А навчіть мене... або таємниці файної господині (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 28 Лютий 2015.

  1. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Дівчата, всі ми файні господині але часами є трафунки коли щось таке банальне як бішкопт не виходить. Давайте ділитись нашими кухонними таємницями.:girl_in_love:

    Тема не флудильня :girl_crazy:, тому якщо
    В цій теми будемо обговорювати те чого хочемо навчитись. Переписи прошу писати у відповідну тему. Це краще для нас всіх. :girl_dance: Потім не зможемо звести кінці з кінцями і будемо писати, знаю, що є перепис Касі а знайти не можу. :girl_blush2:

    Дуже дякую за розуміння. Ми з вами гарно перетупцювали за 3000 дописів у першій, другій та третій темі тому продовжуємо допомагати один одному тут.

    Навчіть мене Дубль чотири! :girl_curtsey:
     
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 2
    • Корисно x 2
    • Безграмотно x 2
    • Не подобається x 1
    • Співчуваю x 1
    • Баян x 1
  2. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Купувала в Ашані в КК. Риба смачна, вважається делікатесом. ЇЇ тільки важливо правильно почистити і видалити в середині хребтовий хрящ. Осетрина взагалі не має твердих костей, тільки хрящики.
    Натерла сухими травами і завернула в фольгу. Потім відразу покладу в духовку і спечу.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  3. flame

    flame невгамовний експериментатор

    А тепер чур з мене не сміятися. Бачила багато роликів в неті, де капусту на голубці не ошпарюють кип"ятком, а кладуть в морозилку. То я собі так подумала, а якщо я капустину виставлю на балкон, вона там замерзне, а потім в хаті розморозиться, то буде ОК? Чи я зроблю гаплик капусті. Не люблю я з кип"ятком "бавитися". В мікрохвильовці пробувала - зіпсула капусту.
     
    • Смішно Смішно x 1
  4. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Чого? Мені той спосіб самий зе бест. Про переморожену нічого не скажу мудрого, знаю, що капуста сира, впринципі не повинна перемерзнути)
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. flame

    flame невгамовний експериментатор

    та бо було або якесь ще затверде то листя , або вже переготоване і ламалося. То ше правда від капусти залежить, але я пробувала 2 рази на різній капусті. А Ви її просто в тарілку і в мікрохвильовку, чи наливаєте в тарілку трохи води?
     
  6. AilataN

    AilataN жива

    Капусту треба в пакет класти, і гарно зав"язати. Помірну потужність- і вперед.
    Якщо не докінця пропарилася тоді знову в пакет, або листки самі, або кочан, і знову, в пакеті, на кілька хвилин в мікро.
     
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  7. flame

    flame невгамовний експериментатор

    ого, на кілька хвилин? А воно не лупане?
     
    • Смішно Смішно x 2
  8. AilataN

    AilataN жива

    Коли кладу качан перший раз- ставлю на середню потужність ( не знаю скільки в показниках, medium)) на 7-8 хв. Вона собі гарно париться, пакет трохи надувається, але не критично. Не лупане, то точно))
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    @flame, я гарно вирізаю качан, мию і в пакет. Закручую так, щоб не виходила пара, яка будк утворююватись і кладу качаном доверху(то я собі так, бо як показала практика в моїй МХ так краще).Вмикаю на 20хв але в залежності від капусти можна глянути і швидше, верхні пропарені листки знімаю, а решту, котрі ще не готові знову в МХ.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Інформативно Інформативно x 3
  10. flame

    flame невгамовний експериментатор

    ОК, йду по капусту. Як закінчу - дамся чути.
     
  11. SOLODKA

    SOLODKA Well-Known Member

    А я ще потім ту капусти ну з мікрохвильовки опускаю в холодну воду - нині вже три капусточки готові .
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. flame

    flame невгамовний експериментатор

    ок, доповідаю - не лупануло. Весь трюк був в тому пакеті. Ніби нормально вийшло - пробувала скручувати і листя не ламається. В воду не пхала, бо пізно побачила.
     
    Останнє редагування: 5 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    Просвітіть, який то пакет має бути?
     
  14. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    ой дівчата)) в мене так капуста перший парилася в мікро)- більше того не роблю. бо коли я відчинала дверку, вона викотилася разом з тарілкою з мікро,яка розбилася,і яку ми потім пів року докуповували)))

    так що я традиційно в банячку листя знімаю)
     
    • Смішно Смішно x 1
  15. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Поліетиленовий звичайний пакет.По-нашому- "маєчка")

    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. solana rok

    solana rok Well-Known Member

    Тушила капусту з грибами і вони стали резинові( То я перетушила чи що? Вперше таке( їх можна врятувати?

    Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
     
  17. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Гриби резинові? Якщо так, то не готові ще.

    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
  18. solana rok

    solana rok Well-Known Member

    То ж просто гливи. Але вже пом'якшали за 1,5 год)

    Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
     
  19. flame

    flame невгамовний експериментатор

    гриби може були морожені сирими?
     
  20. solana rok

    solana rok Well-Known Member

    Ага, то через то?

    Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
     
  21. flame

    flame невгамовний експериментатор

    швидше за все. Гриби перед заморозкою краще хоч 5 хв проварити. Тоді вони не будуть при готуванні робитися гумовими.
     
    • Подобається Подобається x 1