А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 10 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Raven

Raven Мама малятка

Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

В мене електродуховка, з обдувом печу хіба булки, бо тре щоб зарум"янилися. В залежності від кольору безе регулюю температуру, якшо жовтіють-зменшую.

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Про безе вже начиталася, а що просте з жовтками зробити? Сиру нема і майонезу не роблю?

3. natorella

natorella Well-Known Member

пляцечек якийсь заваргань

4. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

омлет посмажте

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Рецепт в студію:)

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Коржі на жовтках і амоньяку, а пересмарувати яблучно-сметанковим кремом. У... і нє жить :)

А скільки білків піде в рух? Можна і дуже смачні тістечка забацати :)

7. natorella

natorella Well-Known Member

обожееееееее
    я гмер

8. Яруська

Яруська Well-Known Member

Я вже пробувала на мінімальній 50 градусів, тоді лишаються вогкі. А ви щілину лишаєте в духовці? Сухі виходять?

9. Raven

Raven Мама малятка

Трохи привідкриваю, бо в мене витяжка заслабенька, тоді не треба температуру дуже зменшувати.

10. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Дівчата, маю таке питання: по рецепту треба тісто дріжджове поставити на дві години в холодильник; чи можна поставити на пів години в морозилку?

11. Дана

Дана Well-Known Member

Не думаю що вдала ідея, по рецепту,тісто має поволі бродити, от для того і потрібно в холодильник, а в морозилці воно може і не встигне замерзнути але і бродити йому часу буде мало, а в цьому і суть повільне бродіння в холоді.

12. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Дівчаточка, навчіть варити зелений борщ, бо щось він мені не виходить смачний.:no:

---------- Додано в 06:32 ---------- Попередній допис був написаний в 06:30 ----------

Ні в якому разі. Треба в холодильник. Воно там повільно росте.

13. soilik

soilik Member

Я ставлю варити порізану картоплю, кидаю цілу цибулину. На сковорідці підсмажую потерту моркву, додаю до неї трохи сметани, виливаю це все до картоплі. Солю перчу до смаку. Яйця варю окремо і додаю їх, коли звариться картопля, в каструлю (знаю, дехто яйця додає окремо в кожну тарілку). Тоді ж додаю і щавель, петрушку, кріп...Ніби все традиційно і виходить непогано.:girl_wink:

14. Almariel

Almariel Well-Known Member

я варю так: на повільному вогні довго вариться м’ясо (бажано на кісточках) - хоча б 1,5-2 год. кидаю порізану картоплю, після закипання варю 5 хв і вливаю сметану змішану з яйцями (просто вилкою збиваю, на 3-літрову каструлю десь 150 г сметани і 2 яйця, але можна і більше чи менше), вариться 10 хв і кидаю порізаний щавель. я люблю добряче кислий борщ, то щавлю кидаю багатенько. і все: ніяких засмажок і т.д. а, і пробувати на сіль перед тим як кидати щавель, а солю я відразу мясо.

15. бетменша

бетменша Well-Known Member

Я кидаю в каструлю з водою чи бульойном картоплю, за той час поки вона вариться ріжу цибулю і тру моркву, потім обсмажую їх. Коли картопля провариться додаю в кастрюльку трохи рису. До підсмаженої цибулі і моркви додаю нарізаний щавель, даю туди трошки томатної пасти і сметанки (побільше) і трошки тушу. Вкінці виливаю то все в баняк і даю 10 хв поваритись, потім додаю порізані варені яйця і суп готовий

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

Дівчата, скажіть, будь ласка, чи добре печуться пісочні корзинки в силіконових формах?

17. Alias

Alias Well-Known Member

А у нас зелений борщ варять з ..пшоном:)
    Вариться бульон ( у нас люблять з реберець), потім додається картопля і трохи пшона.Тим часом готується засмажка.Цибулька підсмажується (без моркви!) до золотистого кольору,вливається сметана (чим більше тим краще) пересмажується.Щавель,зелена цибулька ,кропчик і варені та порізані на кубики яйця кладуться коли звариться картопля з пшоном. Вливаємо засмажку зразу ж за зеленню і все. Борщ готовий.:)

18. Farfalla

Farfalla Member

моя коліжанка з Києва зелений борщ варить не тільки зі щавлем, але й з молодою кропивою!

19. Alias

Alias Well-Known Member

Я колись спробувала зварити з кропивою.Зварила..а їсти не змогла.Якась вона мені слизька показалася.

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

бачу всі дають сметану під час варення, особисто я даю сметану вже в тарілку, так робила і моя бабця. Борщ варю приблизно так-мяско варити якийсь час, потім картоплю, моркву(можна підсмажену, але особисто я краще просто порізану сиру люблю), цибулинку кидаю цілу. щавель, петрушку кидаю вже майже вкінці, яйця варені ріжу вже коли знімаю борщик з вогню. Ну і сметану в тарілку.

Статус теми:
Закрита.