А який у вас свекор?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Zaychenya, 28 Червень 2012.

1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Свекор чоловік добрий, щирий, іноді трохи прямолінійний , при кожній нагоді прихвалює свого сина . Як щось треба то завжди допоможе і з дитиною посидить і гостинці принесе. Та є таке що він іноді як щось скаже,то виглядає ніби провокує мене чи чоловіка на якісь "розборки":girl_crazy: Цікавить ваша думка, чи то дійсно не дуже правильно з його боку, чи просто такі приколи а я собі щось накручую:girl_smile:. Колись їхали разом машиною, чоловік за кермом, вроді на якесь свято. І от він ні з того ні сього починає :"а памятаєш в тебе колись дівчина була що за тобою бігала, з якоїсь сім"ї поважної, тако-то". На що чоловік сказав що навіть такого не пригадує:girl_smile:. Ще таке замітила: як десь разом маєм йти в гості то все при зустріячі він нас питає "Чи того разу не сварились? Як жінка, встигла зібратись?" І то з таким видом жалібним :girl_crazy: Я спочатку не реагувала та то, а потім почала казати "А чого то ми маємо сваритись? Ні, не сварились":girl_smile: На що він зачаровано дивиться:girl_yes: Дівчата, може я щось не розумію, чи то гумор такий ( чи людина по собі може судить)? Зауважу, що в нас нормальне (Богу дякувати) життя, а от якраз після його таких "пріколів" я якось не дуже почуваюсь (хоч повторю, може я себе сама накручую)? Чоловік каже, що то тато так собі жартує, а ти ведешся. І пару слів про свекруху - жінка золота, терпляча, добра. Вона ні слова мені підозрізоло ніколи не сказала, і допомагає завжди, а свекор наче теж все добре, але отаке помічаю. Ще маємо пару плакатів, купили колись для дитячої кімнати, я не всі я планую розвішувати (кімната не велика, та й деякі не дуже мені подобаються). Муж попросив свекра зробити рамку на плакат. Я вирішила який, потім муж каже "Ше отой нам підготуй" (і показує на той що я не хочу). Я свекру кажу "Та той не треба, не зараз, я й не хочу тут кріпити". Ну він спочатко мудро сказав "Ви як собі хочете робіть, а я вам заготовки зроблю":girl_dance:. Але за пару хвилин видає: "І чого то ви за такі дрібниці злитесь" з жалібним поглядом (хоч ми і не злились і тим більше не сварились:girl_smile:) і - "Ти чоловіка слухай, тоді спокій в хаті буде", "Треба як він каже зробити". Мені то все вже надоїло, що я все мовчу і я от сказала: "А жінку чоловік не має слухати? Я так не можу, мене теж треба питатись, взагалі то" . Чоловік додає:"Пам"ятаєш що в церкві обітницю дають "про послух"?А я кажу: "А ти памятаєш чоловічу обітницю любити дінку як себе? І взагалі - що хоче жінка того хоче Бог" (то все жартома, звичайно:girl_yes2:). Свекор потім каже: "Ну у нього робота, треба доброю бути. Я теж відповіла: "А в мене теж робота"? От прийшов він до нас, вечерю йому дали, мені подаруночок приніс, але знов оті "коники". Чи я перебільшую?

Останнє редагування: 1 Березень 2016
  2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Оце головне. Мені збоку виглядає, що таки накручуєте й занадто реагуєте на дрібниці. Я навіть таким не переймалася.

• Подобається Подобається x 2
  3. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

@Тетянка про квартиру я написала щоб було ясно що ми живемо окремо, бо через це, наскільки наслухалась часто конфлікти бувають :girl_smile: (хоч з ремонтом нам допомагали вони, але основне оплачував мій чоловік сам). Як і весілля - велике весіллля ми фактично самі оплатили (точніше чоловік), вважаю це правильно, бо батьки і не зобов"язані оплачувати це. Дякую за вашу думку, напевно таки трохи накрутила себе:girl_yes2:

4. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

@Supernatural в мене таке враження, що ваш свекор сприймає ваші відносини з чоловіком, як свої з свекрухою. Може в них не все так гладко як вам здається, все таки ви з ними не живете, от він і по своєму досвіді вам "цінні поради" видає. Ну але судячи з вашого допису, то він вас не сильно дістає, так, що просто не звертайте уваги:).

• Подобається Подобається x 1
  5. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

@Supernatural теж думаю, що ви себе накручуєте. мій свекор любить в мене все розпитати, а потім сказати, що ще в сина все уточнить, таке враження, що я маленька і моя відповідь, якась не коректна (чоловік каже не звертати уваги, що то просто аби було більше про, що говорити).

• Подобається Подобається x 1
  6. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Я теж думаю, що перебільшуєте, але треба шукати відповідь, яка б свекра "зачепила" і трохи він зрозумів, що на його жарти і Ви можете відповісти влучно. Пробуйте!
    Думаю, "з висоти своїх років" він упевнений, що чоловік і жінка мають конфліктувати, і не буває, що все мирно.

7. DBar

DBar Member

у меня свекр строгий, но справедливый. Его все боятся, даже его мама, которая генералисимус еще тот. Ко мне и к моим детям хорошо относится, если что в квартире надо сделать всегда советом поможет