А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 10 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    можна печенька спекти, якщо нема ще неприємного запаху.
     
  2. Galya

    Galya Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    В Ашані точно є.
     
  3. Маріка

    Маріка Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Дівчата, порадьте мені що робити з маком.
    В рецепті пише, що мак запарити і втерти в макітрі. Так як макітри не маю, то треба якось вийти з положення. Пробувала блендером, але щось він в мене в маці вязне і не меле. На мясорубку потрібно дрібне ситечко, а в мене його теж нема.
    А якщо мак перше змолоти в кофемолці, а потім запарити, щось з того вийде чи ні? Боюся зіпсути.
     
  4. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Я тільки так і роблю, бо інакше мені не виходить. Єдина проблема, що потім треба його дуже добре відцідити, аби залишилось якнайменше рідини. А можна просто змолоти і не запарювати, а зразу робити макову масу.
     
  5. nattsol

    nattsol Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    моя мама тільки так і робить
     
  6. Vероніка

    Vероніка Never give up

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Тут можна подивитись. :girl_smile:
     
  7. Маріка

    Маріка Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Дякую, дівчата! Я думала, що то так можна, але ще вирішила перепитати.
     
  8. Raven

    Raven Мама малятка

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Запарюю і в блендері перетираю.
     
  9. Logos

    Logos Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Господиньки підкажіть рецепт смачної грибної юшки, бо щось вона мені ніколи не виходить, дякую
     
  10. zetta

    zetta Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    підтримую.
    ну і рецептик смачної пасти італійської. маю соус песто а куди його і коли?
     
  11. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Я грибну юшку вару в двох варіантах, вони прості і певно найпопулярніші але тільки з білих грибів
    Перша, то овочі, ясь і гриби, обов"я зково підбити мукою
    Друга, то овочевий бульйон, гриби і лапша
     
  12. Olka Sherolka

    Olka Sherolka розпатлана посиденька

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    а що таке ясь?
     
  13. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    То така фасолька біла але велика)))
     
  14. ola-lyola

    ola-lyola Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    А мені ще й крем-супу грибного, сьогодні такий смачний куштувала і мучилась здогадками - там є вершки?
     
  15. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Я додаю або домашню сепараторну сметану
     
  16. zetta

    zetta Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    вчора привезли нам гуску, хто як її запікає?
     
  17. Marcipanka

    Marcipanka Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    недавно пекла, тож напишу по свіжій пам*яті.
    гуску порізала на шматки, дала вимочитись в воді десь 1 год. посолила, поперчила, вичавила лимонний сік і вимішала з порізаною цибулею.залишила ще на годину. нарізала 4 яблука на скибки, моркву потерла на грубій терці. в гусятницю виклала шматки гуски, причипала морквою і виклала зверху яблука. в духовці пекла 2,5 години при 180 град. було смачно.
     
  18. zetta

    zetta Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    а як цілу? щоб соковита була.
     
  19. Дана

    Дана Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Почитай тут http://www.gastronom.ru/article_recipe.aspx?id=1003555Все гарно розписано.
     
  20. HrabowaH

    HrabowaH Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Маю баночку печінки тріски. Що з неї смачного можна було б приготувати на святковий стіл?
     
Статус теми:
Закрита.