А який у вас свекор?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Zaychenya, 28 Червень 2012.

1. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

Відповідь: А який у вас свекор?

Я щиро бажаю, щоб думка ніколи не помінялася!!!!

2. Tsypulka

Tsypulka Member

А мій свекор дуже хороша людина. Такий розумний, талановитий, цікавий співрозмовник, вірші пише. Крім того, дуже чуйний, добрий, просто святий. Але останнім часом хворіє на серце і так мені з того сумно, я за нього дуже переживаю. Стараюсь його підтримати, підняти дух, щось зробити приємне...

3. Kordanna

Kordanna New Member

і я не можу, мені досі не зрозуміла його позиція, хоча чоловік до нього ставиться з повагою, на рахунок любити-не знаю...

4. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

а я свого свекра навіть на фото не бачила, але знаю що він десь є... кілька разівпочинала мову про те щоб знайти його, відновити спілкування, але мені сказали не пхатись в ту тему(((

5. siriuska

siriuska Member

Зараз і я виговорюся, Приїхали ми в неділю в село і я залишилася на понеділок, прийшов свекор після тяжкого трудового дня , ну і як завжди фляшко пішла в рух, незнаю скільки він її випив , але його понесло, то не вперше, але мені то трохи надоїло і я рішила заступитися за свекруху, бо він її вічно виганяє з кухні і з города, бо то його ( насправді не так), він почав кричати, а я відказала, що чого кричати, а він завівся ,що я типу тут ніхто і щоб я псиділа на пісочку, та я ноги в руки і до чоловіка, той його ледве відволік від нас, короче гаркалися, той не заспокоївся, і свекруха спала в хаті а не в кухні.Мене після того так тіпало

6. SuperRhino

SuperRhino Active Member

справа в тому що він є мудра людина (для себе), а допомогу з його боку я б хотіла пораду, бо були не раз такі ситуації що ми з чоловіком звертались по допомогу щоб порадив як у тій чи іншій ситуації правильно зробити, а отримали повний ігнор, про матеріальне тут не йдеться, бо ми живемо самі і даємо раду собі теж самі, але я маю на увазі просте батьківське добре слово, пораду, допомогу в якійсь роботі (наприклад збиранні меблів), того всього на жаль нема :sad:

---------- Додано в 15:12 ---------- Попередній допис був написаний в 15:08 ----------

мій теж при тому всьому на тата свого молиться, може то просто мені дивно, але коли мій чоловік приходить до моєї мами в гості і каже дайте мені викрутку на деякий час (це я образно, якийсь інструмент) при живому татові, то для мене за гранню :sad: бо він знає що йому легше попросити то в тещі бо в неї є все гарно поскладано, ніж в тата, але так не має бути...

7. Яруська

Яруська Well-Known Member

Мій прелєстний, з почуттям гумору, джентельмен і взагалі лапочка:kiss: І ще йому треба пам"ятник поставити, що 43 роки терпить мою свекруху:girl_wink:

8. Mawa

Mawa Member

А мій свекор дуже хороша людина, тільки особливо про щось мені не має говорити з ним, скічно якось.

9. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

А мій свекор 10 років ніде не працював (бо якось не хотілося йому) і сидів на шиї в дружини. Тому самі розумієте яке в мене може бути до нього ставлення... Зато повчити любить, що ОГО-ГО! Нервує він мене страшенно. Але то діло поправиме - живуть вони далеко, то і бачимося рідко.

10. marika28

marika28 Well-Known Member

Мій супер супер супер свекор:girl_dance:

11. kabucha

kabucha Well-Known Member

Прочитала про ваших свекрів і зрозуміла, мій свекор унікальний .Він добре ставиться до мене, завжди коли приїжджає,завжди привозить цукерки мені ,бо знає,що я солодкоїжка.Але....... хоче поставити в себе на городі міні -електростанцію ,просив щоб знайшли проект в інтернеті.Не поїхав на заручини свої доньки. бо *мені не треба зятя москаля*.Дуже хотів щоб ми назвали малого Бенедиктом (бо його улюблений герой то Бенедикт Синиця).В день виборів подзвонив до мене запитав за кого я голосувала і коли я *прикололася *і сказала що проти всіх ,то він кинув трубку ,передзвонив до чоловіка і сказав ,що він вважав мене розумною а я без розуму:girl_crazy:

