А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 10 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Corena

    Corena Кулінарна муза 2013

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    ягідні пироги готую за цим . якраз на ваш набір продуктів :).
     
  2. markusya

    markusya New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Вчора робила на сухих дріжджях (1,5 ст. ложки на порцію), не хотілось йти в магазин, то теж дуже добрі, але трошки менші пори в тісті, чи то маргарин інший був, але думаю, що це таки вони так себе повели у цьому рецепті.
     
  3. Dolche

    Dolche Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Порадьте якісь салатики для тарталеток/канапе для святкування дн на природі.
     
  4. Strekoza

    Strekoza Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Останнім часом мені смакує банальний - крабові палички, яйце, зелена цибулька (дрібно покраяти), майонез.
    Також з творогом можливі варіанти - з зеленню і сметаною, з червоним молотим перцем солодким
    Ну і ще одна банальність - ікра :)

    Дівчата, хто готує вдома мохіто алкогольний? Прошу перевірений рецепт
     
  5. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Елементарний і дуже смачний пляцок (думаю, заміна маргарину маслом тільки покращить смак), взяла ніби тут, на ДП, дуже вдячна автору:)
     
  6. tiramiska

    tiramiska цинічна бандерівка

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    мені подобається тунець зроблений типу фаршмаку
    також дуже смачний салат з сиром косичкою Взагалі,цей сир можна у невеликій кількості додавати до будь якого салату, смак стає дуже насичений, цікавим, що відразу і не вгадаєш що там.
     
  7. Popi

    Popi Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    А хто має рецепт круасанів як з Вероніки, такі карамельні щоб були, маю багато чорниці і ще всяких ягід, хотілось би спекти????
     
  8. Farfalla

    Farfalla Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Я беру зазвичай все "на око", бо вже багато разів робили.
    Беру високу склянку і туди нащипую м"яти (якщо м"ята заморожена, то можна кілька крапель кип"ятку і вона знову стане ароматна), трохи цукру (тут все залежить від смаків - чи ложечку чайну, чи менше), сік десь четвертини лимона і то все добре треба потовкти ступкою (ми ступки не мали, то перевертали кухонний молоточок "догори ногами" і ручкою розтовкали інградієнти). Тоді вливали 50 г 3-х річного рому Гавана Клаб (якщо брати 5 чи 7-річний, то тут можна і менше) і доливали газованої води (можна і негазовану, але тоді та вся м"ята так і залишається на дні бокалу, і то якось не файно пити), кидали льоду і вуаля!!!! Мені так дуже смакує!
     
  9. Strekoza

    Strekoza Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Так я і планувала робити, тільки ще хочу дати порізаний лайм. Цікавить пропорція води і рому, орієнтовно хоча б
     
  10. Farfalla

    Farfalla Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Орієнтовно 50 мл рому і 150 - 200 мл води
     
  11. Solomi

    Solomi New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    ну смачніше з швепсом чи спрайтом

    я робила на день бухгалтера безалкогольний, то смачно було з спрайтом
     
  12. Farfalla

    Farfalla Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    я тих водів не п"ю... тому давали звичайну газовану! але в барі пробувала мохіто зі швебсом, то мені на смак - аналогічне, що й наше домашнє...
     
  13. Дана

    Дана Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Я за обома руками. Люблю з оригінальним швепсом, швепс дає такий гіркуватий присмак, ммм, ляпота
     
  14. Маріка

    Маріка Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Дайте рецепт курячих крилець, щоб були з хрусткою скоринкою і підходили до пива.
     
  15. Corena

    Corena Кулінарна муза 2013

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    соєвий соус, мед, часник, оливкова олія
     
  16. Маріка

    Маріка Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    смажити у фритюрі чи запікати?
     
  17. oksumoron

    oksumoron Active Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    дівчата, хочу рибних котлет, таких як в ПХ, пухких таких і ніжних, з насиченим смаком!
    пробувала робити вдома, щось все не то, якісь вони вийшли трохи забиті, і зовсім не пухкі! може то від риби залежить!
    робили все як на котлети, тільки замість фаршу, намолола риби!
     
  18. Corena

    Corena Кулінарна муза 2013

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    я запікаю у духовці.
     
  19. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    точно не памятаю, але хтось казав що потрібно давати не просто яйце а збити білки(трішки)
    сама рибних котлет не роблю
     
  20. Пундик

    Пундик Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    я коли роблю рибні котлети то кидаю в комбайн: рибу, яйко, приправи,цибульку, трішечки муки, розрушувач і варену картоплю, власне від картоплі вони і пухкі у мене получаються, тільки не переборщіть з картоплею, на 0,5 кг риби даю 1 варену картоплину, або дві маленьких.
     
Статус теми:
Закрита.