А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 10 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Galin Max

    Galin Max Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    і я хочу! бо пробувала раз пекти - вийшло таке глевке :sad:, начинки шкода...
     
  2. Prutylyatko

    Prutylyatko Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Поділіться рецептом чебуреків, маю свій, але тісто якесь дерев"яне:sad:((
     
  3. Galin Max

    Galin Max Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    і я хочу! бо пробувала раз пекти - вийшло таке глевке :sad:, начинки шкода...
     
  4. Corena

    Corena Кулінарна муза 2013

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    може то не пасує порядній господині в такому признаватись :), але я штрудлі печу з купленого слоєного тіста. дуже смачно виходить, і ніколи нема казусів.
    різні рецепти читала, але ніяк не наважусь спробувати, надто важким мені той процес виглядає, особливо з розтягуванням-розкатуванням тіста. може колись і доросту, але то потребує часу і спокійної обстановки, а зараз нема такої можливості.
     
  5. Нікуся

    Нікуся постою послухаю...

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    робила нині голубці, і залишилося трохи начинки (рис з мясом). що можна придумати з цього? чи можна заморозити таку начинку?
     
  6. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Я заморожую. Потім можу прошутишити і просто як гарнір подати.
     
  7. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Можливо вам оцей рецепт підійде:
    4 скл. муки залити 1, 5 скл. окропу, перемішати. Коли трохи вистигне додати 1 яйце, 2 ст. л. оцту і 2 ст. л. олії. замісити тісто, при потребі додавати ше муки. Це на невелику порцію.
     
  8. ELEGANCE

    ELEGANCE Active Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Я також так роблю тільки без оцту( нерозумію для чого він там)
     
  9. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Я також трохи його боялась, але в готових чебуреках його ніяк не відчутно. А от для чого він є, на жаль, не знаю
     
  10. natorella

    natorella Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    роблю з того тефтелі
    деколи додаю грибів тушкованих
    ну і цибуля + морква там є
    кульки роблю, обсмажую, і з соусом тушкувати
    соус - на вибір, я зазвичай роблю з томатом, можжна додати трохи вершків, чи бешамель зробити
    на вибір
    малим йде як котлети)

    ---------- Додано в 15:02 ---------- Попередній допис був написаний в 15:00 ----------

    дуже прошу, пані, тикніть мені носом, бо можу довго шукати
     
  11. napoleona

    napoleona Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    рецепт суперський у нас тепер кожного тижня, страва така смачна, мясо+гарбуз дуже класно поєдналосядякую Карапуз
     
  12. zlatovlaska

    zlatovlaska Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    додати яйка і посмажити. Дати багацько сметанки зверху.... Ням-ням. У нас з"їдається то діло скоріш ніж голубці.
     
  13. Prutylyatko

    Prutylyatko Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    бетменша, широ дякую за рецепт чебуреків - вийшли смачнющі:)))
     
  14. AilataN

    AilataN жива

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    оцет скорше всього для того щоб олія не дуже втягувалась при смаженні. Можна спиртом замінити.
     
  15. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Дівчатка, хто-небудь готував карпаччо? Поділіться рецептами маринаду, і з якого саме м"яса ви його робите.
     
  16. Seppy

    Seppy Active Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    В морозильній камері завжди-завжди! все зберігаю щільно запакованим, в пластикових контейнерах. Сьогодні захотілось мені ожини поїсти, розморозила, а вона має присмак "холодильника", набрала сторонніх запахів. Як? Звідки?
     
  17. AilataN

    AilataN жива

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    маю дом.сир, пачку спреду, яйця ( і все решта для тіста). Точно знаю що з цього можна смачне печиво спекти, а пропорції? Хочу щоб було пишне, ніжне, не сухе.
     
  18. Corena

    Corena Кулінарна муза 2013

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    подивіться тут.
    виходить чудова заготовка для різних варіантів печива - рогаликів, конвертиків, пирогів.

    ---------- Додано в 15:38 ---------- Попередній допис був написаний в 15:36 ----------

    упс, то не той варіант, виходить типу слоєного тіста...
     
  19. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    дівчата, навчіть мене, будь ласка, для чого в тісто дається пиво, напр., у медівник?
     
  20. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    у медівник??
    я не давала. був файний.:girl_crazy:
     
Статус теми:
Закрита.