Відповідь: А який у вас свекор? В мене теж свекор - ще той фрукт! Про ніяку допомогу з його сторони навіть мови не може бути, завжди згадує чоловікові, що то він його вивчив, вважає, що він головний в хаті, а насправді зовсім про це не дбає і ще має немало рис, через які з ним неможливо співжитись... Зважаючи, що свекруха - дуже добра, то свекор - повна їй протилежність...
Відповідь: А який у вас свекор? Дійсно треба бути мудрішою, взяти себе в руки...Все одно поставлю так як я хочу!
Відповідь: А який у вас свекор? На жаль не знаю свого свекра, жодного разу не бачила! Батьки чоловіка розвелися, коли йому було 6 р, а тато мав друзів і чарочку, йому сина до цих пір не треба. Вже внуку минуло 3 р, а він його навіть не бачив!!! О такий у мене свекор, а я хотіла б, щоб дитина мала дідуся, бо мій батько рано помер.
Відповідь: А який у вас свекор? Ви знаєте, дівчата, прочитала ваші дописи, і ті, хто пише, що свекруха хороша, а свекор ні - я вам по-доброму заздрю. Бо краще таки хороша свекруха, аніж дуже хороший свекор, як на мене. Бо я завжди кажу: мужик є мужик, навіть, якщо десь не привітав, десь доброго слова не сказав - на то він і хлоп=:D А як свекруха тобі палки в колеса пхає, то вже гірше, бо жінки хитріші і знають, як зробити невістці не приємно так, що мужик, а в даному випадку свекор, якби й хотів, то би не додумався. Та й мужики не такі в більшості конфліктні, як жінки...Тому в будь-якому випадку, який би добрий не був свекор, свекруха може виправити це за двох
Відповідь: А який у вас свекор? От і я знов тут, вже сьогодні мене попустило, але вчора то був жах. Я знову у середині відчувала моментами, що закипаю. Прийшов свекор , загріла йому їсти , але на цей раз уже мало (бо минулі рази завжди давала багато салат, канапка , підливка з м"яском, супчик)То завжди казав , що то багато і лишав у тарілці, зївши лише добрих дві столові ложки, холодильник у нас маленький не всі каструльки влазять , а тут ще ті всі тарілки з тим що не зїдав. Як на мене для мужчини 2 ст л то є дуже мало!!!!!!!) Думаю нацей раз дам менше щоб все зїв, то почав питатись чи є салат , чи є ще щось, ну як його зрозуміти.. Я все мала то дала, але то так виглядало , що я йому їди пошкудувала...бо не дала зразу... Сиджу в кімнаті, коханий ремонт робить в кімнаті іншій, чую крик, прийшла , а свекор так кричить на мого чоловіка бо той , два цьвяшки не прибив, бо йому то так хотілось. Хоч їх там і не треба. Кожного разу приходит і ниє коли ми вже ремонт зробимо, бо так брудно і т д...Що давайте швидше , а сам вчора коханому не давав працювати , казав щоб той вже відпочивав з 6 год вечора...А сам помогти не хоче і навіть не запропунував(хоч ми б всеодно відмовились, як то кажуть "Краща допомога нам, то не мішати"), і йому працювати не дає, так нив до 10 вечора . Я хотіла позамітати , мету , а він бере бутилку і бризкає на підлогу, я кажу що ви робите , тож зараз болото буде , не робіть цього , а він далі вперся і каже так буде краще...Я повторила щераз, але на тон вище, певно дійшло, бо то ж потім з дошки дуже важко відмити крейду , легше її спочатку змести на сухо , а тоді мити... То ще було багато моментів,які діставали...Але найбільше зачепило , що він думає , що ми маленькі діти, і він буде приходити і виховувати нас, і робити так як він собі то запланував. Ну як на це реагувати ??? Сперечатись, чи мовчати, щоб не робити скандалу... А ще дістав мене тим що треба поправитись!!! як це чую закипаю!!
Відповідь: А який у вас свекор? Дорого вечора. Хочу і я з вами поділитися розповіддю про свого свекра. Дуже важка він людина.. Ми живемо разом з батьками чоловіка. У всіх різні кімнати. У свекрухи з чоловіком дуже важкі стосунки-стараються уникати один одного, а як ні то одні скандали, бо він дуже любить усіх вчити і всі повинні його слухати..чоловік також з батьком не спілкуються по тій же причині.от і залишиась я,як новий член сімї,без права голосу,повинна теж його слухатись. почалось все з того що він вирішував як назвати сина:хотів в честь свого племінника бо ми також мали народитися в жовтні як він. але ми родились на 2тижні швидше і чоловік назвав як ми хотіли,а щоб всетаки не образити батька сказав: "ну він ж швидше родився".потім почалося-то дитині вдягай, то не вдягай.тоді гуляй,а тоді ні,те їж а те ні...правда коли чоловік вдома то він ні слова не каже,але як тільки я залишаюсь сама-приходить в кімнати і починає лекції...от так от..