12. Delikatna frukta

Delikatna frukta New Member

Це не про мого свекра. Той, з дозволу сказати, помішаний на роботі. Він, навіть в церкві спокійно стояти не може - гроші збирає. А вдома - ріже салати і крутить голубці, як вже поробить по хаті всю пацанячу роботу. З нічної зміни - летить на електричку і в село, бо то його дача і там роботи повно. Лягає спати в 2 ночі, встає - о5 ранку. Ще працює на будові, нагарується як віл і після важкого робочого дня вбиває мене фразою: та шо ми нині зробили, та нічого не зробили. Я в щоці! Енерджайзер в натурі! І попри то все їсть як пташок! А вгадайте, який день він найбільше не любить? Правильно! Неділю після приходу з церкви, бо робити нічого не можна. Отакий у мене свекор. А ще він добрий і безкорисливий. І своїм дітям віддав би останню сорочку.
    Пи.Си. Але з таким холериком працьовитим теж треба навчитися жити. Він ж бо в роки молодості замість того, щоб з дітками маленькими побути і жінці трохи уваги приділити після доби на роботі спішив будувати всім родичам і сусідам хати.

13. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Мені повезло - мій свекор дуже добра людина!

14. karamelina

karamelina New Member

В мого свекра все залежить від настрою. Коли настрій хороший, то кращої людини не знайдеш. Він і з дитиною посидить, і хатню роботу допоможе зробити, і їсти приготує і т. д. А от коли настрою нема, то ховайся хто може.Буде ходити за кожним і робити зауваженння ("нудіти") Але я абсолютно цьому не дивуюсь, бо в нас характери схожі. Ми, навіть, дату народження маєм одинакову:girl_crazy:

15. veronka

veronka зла друзя

в мене кльовий свекор - добрий і чуйний)) з золотими руками)

16. Freitag

Freitag Active Member

І мій такий :girl_dance:

17. Delikatna frukta

Delikatna frukta New Member

О, я ще одну рису свого свекра згадала. Називається "свята простота". Неділя, десь біля 10 ранку, ми з чоловіком в ліжку. Ну не так, щоб дуже чимось зайняті, але і не сильно одягнуті. І тут хтось шпортає ключем в дверях. Шок, хаос, починаємо ганяти по хаті, шо-будь натягувати на себе. Відкриваються двері - свекор. Молочко, блін, приніс, з села передали... Чоловік: Тату, а шо в двері подзвонити не можна було? А він так щиро лупаючи очима: "А нашо?! Я ж ключі від вашої хати маю." Ну і шо би ви сказали на то?

18. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

за чотири роки подружнього життя не було жодного тел.дзвінка від свекра ( своєму синові). декілька тижнів тому були в них на весіллі наймолодшого сина, то при розмові із нами ( я+чоловік) - навіть не зміг пригадати як його найменшого онука звати ( нашого синочка)- сумно...
    чоловік свого тата любить, але каже, що трішечки обідно, що той абсолютно не цікавиться життям своїх дітей та онуків.
    кажуть сини та жінка, що на сторості літ став більш працьовитим))
    особисто для мене свекор абсолютно чужа людина...

19. avatarwin

Свекор у мене позолочений, тому що він ідейний борець за грошові знаки. Усе життя постійно цікавився моїм життям і моїх дітей , при тому постійно мені матеріально помагав хоча я в цьому не дуже потребувала.

20. Margot

Margot Well-Known Member

заздрю тим в кого хороший свекор. Мій свекор дуже нещира, хитра людина. Пішов на пенсію ще в 45 років (він військовий), а свекруху відправив в Італію на заробітки, хоча там біди не було. Не могла з ним вжитись в двоповерховому будинку, так дивився під руки. Живе сам, йому так зручно.Онукам робить подарунки за рахунок свекрухи, вона присилає окремо йому, щоб мав роздати....Дволика людина, вміє грати на публіку, аж нудить...Дякую Богу, що то не мій чоловік, а свекрухи жаль, жінці 54 роки, а далі в Італії, а він постійно: " ще треба, ще треба" . Та що треба? Жити є де! діти одружені! пенсії в них високі! город біля хати! Та їдь ти, бугаю здоровий, скуштуй того хліба чи солодкий, а не грій с....ку за рахунок жінки!