girl_in_love:

Тема не флудильня :girl_crazy:, тому якщо
    В цій теми будемо обговорювати те чого хочемо навчитись. Переписи прошу писати у відповідну тему. Це краще для нас всіх. :girl_dance: Потім не зможемо звести кінці з кінцями і будемо писати, знаю, що є перепис Касі а знайти не можу. :girl_blush2:

Дуже дякую за розуміння. Ми з вами гарно перетупцювали за 3000 дописів у першій, другій та третій темі тому продовжуємо допомагати один одному тут.

Навчіть мене Дубль чотири! :girl_curtsey:

• Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Корисно x 2
    • Безграмотно x 2
    • Не подобається x 1
    • Співчуваю x 1
    • Баян x 1
  2. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Дуже просто робиться і мегасмачний, інградієнти не дорогі, один з улюблених тепер.
    Шоколадный торт на раз, два, три - Andy Chef - блог о еде и путешествиях, пошаговые рецепты, интернет-магазин для кондитеров

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  3. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

купила листкове тісто. хочу спекти щось не знаю що:girl_in_dreams: може кіш? може що? підкажіть простий рецепт. щоб задовільнити мої вагітносмакові фантазії:d23::girl_crazy: і скільки часу його потрібно розморожувати?

4. Zolotse

Zolotse Well-Known Member

Ви розрізаєте корж і чимось перемащуєте?

5. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Так, я розрізаю і перемащую збитою сметаною з пудрою, або збитою сметаною і топленим шоколадом.

6. Gala

Gala Well-Known Member

Дівчата поділіться перевіреним рецептом лежнів (з кукурудзяної крупи і з сирною начинкою).Дуже подобається їсти, але ще не робила...

7. Nadiya

Nadiya Well-Known Member

Дівчата маю шматок свіжої підчеревини. Як її смачно приготувати? Мо'' в духовці із спеціями найкраще буде?

Надіслано від мого Lenovo P780, використовуючи Tapatalk

8. zetta

zetta Well-Known Member

Дівчата дайте рецепт фаршмаку. Привезла собі з Ізраїлю тунця і куди йогопристосувати не знаю. А там їла власне в фаршмаку такий був добрий. Ніколи не робила того салату.

Останнє редагування: 31 Січень 2016
  9. raspberry

raspberry Well-Known Member

Фаршмак з тунця не пробувала. А сама роблю з тунцем салат з капусти: звичайна чи пекінка, трошки цибульки, тунець, майонез. Все вимішати і зверху викласти чіпси. Їсти, поки чіпси не розмокли. Ще адаптувала цей рецепт в дієтичний: капуста, цибуля, тунець, заправляю тою олійкою, що залишилась з тунця, якщо замало, додаю ще оливкової і сіль за смаком.
    --- дописи об"єднано, 31 Січень 2016 ---
    А ще можна піцу з тунцем зробити, але це "на любітєля".

10. iragonzales

iragonzales В декреті

Маю хороший рецепт, який зробить і дитина. Думала, що в когось є кращий рецепт, але бачу ніхто не написав.
    4 яйця збиваєте зі склянкою цукру, додаєте 250 грам розтопленого і охолодженого меду, додаєте 1 скл молока або сметани, в яке перед тим розчинили ч. Л. амоняку, в суміш потрохи вводите сухі інгридієнти ( 500 грам муки з 1.ч.л. соди). В кінці даєте спеції перемелені в кавомолці ( 4 гвоздика, 2 духм'яних перчики, кориця, далі по смаку). Зверху можна посипати горішками.
    П.с.я даю штучний мід, по-перше дешевше, по-друге в справжньому меді від нагрівання утворюється отрута, тому нічого розтоплювати не потрібно.

11. TASJA

TASJA Well-Known Member

Підскажіть, що доброго можна зробити зі спинок лосося?

12. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Не знаю,як правильно:girl_wink:. Я просто розминаю рибу виделкою, додаю цибулю кубиками,терте яйце і майонез.

• Подобається Подобається x 1
  13. flame

flame невгамовний експериментатор

покажіть як воно виглядає:dntknw:, бо я собі уявляю тільки кості, які можна давати до ухи чи рибного супу, щоб був наваристий і пахучий.

Останнє редагування: 2 Лютий 2016
  14. TASJA

TASJA Well-Known Member

лосось.jpg Щось пипу такого ))).

15. flame

flame невгамовний експериментатор

Останнє редагування: 2 Лютий 2016
    • Корисно Корисно x 1
  16. Kandya

Kandya Well-Known Member

я ще до того додаю трохи кукурудзи -- ну дуже добре мені хрустить воно. Знаю, багато хто дає картоплю кубиками -- але я не пробувала.

І ще для мене головне -- то злити із консерви юшку. Бо чоловік може все в миску викинути -- воно тоді мені не смакує, ляпа якась.

І яйце теж можна вилкою, можна нарізати -- ну я не тру (не парюсь)

17. TASJA

TASJA Well-Known Member

Буду знати ))).
    Чоловік купив і сказав, що спинки )))).
    Мені крім супу нічого в голову не прийшло, а суп не смакує.

18. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

А я замість кукурудзи для хрусткості і свіжості даю свіжий огірок кубиками. Теж дуже класно)

19. Hexe

Hexe Well-Known Member

чи є особливо велика різниця в вигляді\об"ємі\пухкості при використанні амонію\соди\пекарського порошку?
    якщо в рецепті є амоній чи можна заміняти пекарським порошком і чи це сильно вплине на готовий продукт?

20. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

@Hexe , амоній дає зовсім інший смак в готовій випічці. Якщо спекти за тим самим рецептом, але один корж з розпушувачем, а другий з амонієм,то отримаєте два різних коржі.

• Інформативно Інформативно x 1
  21. Alicia

Alicia Well-Known Member

З животиків не знаю, чи вийде, але зі спинок робила пекла такий рулет з пореєм і зеленню - і смачно, і швидко: Рулет слоеный с семгой и луком пореем

• Подобається Подобається x 5