Відповідь: А який у вас свекор? Дівчата, а мій свекор-це натуральна свекруха. Ми живемо з батьками чоловіка, то його тато постійно пхає до нас свого носа і не радить, а вказує що і як робити. Ви не повірити але він мені вчора доказував що у вінегрет не дають квашені огірки (ніби я ціаністий калій туди клала)Що газ під кастрюлею дуже великий. І це такий самий безобідний випадок. А насправді таке враження що він контролює кожен крок і мій і сина свого. Всі його"поради" починаються словами "Ти слухай МЕНЕ"!!! Отак і пристосувалась до нього, стараюсь не звертати увагу, але бувають моменти, що закипаю
Відповідь: А який у вас свекор? В мене свекор дуже хороший! І з чоловіком вони дружать, і малого- внука свого, дуже дуже любить, на руках носив мало не з перших днів народження! Нам з чоловіком завжди допомагає(ремонти робити), і з малим посидить коли попросимо і як вся родина збирається то може прийти на кухню і запитати чи щось не допомогти - бо я то завжди з баняками бігаю) Всім такого свекра бажаю!
Відповідь: А який у вас свекор? В мене свекор дуже специфічна людина. Полюбляє випити, і тоді зовсім інша людина( Але коли шось треба, завжди допоможе) Внуків любить дууууже. І невістку теж)) Розумний, освідчений, любимо його, хоч і не часто бачимо)
Відповідь: А який у вас свекор? В мене свекор хороший, дуже мене любить і нічого не шкодує для дитини, завжди допомагає фінансово. Що скажу, все для дитини купить. Він дуже багато працює і багато їздить по Європі, то завжди привозить нам всяких смаколиків ящик. Характер в нього впертий і любить поумнічати, але то вже проблеми свекрухи)))
Відповідь: А який у вас свекор? на Миколая свекор спитав - "а Данилко ще iграшки не просить?", та нi - вiдповiдаю (з сарказмом), а вiн - ну то й добре, вiн ше малий - Нашо йому щось, на наступний рiк подарим". незнав вiн що свекруха нам розвиваючий килимок подарила важкi у нас з ним стосунки (живем разом, чоловiк з ним майже не спiлкуеться - за певних обставин) свекор все хоче знати, всюди носа запхати, за малого покерувати. а найбiльше виводить коли даю малого вiн починае його всяким гадостям вчити - баба с... I анегдоти з матом.йому це смiшно I смiшно щоб мала Дитина таке говорила...ну забила б... бо його так вчили...мда... на днях прийшов чоловiка хресний, свекор сидiв з ним на кухнi, а свекруха посуд мила. ну мужики почали за внукiв говорити..I свекор почав розказувати що навчита малого..свекруха сказала що не навчить бо менi то не подобаеться...якого то крику було...шо??як???мене вчили...грр...я тепер навiть малого не лишаю з ним самого... а вчора проходив повз нашi дверi (прохiдних кiмнат в нас нема, а коридор що йде на кухню, вiн якраз туди йшов) сказав - рости Даня швидше будеш менi помагати тата пiздити, а то вiн на мене кричить! це нормально????вибачте за мат але цитую....
Відповідь: А який у вас свекор? І правильно робите, що не лишаєте. Мало того, утікати вам звідти потрібно, бо то ненайкраще оточення для виховання дитини! Але якщо подивитись, то чоловік же у Вас не піддався такому впливу...
Відповідь: А який у вас свекор? ну і добре, що не піддався, то би був взагалі гаплик. дійсно зведіть до мінімуму їхнє спілкування. Дід певно не має чим зайнятися, раз таке робить.
Відповідь: А який у вас свекор? Знаєте, мені нагадала ця ситуація серіал "Вороніни", там такий дідусь цікавий, як для серіалу, то весело звичайно, але ж для життя...
Відповідь: А який у вас свекор? Можна сказати, що в мене немає свекра,бо чоловік ріс без батька,і після одруження так і не появився в нашому життю, він живе у сусідньому селі, та ніколи до на не навідується
Відповідь: А який у вас свекор? та в серiалi це одне, а жити трохи важко. але мус так бути. зараз нiчого змiнити не можем. добре що чоловiк заборонив до нас заходити йому. спочатку ми просили стукати - але вiн стукав та недочекавшись вiдповiдi вривався зразу. тепер ми дверi закриваем, але свекор знаючи це тепер не стукае а зразу пробуе вiдкривати - вдруг не закрили. як закрито - просто йде геть виховання в нього таке. що поробиш. вiн рахуе що так мае бути бо це його дiм вiн би так не бавитись рвався а хоть би помiг чимось. вiн добре забезпечений але помiшаний на збираннi своiх грошей, навiть на сигарети в жiнки бере , а своi або в банк або племiнникам дарить - вони ж його люблять тв поважають... спитав мiсяць тому чи в малого комбез не малий - я сказала що вже давно купила Iнший ( то байка що нам 6 м вже та й ростем як на дрiжжях - родились 51 тепер 76)... вiн спитав зразу чи отримали дитячi ? ну отримали. " а то ви вже гроши тратите, вам треба економити а гроши в банк на дипозит. мають бути вiдкладенi... то дай ти дiду внуку на комбез а ми вiдкладем.
Відповідь: А який у вас свекор? Так, знайома з таким. Є в мене такі знайомі, чоловік збирає-відкладає, а на зарплату жінки живе, харчується, а потім вихваляється я ось який молодець, скільки грошей відклав, зекономив, те куплю, а ви....А насправді ж двоє вони відклали, а він не цінує. Не здорова ситуація, велике і сліпе ЕГО.