А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 10 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Дівчата, всі ми файні господині але часами є трафунки коли щось таке банальне як бішкопт не виходить. Давайте ділитись нашими кухонними таємницями.

    Ми з вами гарно перетупцювали за 3000 дописів у першій та другій темі тому продовжуємо допомагати один одному тут.

    Навчіть мене Дубль три! :girl_wink:
     
    Останнє редагування модератором: 20 Вересень 2013
  2. Maksli

    Maksli Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    дівчатка, помагайте, бо не знаю шо маю робити.
    передали нам щуку, а там купа ікри,
    що з тої ікри можна зробити просто не уявляю, чи якось замаринувати, чи зварити, посмажити, запекти....:dntknw:
    і ще, маю половинку телячого серця, що з ним можна зробити, окрім як відварити і в салат покришити?
     
  3. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    Проясніть будь ласка, яка роль в тісті дріжджів, якщо в рецепті вказано "додати подрібнені дріжджі і винести готове тісто на годину в холод"? Я собі завжди асоціювала дріжджі з теплом і розведенням їх перед додаванням, а тут таке. То з Дарії Цвєк.
     
  4. наталя 2204

    наталя 2204 Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    Я маю такий рецепт дріжджового тіста на пиріжки. Теж пише винести на 1 год в холод. Тісто дуже гарне виходить.
     
  5. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    Зробити підливу.))
    Нормально, має бути добре.:)
    Тісто не має киснути. Дріжджі в печенні мають інше завдання.:)
    В мене є рецепт дуже смачної слойки, там також дріжджове тісто в холод ставиться.
     
    Останнє редагування: 15 Березень 2014
  6. наталя 2204

    наталя 2204 Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    Маю 1,5л свіжого березового соку. Що з ним зробити (як приготувати) щоб можна було пити?
     
  7. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    видусіть собі туди сік апельсини або лимону
     
  8. наталя 2204

    наталя 2204 Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    А прокип"ятити його перед тим потрібно чи ні?
     
  9. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    колись їла котлети з тої ікри-були добрі але як їх робити не знаю бо то було в Одесі. Маю філе тілапії -хто як її готує?
     
  10. наталя 2204

    наталя 2204 Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    Я її обсмажую в муці і яйці. Філе телапії дуже-дуже ніжне.
     
  11. Strekoza

    Strekoza Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    Тілапія мені найбільше смакує запечена в духовці (літом на грилі готували)- солю, перчу, зверху трави, петрушка, укріп, що є, завертаю у фольгу
    цілком згідна. А за рецептом, описаним вище, мені нагадує відварених раків
     
  12. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    ні, якщо пити одразу то не потрібно, свіжий сік набагато корисніший, але постоїть не довго(десь 24 год в холодильнику)
    сестра має проблеми з нирками то п"є так свіжий
    Якщо консервувати то тоді кип"ятити
     
  13. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    Що, крім пасти, можна приготувати з в'яленими помідорами(маю сушені, без олійки)?
    Ще каперси є, тунець...:girl_in_dreams:
     
  14. Marcipanka

    Marcipanka Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    Я печу піццу і фокаччу, а ще в салат то добро даю до салатноі суміші, мням
     
  15. ola-lyola

    ola-lyola Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    І в мене є баночка, незнаю куди пристроїти?
     
  16. Marcipanka

    Marcipanka Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    Я іх так люблю, що ложкою можу істи. Але найбільше смакує в піцці і в салатиках. А ще колись в картопляній хаті був дуже смачний соус з каперсів до печеноі картоплі - сметана зблендерована з зеленню і цілі каперси, мммм
     
  17. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    Такі в баночці з олійкою я також даю до піци, гарячих сендвічів, а з сухими що робити? Вони такі, як сушка, може їх олією оливковою залити?
     
  18. Marcipanka

    Marcipanka Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    Ооо, про такі вперше чую, тому не знаю, що порадити.
     
  19. ola-lyola

    ola-lyola Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    Памятаю. А я чомусь думала, що там огірок маринований був... Ото ідея, до печеної картоплі.
     
  20. sunday

    sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    до солянки дати.
     
  21. sofka08

    sofka08 kasperjonoks

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (3)

    Дівчата як робляться гречаники? Дайте перевірений, а головне смачний рецептик пліззззз.
     
Статус теми:
Закрита.