А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 10 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

Люблю тушкованим, багато цибулі моркви помідорів, і біб. Зелень ,часник.

2. Almariel

Almariel Well-Known Member

о, так, він дуже смачний і дуже швидко готується. правда там замість масла олія.

3. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

що добре буде смакувати з томатним соком? є свій, домашній, нерозведений. м"ясо?

4. Farfalla

Farfalla Member

ми любителі того напою, особливо якщо домашній, тому смакуємо з багатьма стравами: піца домашня, картопля фрі або м"яско запечене, як Ви і написали

5. Жменька

Жменька Well-Known Member

Дівчатка, хтось пік сирнички в духовці? вони не розлазяться, якщо їх просто викладати на протвінь як печиво?

6. Farfalla

Farfalla Member

я на вихідних запікала, то дуже файний перепис знайшла, бо до того кілька разів уже пробувала, то все щось не те: або засухі, або зарідкі і так якось все не так, як би хотілось! і врешті - ось він - мій фаворит-рецепт сирників у духовці!!!
    http://www.russianfood.com/recipes/recipe.php?rid=24049
    все робила, як написано! тільки сирники ставте на відстані один від одного в 3-4 см

7. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я пекла в силіконових формочках для кексиків. Мені так навіть смачніше, ніж смажені. Не такі сухі.

8. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

ДЯкую за перепис, кексик чудовий, я вже двіччі пекла. Маю питання до дівчат, хто вже пік, вам борошна йде згідно рецепту, якої консистенції має бути тісто?

Бо мені вчора мало підріс, сьогодні я виправилася і додала борошна на 3 ст.л. більше. А ще я експериментувала: на дно виклала порізані яблука з сухарями та корицею))) Наступного разу в нас будуть яблука під кексовою скоринкою)))))

9. Sitara

Sitara Active Member

Сьогодні тітка в селі завалила нам багажник нашого авто цвітною капустою. І що я маю з нею робити? :girl_cray: Хочеться на зиму якось смачно законсервувати, але як саме - не знаю, бо перевіреного рецепту нема. Поділіться будь-ласка,. Дякую!!!

10. Vероніка

Vероніка Never give up

Питання щодо оливкової олії - в холодильнику в ній утворюються ніби пластівці, завжди так перевіряла її на якість. Тепер купила іншу марку Extra virgin, пахне оливками, смак звичний з гірчинкою, а пластівців немає, в холодильнику вона взагалі не змінилась.

11. Talibamina

Talibamina Member

Це говорить про те,що це не зовсім та олія (того класу),що вказано на упаковці.Швидше за все в ній є домішки інших олій (напр.соєвої) або може бути сумішшю рафінованої олії і extra virgin.

12. AilataN

AilataN жива

Якщо маєте місце на заморозку то трохи заморозьте. Але в кип"яток перед тим її вкинути, на пару скунд ( бланшувати). Вкинули, закипіла 30 сєк, і в зіп-пакети.

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Думаю не варто довіряти такому експерименту, все ж таки оливкі різні, різні врожаї. Я щороку маю оливкову олію з того самого саду і вона на смак дуже різниться. Сонце кожного року інше.

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

На питання з карми
    Легко. Головне дати їм вистигнути. Ну і форми мають бути не нові. Нову треба перший раз змащувати жиром. Моїм вже десь пів року. Як вистигнуть - витрусити на рушник. Зранку після холодильника теж смачні:girl_curtsey:

15. Женічка

Женічка Well-Known Member

І на вигляд, напевно, цікавенькі. Мое сімейство сирниками снідало б кожний день :girl_dance:
    А за яким рецептом Ви готуете? Хочеться, щоб з першого пазу вийшло :girl_smile: бо смажені я завжди на око 'замішую'.

16. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

В мене форми для маленьких кексиків, то дуже симпатичні:girl_cool:
    Та я так
    Останній раз брала 600гр сиру, два яйця, муки трошки більше стакану, ванільного цукру пакетик, менше пачечки розпушувача, 4-5 ст. ложок цукру. Я намагалась зробити мокріше тісто, ніж на смажені - тоді ззовні виходить смачна скоринка, а всередині - ніжна маса. Якщо зробити тугіше, то будуть як смажені. Випікала 20-25хв при 200 градусів.

17. Just me

Just me Member

Господиньки, прошу мені дати перевірений рецепт якоїсь несолодкої смачненької запінканки (м"ясо, риба, гриби, овочі) щоб на вечерю приготувати, основна умова - щоб не було субпродуктів, томатної пасти чи гострих приправ, бо тато на пожиттєвій дієті від всього, що викликає печію.

18. Alicia

Alicia Well-Known Member

Хочу спекти пиріг з цілими грушами, але не знаю, чи треба їх перед тим проварити, щоб не були тверді?

19. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

А кісточки?

---------- Додано в 17:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:35 ----------

Зробіть лазанью без томатів. Туди можна овочів додати (шпинат, баклажани, тощо).

20. Farfalla

Farfalla Member

я люблю цю готувати - куряча печінка в омлеті
    http://gotovim-doma.ru/view.php?r=860-recept-Kurinaia-pechenka-v-omlete

Статус теми:
Закрита.