Відповідь: А який у вас свекор? Моїй дитині вже 2 з половиною роки, а свекор досі відмовляється називати на їм*я, бо то мала бути Поліна, а ми назвали Аглая. Хоч зараз дуже любить її, а майже рік з нами взагалі не спілкувався. А ще печаль маю-каже що Путін то "сильнейший человек, молодец"
Відповідь: А який у вас свекор? то у Львові такі люди живуть?... нічо не скажеш...і ніякого зомбування по ящику...дійсно печаль...
Відповідь: А який у вас свекор? Чоловікові батьки живуть в Моршині, і дивляться переважно російські канали
Відповідь: А який у вас свекор? то ж "прекрасно", що він ведеться на методи пропаганди !!! може, просто не знає/забуває,як внучку називати - запропонуйте йому кілька варіантів і частіше повторюйте при ньому їх Ага, Агуля, Гуля, Агланя, свій - але не факт, що йому підійде Ваш з чоловіком . Якщо він ведеться на зомбування по теліку, то гріхом не використати цей же прийом з користю для Вашої сім,ї і донечки .
Відповідь: А який у вас свекор? У мого брата така ж біда, і теща і тесть, не кажуть на малечку по імені, бо наша мама захотіла щоб назвали Софією, то в них напевно просто ревнощі якісь)
Відповідь: А який у вас свекор? не, то він з принципу! Називає солнишко, мала каже"не солнишко, Аглая", а він сміється
Відповідь: А який у вас свекор? ну то все нічого, головне ж що любить її, може з часом і змиреться з цим
Відповідь: А який у вас свекор? А мій свекор вважає себе царем! Всі повині під нього підстроюватися,але я вже звикла. Головне шо свекрусі таке підходить. Вони щасливі,ну а я якось незвертаю на його егоїзм.
Відповідь: А який у вас свекор? Мої свекри розлучені. Взагалі свекор не погана людина, приходить рідко, але його можна зрозуміти, він не хоче бачитись з колишньою дружиною, а ми живемо разом. Коли якісь свята, то їдемо до моєї мами, в неї будинок більший, то й гостей більше)), тоді він приходить. А взагалі, пагано говорит, бо рак горла був, тож все вирізали, зараз вже краще.
Відповідь: А який у вас свекор? Який в мене свекор? - Тихий, закритий, посміхається і я його майже не бачу. ...
Відповідь: А який у вас свекор? Стало шкода цуценяти. Але він його не насмерть забив - це вже добре. А те, що не вияв співчуття - то таке, мужики бувають різні. І це не характеризує його як погану людину, просто можливо була така ситуація і він або не загальмував вчасно, бо вважав на Вас з дитинкою, або задумався, або дійсно була погана дорога (як тут вже писалось), одним словом - причин може бути безліч. Я б не була такою категоричною - чи залишати дитину з ним, дитина до того прикрого випадку нічого не має. Впевнена він любить її понад усе (внуків люблять всі). Тому не переживайте. От в мене свекор .. хм, задумалась.. Мій чоловік - один син в сім*ї, то як Ви думаєте - який в мене свекор ? цікавиться всім, але в міру. Старається не набридати, але водночас дуже уважний, бо безмежно любить єдиного любимого сина. А відповідно і мене ) Гарно ставиться, не маю причин нарікати на нього.
Відповідь: А який у вас свекор? Мій свекор цікавиться, аж забагато часом. Може до нас дзвонити по 10 раз в день. )))))Але я його виправдовую завжди - він же нами живе, хвилюється за нас. А ми, відповідно, за нього. Взагалі він чудова людина. Добрий, щедрий, чуйний, біда, що вже старенький - 82 роки. Але я надіюся, що Бог ще пошле йому здоров"я і роки життя.
Відповідь: А який у вас свекор? в мене свекор дуже владний.. тобто хоче щоб повз нього нічого не проходило і без нього не відбувалося( де хрестини дитини коли чи йому! підходить хто платить що заказуємо....) а якщо задобрити то дуже веселий)
хі, тільки прочитала ))) народився малий. свекруха паро разів на паро днів приїжджала мені на допомогу. Після чергового повернення додому розповідає: "питає мене дід, як там малий. та кажу, що дуже файний хлопчик, я його так люблю.... А дідо мені" як то можна вже любити, він ж ще ні розуміє, ні говорить". І що ви на то скажете? Тєжкий трафунок! А так як бензин став дорогий - ми почали рідше бачитись. І, відповідно конфліктів і неприємних ситуацій стає менше. маршруткою йому невдобно, а свекрусі в сам раз (і їй ніхто нерви не їсть)
А в мене свекр гєнєрал. Коли він віщає всі повинні з відкритим ротом слухати і не дай Боже перебити. Існує тільки його думка, він найрозумніший, хоча, як показує час, всі його гєніальні ідеї це пшик. Але він мене любить, тому не жаліюся, просто то все тре переслухати і не взірватися
Я віддаю шану життєвому досвіду, але щоб про ЖОДНУ людину не сказати доброго слова... ІМХО, перебір. Любить тільки себе,коханого, не цікавиться нічим, крім себе , коханого, всі люди на світі винні тільки йому, безцінному. Одним словом, жесть.