А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 10 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. allusya

    allusya Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Маю дуже багато горіхів, підкажіть, будь ласка, куди можна їх використати. Думаю, що більше у випічку, хіба може ще кудись?
     
  2. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    в мене є рецепт шоколадної ковбаски, там тре горіхи - смакота!
     
  3. olena

    olena New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Дівчата, хтось готував стейки акули?
     
  4. Maksli

    Maksli Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    маю рецепт нутелли :nyam2:, туди йде багатенько горіхів(мелених)
     
  5. zetta

    zetta Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    можна жарити в клярi i без, тушкувати.. але потребуэ замочування.
     
  6. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Мелете горіхи на м"ясорубці, також курагу, родзинки, можна ще якісь сухофрукти, які любите, перемішуєте, додаєте приблизно ложку меду, сік лимона. Формуєте кульки. Можна обкачати в кокорсовій стружці. І маєте собі такі смачні і корисні цукерки :)
     
  7. allusya

    allusya Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Дівчатка, чекаю на рецепти. Буду дуже-дуже вдячна :)
     
  8. tsyganka

    tsyganka Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Я пекла в духовці, але не замочувала, може тому смак і запах не сподобались. Після того разу більше не купляла.:girl_wink:
     
  9. zetta

    zetta Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    в молоцi або в лимоннiй водi не менше двох годин. далi можна потримати в (лимон, крiп, часник, оливкова олiя) ну а далi шо вже надумаэте...
     
  10. Cifalius

    Cifalius Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    не замочувала, мала охолоджені стейки, тому просто посмажила їх на грилі з овочами (перцем болгарським, помідорами, баклажанами). Можна було розрізати на 4 частини, та протушкувати з цибулею+морквою+вершками (моложирні) чи сметана.
     
  11. Raven

    Raven Мама малятка

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Двчатка порадьте будь ласка як робити сметанний крем. Маю сметану трошка зарідку, купила згущувач, але не заню як тим користуватися. Переживаю, що до завтрашнього вечора той крем мені потече.
     
  12. soilik

    soilik Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Я спочатку збиваю сметану міксером з цукром, ванільним цукром (не довго). А потім додаю загущувач (здається, на 400 мл сметани треба 1 пачечку, на пакетику має бути інструкція) і збиваю міксером 2-3 хвилини (на око видно, що крем став густіший). Якщо рідка сметана, то можна дати трохи більше, ніж у інструкції, але, думаю, не набагато. Інколи до сметанного крему тру горіхи для смаку.
    І ще. До складу загущувача може входити цукор, тому спочатку солодити треба обережно.
     
  13. Maksli

    Maksli Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Нутелла:
    200 г.-цукру, 1 ст.л.-муки, 3 ст.л.-какао, 200 мл.-молока - все заварити, хай хвилинку покипить, знімаєте з вогню і додаєте 1 скл. мелених горіхів, перемішуєте, правда я і більше давала горіхів :girl_yes:, залежить від того якої густоти ви хочете нутеллу. Смачного!!!:girl_smile:
     
  14. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Знайшла тут Легше взяти фольгу в 2 шари, накласти на неї і скрутити.
     
  15. Mamusya

    Mamusya Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    А такої густини крем можна використовувати як начинку в пампухи ?
     
  16. Maksli

    Maksli Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Думаю що можна, але якщо без горіхів,то крем досить рідкий, можна попробувати дати більше муки. А якщо з горіхами, то контролюєте собі густину, менше горіхів - рідше, більше - відповідно, густіше! Експерментуйте!
     
  17. Lyakerka

    Lyakerka New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Привіт дівчатка, підкажіть, чи хтось пробував робити масло з густої домашньої сметани в комбайні?
     
  18. tsyganka

    tsyganka Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Я сметану відціджую через марлю на ніч, а тоді вже без зайвої вологи збиваю з цукром-пудрою. Виходить добре і не треба згущувачів.:girl_yes2:
     
  19. Amrita

    Amrita Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Я роблю міксером. А якою насадкою комбайна Ви плануєте скористатися?
     
  20. Пундик

    Пундик Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Щойно писала в темці про продукти яких виробників не варто купувати, що збиваю масло з сепараторної сметани в комбайні з такою пласкою хвилястою насадкою, нею ще часто радять крем або майонез збивати, то збивається мені масло не більше 3-х хв.
     
Статус теми:
Закрита.