А який у вас свекор?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Zaychenya, 28 Червень 2012.

1. Bride

Bride Well-Known Member

Відповідь: А який у вас свекор?

Теж похвалюся своїм свекром. загалом дуже хороша людина і галантний чоловік.
    в мене так само)
    Хоч в нього і два сини, але мене сприймає за дочку, ніколи не обділить увагою, подарунком. Коли я ще вчилася в універі, то після кожного іспиту дзвонив..хоча деколи можливо і нав"язливим буває
    А ще мене дуже здивувало, що він на рівні зі свекрухою :ed4d70def841dc74b57 помагає у всьому на кухні і в домашніх справах. В моїх батьків такого вдома не було

2. Steba

Steba Member

І мій помер ще до нашого знайомства. По розповідях рідні був дуже добрим, хорощим чоловіком і люблячим татом. А от
    те саме в мене. Половину дня на дивані лежить. Медитує. В очі посміхається, а по-за ......

3. bobryha

bobryha Well-Known Member

Я не можу сказати що я в захваті від характеру свого свекра. Він впертий і доставучий... і як почне зі своїми несуразними порадами лізти то хочеться з хати втікати і всьо він знає як дитину лікувати і як виховувати, прям підпільний Комаровський))))) але я то послухаю і мимо вух пропускаю , бо він дуже образливий. загалом стосунки в нас непогані і татом я його називаю

4. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

А мій свекор взагалі.....Слів бракує.Відколи свекруха в Італії і його ніхто не фінансує сидить в селі в своєї мами. Я мовчу що він нас навіть не вітав з д/н, коли д/н було в нього то просто виключив телефон, він бачив молодшого 2 рази(на хрестини і коли малому було десь 6 м) і навіть не зявився на рочок хоча чоловік йому дзвонив. Ото діда маємо

5. DValyaD

DValyaD New Member

У мене свекор дуже хороша людина. На високій посаді. Його поважають і рідні, і колеги по роботі.
    Вміє послухати, щось порадити. Завжди допоможе (хоча ми хочемо вже не залежати від батьків) і виручить в будь-якій ситуації.

6. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Ще коли чоловіков 3рочки було, дуже шкода, але свекруха каже що характером чоловік мій весь у батька, тому можу тільки догадуватись, що був дуже хорошою людиною!

7. goshechka

goshechka New Member

у батька мого чоловіка хвороблива любов до свого єдиного сина, тому ми не розповідаємо йому нічого ні про себе ні про свої проблеми, бо допомогти не зможе а біди наробить!!! він вважає що спеціаліст у всіх областях тому крім нього ніхто не має права на власну думку і особисте життя!!! він якби міг то між нами лягав спати щоб проконтролювати що його син все правильно робить!!! а якщо проблема якась то він буде кожні 5 хвилин дзвонити і 5 разів перепитувати що там і що сказав той чи інший фахівець який вирішує нашу проблему!!! я один раз попросила мені допомогти в серйозній справі по роботі де він має досить великий авторитет і вплив то він НІЧОГО не зробив бо дружина не може бути вище за чоловіка по статусу на роботі!!! а так то він веселенький коли випє і добренький (на морозиво і цукерочки розкрутити можна))))))))!!!!

8. Milli

Milli Well-Known Member

От мій свекор трошки дивний, до свого сина він так відноситься як не до рідного, ніколи не допоможе, не запитає чи щось потрібно, а от коли йому щось запропонувати - то йому все потрібно.(((

9. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Ніякий.. Ду-уже тихий, до малого поблажливий, в наші справи не пхається. Але знаю, що все таким він не був - свого часу дітиська літали по хаті, як .. віники і наслухалися "голосних слів" в процесі виховання і навчання. І жінці діставалося. Ну то теперка дітки виросли такі, що слова не скажи - почуєш десять, ото й мовчить. Пожинає плоди, так би мовити. Може, ще вихід на пенсію тому посприяв.. До речі, то правда, що діти копіюють модель поведінки батьків. І це не радує..

10. Беата

Беата New Member

До тої темки треба було б зробити голосування...цікаво чи багато хороших свекрів ? Я також відношусь до тих у кого зі свекром не складається....Він не вітав мене жодного разу з днем народження ( хоч мені то і не дуже потрібно, але все ж...), а також мого чоловіка (свого сина) і своїх онуків....При зустрчі - не вітається, і не дивиться у мій бік....а все черз те, що я якось роки 4 тому заступилась за чоловіка при сварці :girl_cool:А по його теорії, мала б стати на його сторону. От замість того, щоб тішитись, що його дитина живе у пошані і любові, що ситий і здоровий....він просто перестав з нами спілкуватись.....не зрозумію цього.....

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

В мене хороший:girl_blum:

12. Женічка

Женічка Well-Known Member

і у мене хороший :girl_claping:

13. penn

penn Member

мені інколи здається.що він конкурентом вважає свого сина і тішиться з невдач

14. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

В мене свекор нормальний, до нас не дуже пхається, чим може допоможе, якщо є час. А загалом мені він подобається тим , що простий, не тре його просити, бо свекруха, то вже так троха "пані кропить з себе" любить, щоб її просили, ну наприклад вона в нас в гостях, то тре кілька разів припрошувати, щоб сідала до столу, чи шось там пробувала. А свекор нє, сідати , то сідати, їсти, то їсти. Я сама не люблю, як мене просять і не люблю когось впрошувати. Нє то нє))

15. Gorgona

Gorgona Member

В мене золотий свекор! Добрий, щедрий, веселий, а внука свого просто обожнює. Про такого свекра можна мріяти :girl_smile:. Чоловік дуже схожий на нього, а оскільки наш малюк - таткова копія, то іноді, коли дивлюсь на них 3-х, не можу стримати посмішку - такі вони схожі між собою.

16. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

І в мене дуже хороший :girl_yes:
    Любо почитати цю тему - практично у всіх хороші свекри, не в порівнянні тема "яка у вас свекруха" :girl_crazy:
    Хоча я свою свекруху дуже люблю, спілкуємся часто і разом не живем, може це все зв"язане.:girl_in_dreams:

17. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

А у мене просто жааах! Вже дістав мене , прибігає кожен день до нас(ми робим ремонт) і починає розказувати , що як нам робити, яку мебель де ставити, вже й собі пиридумав уявних внуків і хоче щоб ми для них поставили ліжка як для дорослих. Запхав носа і в кухню , розказує де мені ставити плитку , раковину...Таке враження , що не ми тут будемо жити , а він...Дівчата він мене вже так дістав, що я не витримую таких його набігів, мовчу поки , бо не хочу скандалу , але терпіння на волосині. А чоловік каже ,що йому теж набридло, але сильно не возмущоється...і не дуже йому заперечує. Після таких набігів , ми з ним кожен день сваримось...Я не знаю що робити.

18. loginka

loginka Member

а він часом цю квартиру вам не подарував?

19. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

сказав щоб ми самі у ній жили, а жити не дає...

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

по паперах не наша

20. loginka

loginka Member

ИМХО якщо свекор залишив/подарував/віддав вам як молодій сім.ї квартиру - то дозволити йому за це поставити холодильник там, де він хоче - це не найбільше зло))

Будьте розумнішою - дозвольте це йому. Ви ж тепер - дружина, "своє" ще матимете. +Може, Вам сподобається його розташування з часом)),а як ні - переставити за місяць часу як вам тра і всьо.

п.с чоловіки як дитьо: нервуються у відповідь, коли жінка нервує