А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 10 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Дівчата, всі ми файні господині але часами є трафунки коли щось таке банальне як бішкопт не виходить. Давайте ділитись нашими кухонними таємницями.

    Ми з вами гарно перетупцювали за 3000 дописів у першій та другій темі тому продовжуємо допомагати один одному тут.

    Навчіть мене Дубль три! :girl_wink:
     
    Останнє редагування модератором: 20 Вересень 2013
  2. napoleona

    napoleona Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    0,5 кг печінки + 5 великих цибулин - змолоти на мясорубці.
    Додати 5 жовтків і 5 білків збитих на піну
    1 скл. молока
    1 скл. муки
    Багато перцю і солі. Перекладати гостреньким майонезом з часником.
    такий рецепт, але я не даю так багато цибулі
     
  3. WEDLADY

    WEDLADY Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    Дівчата, маю багато смальцю, який планувала використовувати в печиво, але печиво в моїй духовці не вдається(в духовці добре працює тільки режим "нижній протвінь+Конвекція"). Може є якісь рецепти пирогів з використанням смальцю?
     
  4. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    дійсно цибульки напевно забагато...навіть не розраховувала на такий простий перелік інгридієнтів))
     
  5. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    я роблю на 1 кг печінки 5 середніх цибулин
     
  6. Vероніка

    Vероніка Never give up

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    М"ясорубки не маю, роблю все ручним блендером - печінку добре подрібнює.
     
  7. napoleona

    napoleona Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    я маю, але тре витягати, то теж блендером, бо стоїть на кухні:)
     
  8. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    я теж на те розраховую)))

    а яка процедура обжарювання, просто як млинці? чи щось складніше?
     
  9. byzja

    byzja New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    не маю вже сили!!!!!!!!!!!!!!! знов бисквіт впав, що то таке???? ну ніби вже всіх правил дотримуюсь................*(((((((((((((((((((((((
     
  10. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    може тому і впав)
     
  11. byzja

    byzja New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    хіба ще чогось незнаю, але вже все вичитала, лишився варіант конвекції в духовці, але вона в мене є у всіх режимах((((
     
  12. Corena

    Corena Кулінарна муза 2013

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    дівчата, що ви називаєте впав? зовсім-зовсім? сирий всередині? гливкий при розрізі?
    якщо ні, і смак добрий, то 15-20% осідання - то норма для бісквіту - то є звичайна фізика, охолоджуючись, повітря в порах стискається і ті пори зменшуються.
    я взагалі не знаю, чого всі бідкаються на рахунок перипетій з бісквітом, стільки є смачних рецептів, з якими не виникає нюансів). а бісквіт, на мій смак, не є аж чимось надзвичайним по смакових якостях.
     
  13. byzja

    byzja New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    я дуже люблю бисквіт, от і печу, ні на смак супер, але виріс як пасочка а потім впав до низу, аж із заглибиною....((((
     
  14. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    то треба рецепт бачити, а взагалі мені виглядає, що мало муки, якщо так сильно впав
     
  15. byzja

    byzja New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    по рецепту форумлянки амаретто:
    для тих хто питав в карму
    стандартний мій рецепт:
    5 яїчок
    200 грам цукру
    200 грам муки
    12 грам пор до печива
    5 ст л води
    п.с білки бити окремо!,потім вимішуємо
    печу 40 хв при 200 гр
     
  16. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    Печу без води і без порошку, по рецепту Христусі- вдається. Пекти треба до готовності(я на час не печу, а пробую зубочисткою).
     
  17. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    так рецепт простий як пісня, я його печу 2 рази на тиждень, я думаю що вам треба розібратись з духовкою бо я написала 40 хв при 200 градусів для своєї газової, а електрична мала б спекти при 170-180 за 35-40 хв і проблема не в конвекції це точно. Вчора теж пекла по рецепту Христусі, але через це що немала порошку до печива. Різниці жодної!Хоча можите спробувати а тоді побачите
     
  18. byzja

    byzja New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    дайте мені ще той рецепт Христусі))
     
  19. LAGIDNA

    LAGIDNA Active Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    Попробуйте накрити бісквіт пергаментом для випічки, хвилин 20 не знімати,( перші 15 хвилин взагалі духовку не відкривайте) потім можна зняти. Ще Ви надто довго печете його, може перепікається. Можна попробувати пекти менше часу, але залишити в вимкненій духовці хвилин на 15.
    Подивіться ось тут , там вказана вага продуктів (навіть яєць), як перевірити, чи правильно збиті білки....
     
  20. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    даю))............
     
  21. AilataN

    AilataN жива

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    Перший раз спекла вдалий бісквіт по оцьому рецепту:
    дуже гарно і просто все вийшло ( пекла рулет)
    так, базовий і популярний рецепт, нічого зайвого і важкого.
    Лагідна- дякую! от вміють люди гарно і просто описати :)
     
Статус теми:
Закрита.