А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Маруся-мама, 10 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

    Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Макарон або макарун, хто як називає.
     
  2. innamorata

    innamorata Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Дівчата, як зробити гоголь-моголь такий щоб на горло помагав (сів голос) Бо в неті хмара рецептів і знай тут що вибрати
     
  3. Shprotka

    Shprotka Active Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    мені в дитинстві мама просто розтирала жовток з цукром і казала, що то гоголь-моголь. на горло помагав )))
     
  4. Жменька

    Жменька Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    AilataN, а ви потім ще його запікаєте, чи так і залишаєте?
     
  5. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Печу татові на д/н на завтра шоколадний Балі-бея за рецептом Фіяни і маю питання до тих хто його вже пік.
    Не знайшла 30% вершків взяла 12%, чого очікувати?
    Дівчата здайте точки де гарний вибір вершків та якими фірмами користуєтесь
     
  6. Solomi

    Solomi New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

     
  7. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    заварила крем, все нормально, густина добра але давала не 2 а 3 шоколадки(так купила по акції тому така щедра)
     
  8. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

  9. AilataN

    AilataN жива

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Зараз проста так з"їдаємо :). Просто викладаю в мисочку і хто хоче собі на хліб намащує, або до макаронів.
    Раніше додавала зо два яйця і запікала, або 200 грам масла і розтирала.
     
  10. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Я брала Аро 30% для того торта, в нас на базарчику на Гайдамацькій. Збилися супер просто, але читала в щоденнику в одної форумлянки, що менш жирні тоже гарно збились.
     
  11. Insolence

    Insolence Living The Dream

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Дуже влучний комент "FOOD PORN!!" =))
    Десь раніше, здається квВітка давала подібне відео Фондану:girl_yes2:
     
  12. zetta

    zetta Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    дякую.

    ага..і смачно 100% .я таки спечу того макаруна.
    а що ви мені там хотіли трохи вище порадити з миндальної муки ?
    ще маю питання. Любить мій чоловік мясце жарене з цибулькою, а якого би то соусу зробити до нього?
     
    Останнє редагування: 20 Квітень 2013
  13. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Я он не любитель ніяких соусів, тому роблю таку печеню як мене бабця вчила - жирне м’яско порізати на кубики і тушити з цибулею, трошки підлити води, і тушити десь так з 3 години на маленькому вогні. М’яско пускає сік, і воно дуже смачне. Можна ще ложку меду дати до того.

    Мій муж найбільше любить грибовий сос. Звичайнісінькі чепериці (печериці тобто) посмажити з цибулькою, влити 50 грам горілки, дати алкоголю випаруватись, тоді влити стільки сметанки скільки хочете (я лию вершки, бо не люблю тих грудочок, що дає сметана) і дати закипіти. Все!

    ---------- Додано в 00:38 ---------- Попередній допис був написаний в 00:37 ----------

    Мароканські тістечка. Зараз перекладу перепис.
     
  14. Corena

    Corena Кулінарна муза 2013

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    ах, ходить за мною шоколадний фондан... дівчата, як думаєте, якщо його пекти лиш у паперових формочках - вийде нормально? хіба, мабуть, проблематично його буде витягнути з того паперу...
     
  15. tinkaKris

    tinkaKris Just do it!

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    Може хтось має хороший рецепт грецької піти.
    Мені найсмачніша в ель греко. Вона там яказ не пересушена, і взагалі смакота :)
    Хочу зробити хоча б наближено такий смак.
     
  16. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    думаю що так, я пекла у металічній формі, то важко були витягти.
     
  17. Corena

    Corena Кулінарна муза 2013

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    ну я вже нині спробувала. не в папері, просто в керамічних чашечках пекла. змастила їх і присипала какао - то чудово вийшли, без будь-яких зусиль.
     
  18. Людок

    Людок New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    тобто це можна спекти в формі для мафінів , всередину вкласти парерові?
    чи то я не вірно зрозуміла?
    бо подивилась фото , теж хочу таке Чоколядне чудо спекти....
     
  19. Corena

    Corena Кулінарна муза 2013

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    а з якого матеріалу маєте форми для мафінів?
    я б не радила класти папір, хіба будете так з тим папером подавати, бо не впевнена, чи зможете витягти фондан, не пошкодивши його.
    я пекла без паперу.
     
  20. Людок

    Людок New Member

    Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

    в тому то справа, що паперові
    в форма для маффінів тефлонова, тоже потім відмивати, щоб не пошкодити
    а керамічних немаю
    що делать?
     
Статус теми:
Закрита.