А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 10 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. zetta

    zetta Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    рецептик де?
     
  2. Corena

    Corena Кулінарна муза 2013

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    на НР робила так півника, тільки без рукава.
    ну дуже смачно! при тому, що меду я не їм взагалі, а там такий аромат створюється з тих всіх смаків, що я вминала за дві щоки!

    вже в іншій темі давала рецепт, повторюсь
     
    • Корисно Корисно x 1
  3. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Я перемелюю відварену квашену капусту на м"ясорубці, тоді додаю її до трошки припущених на олії цибулі і моркви і так ще все разом тушкую хвилин 15-20.

    До смаку те все перчу, і коли охолоне начинка - ліплю варенички. Дуже і дуже смачні виходять!
     
  4. Т@нюшк@

    Т@нюшк@ чекаю...

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    зробіть солодкий млинець. можна тільки нутеллою помастити, а можна банан додати і підігріти
     
  5. Vероніка

    Vероніка Never give up

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Я цілу курку фарширую апельсинами, хоч це і можна з стегнами зробити. Рецепт цей, тільки запекти в рукаві.
    http://gotovimvse.com/recipes/236/
     
  6. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    дівчата, як можна приготувати гарбуза печеного? на днях купила кусок того дива (десь 0,5 кг), так мені колір сподобався. А от тепер сиджу і думаю як то приготувати. Робила суп-пюре, ніби нічого так на смак, але то не моє. Порадьте щось
     
  7. Raven

    Raven Мама малятка

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Запікаю з м"яском і картопелькою, можна просто додати спеції і запекти. Буде як гарнір.
     
  8. карапуз

    карапуз Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Гляньте тут
     
  9. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    я пробувала отак запікати, то він просить не спецій а чогось солоденького, він у мене вийшов як розлізла абрикоска і смаком також її нагадував. то спеції були зайві (((. хоча, я може щось не так робила.

    ---------- Додано в 13:45 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ----------

    я млинці роблю за Касиним рецептом, мені дуже подобаються http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=60450
     
  10. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Декілька раз пробувала запікати гарбуз, щоразу виходить солодкуватий або й нудкий.
    Мені подобаються оладки з гарбуза та селери, тушкована морква+гарбуз+селера, але найчастіше готую кашу.
     
  11. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    от, от це я і мала наувазі, до нього б добре було додати меду, чи ізюму, чи ще там чогось, як на мене, то спеції таки не підходять.
     
  12. Olka Sherolka

    Olka Sherolka розпатлана посиденька

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    порадьте, будь ласочка, простий але перевірений рецепт печива чи іншої випічки на маргарині
     
  13. Gajka

    Gajka Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Дайте рецепт пісної плетенки.

    ---------- Додано в 14:59 ---------- Попередній допис був написаний в 14:43 ----------

    І ще тицьніть мені, будь ласка, де є рецепт пісних пампухів.
     
  14. soilik

    soilik Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Макові тістечка:
    1,5 літра борошна
    3 яйця,
    250 г маргарину
    1 скл. смальцю
    1 скл. сметани
    1 скл. сухого маку
    5 ч.л. амонію
    У борошно натерти маргарин і додати м"який смалець. Пізніше додати яйця, розтерті з цукром, сметану, амоній, мак. Замісити тісто, розкачати (приблизно 0,5-1 см завтовшки), зробити формочкою печенько. Гаряче печенько обваляти в пудрі.
    Я завжди роблю на пів порції, виходить досить багато. Мак можна і не давати, це за вподобанням. Печиво смачне, крихке, довго не черствіє. Правда, не зовсім пісне...
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Corena

    Corena Кулінарна муза 2013

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    маю варену пом"яту картоплю в холодильнику.
    що з неї можна простеньке зробити? шкода викидати продукт.
    пиріжки смажити хочу.
     
  16. Freitag

    Freitag Active Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    В такому разі роблю картопляний пиріг:
    Варіант 1:
    варена картопля + яйце (зо дві штуки) + борошно + ложка сметана + приправи
    Себто тісто, як на картопляники.
    Змащую форму легенько олією і викладаю половину картоплі.
    Зверху викладаю начинку. Начинка може бути на будь-який смак. Переважно - смажений фарш або печериці. Затираємо сиром і покриваємо знову картопляним тістом. Ставимо в духовку на 180-200 градусів. Печеться близько 30 хв., залежно від товщини.
    Варіант 2:
    варена картопля + яйце (зо дві штуки) + борошно + ложка сметана + приправи + рибна консерва (тунець, сардина - не томатна).
    Усе гарненько вимішуємо, викладаємо у змащену форму і печемо на 180-200 градусах близько 30 хв., залежно від товщини.
    Потім посипаємо тертим сиром і кропом.
     
  17. Shprotka

    Shprotka Active Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    можна картопляні зрази посмажити (самі або якусь начинку придумайте)...
     
  18. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    палюшки (ліниві вареники). Давно я їх не куштувала))
     
  19. napoleona

    napoleona Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    рецептик плз:)
     
  20. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Рецепт
    Тільки ми картоплю через мясорубку не пропускаємо, а просто мнемо добре коли вона ще тепла і ставимо остигати. Ну і дуже важливо, щоб картопля охолола, бо я одного разу пробувала робити з теплої картоплі, то тільки намучилась і викинула то все.
    Зажарочка з цибулькою і сметаною - то ще та смакота до палюшок.
    Всьо, завтра і собі таке зготую :)))
    Згадала, ще можна давати творог до картоплі, будуть наче вареники з сиром, тільки ліниві :))
     
Статус теми:
Закрита.