А яка Ви невістка?...

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Galicija, 22 Березень 2011.

1. zestim

zestim New Member

Відповідь: А яка Ви невістка?...

Я в чоловіка 3-я дружина ))))) його родина каже, що найкраща! І я їм вірю :haha: Бо живемо з їх "скарбом" на моїй території! поставлю собі 8.

2. Bonita

Bonita Member

Перечитала пару останніх сторінок і задумалася, а яка я невістка. В загальному мабуть не така як має бути, з 10 балів ставлю собі 4-5. Зі свекрухою ми бачимся 1р. на тиждень, по телефону ніколи не розмовляємо (і якщо чесно телефони одна одної ми не маємо), в наше життя вона не пхається за що ій велике спасибі (хоча коли ми приходимо в гості втіхаря від мене старається нагодувати свого сина, напевно думає, що я готую рідко і мало), розмовляємо на загальні теми, тобто нічого особистого не зачіпаємо. Така ситуація в загальному, з одного боку нічого поганого, але з іншого близькості в наших відносинах немає, як буде далі побачимо, наразі мене все влаштовує.

3. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Це стандартна ситуація усіх свекрух. Їм завжди здається, що їх синки не доїдають, недосипають і т.д. На то не треба звертати увагу. Я своїм свекрам ще на початку сказала, як переживаєте що голодні, то можете щодня нам щось передавати ми не відмовимось, бажано м"ясо. Усі посміялись і відразу перестали переживати. А навпаки кажуть, що їх синок поправився.

4. Tinela

Tinela Active Member

ооооооо...а моя свекруха каже вічно шо я так багато годую свого чоловіка...ніби це так погано шо він має шо їсти(може того шо вона не любить готувати) В нас ніби нормальні стосунки,часто не зізвонюємся, але вона ніби переживає за нас але вічн о кудась спішить)

5. Raven

Raven Мама малятка

ВРЕДНА, моя звекруха так всім і розказує. І я не проти, менше зачіпають.

6. Олята

Олята Member

як я Вам задзрю.
    У моєї свекрухи дві невістки. як тільки ми одружилися. вона думала що я їй стану замість дочки, хоча в моїх планах такого не було. Думала здвонитиму кожного дня, розказуватиму про справи, про роботу, про вагітність, питатиму поради і т.д. коли я сама не дзвонила, дзвонила вона. тоді зрозуміли що у мене впринципі є своя мама і їхної надмірної опіки я не потребую.
    Проте наше особисте життя і поради вже одно основна їхня тема. кажуть що я з характером, а їхні коліжанки жаліють мого чоловіка і думаю як він зі мною відьмою живе. але мені байдуже. тому мабуть за 10 балів моїх чистих 3-4. а я на більше не претендую.

7. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

дуже вразило... чому ви так говорите про маму свого чоловіка? я просто в шоці, невже вона вам так допекла?

Я як невістка, може, і ніяка, бо як тут вже писали мамою свекруху не називаю, друзями ми не стали і певно не станемо, щирі розмови на кухні - велика рідкість.

Моїй свекрусі бракує позитиву, вона все бачить в темних тонах і за все на світі переживає - це мене певно відштовхує.
    взагалі, мою свекруху цікавлять її сини, не невістки.

Але я її стараюсь зрозуміти, поважаю, а от чи люблю - то важко відповісти...

8. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Ви не ображайтеся, але в кожного є своя мама. Але ж це не значить, що маму чоловіка треба відкинути в найдальший куток як непотріб. Вона ж також мама...вашого ж чоловіка, і внього вона також одна. І чоловік її також любить, так само як і ви свою. Ніхто не каже шальоно її любити, але десь там подзвонити і спитатися як вона, сильної роботи не завдасть. Чесно, якось я не розумію такої поведінки.
    Незнаю яка я невістка, але мама чоловіка сказала, що якщо мене любить її син, то я її влаштовую повністю)) Значить непогана я невістка таки)

9. Олята

Олята Member

та нема питань, хай мій чоловік її любить, дзвонить, я тут до чого. я ж не кажу дзвонии до моєї мами і розмовляти з нею на задушевні теми. то чому від мене цього втмагає моя свекруха, а потім видає фразу, що дівчинки вона ніколи не хотіла мати, бо з дочками важко.

десь там подзвонити можна. хоча до мене дзвонилося на почптках по два рази в день і лізлося до мене в душу

10. Annyhka Kavetska

Annyhka Kavetska Well-Known Member

Для мене свекруха стала наче рідна мама,і слово мама я кажу до неї зі всієї щирості . Відносини в нас дуже добрі , ми часто зізвонюємся балакаєм деколи ніпрощо і подовгу ,коли зустрічаємся обіймаємся , цілуємся секрєтнічаєм .Одним словом мені повезло ! А яка я можу бути невістка з такою хорошою мамою свекрухою , думаю на 10 балів потягну :girl_yes:

11. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Не знаю, на мою думку сімейні відносини, зокрема із найближчими мають виглядати не так...Але ви доросла і самі знаєте, що робите

12. AilataN

AilataN жива

Навряд чи вона в цей момент думає про вас, і про те як ви готуєте. Їй просто хочеться щось для сина добре зробити, як мінімум смачненьким пригостити, як в дитинстві. Втіхаря- щоб вас не образити.
    Я оптимістка ( сьогодні) тому мені здається, що мами до дітей саме тому таке роблять, з найкращих міркувань.

13. bobryha

bobryha Well-Known Member

Я не знаю яка я невістка. за 3,5 роки подружнього життя ми з свекрухою 1 раз конфліктували, вона навіть в той день зі мною не говорила. але я не вибачалась(тому як не вважала себе винною), але на другий день вона вже все ніби забула і зі мною нормально говорила. її мамою ніби і називаю, але дуже рідко(ну не можу чомусь ліпити "мама" при кожному зврертанні і реченні як до своєї мами). бачимось як коли всередньому раз на тиждень, часто здзвонюємся, деколи по причині, деколи і без неї-" як там в вас справи, як здоров"я, може вам шось треба" і т. д- Тут писали що не можуть перші дзвонити, "для чого?","я шо своєї мами не маю?"... мені то трохи дико- може в мене інший характер і я люблю поговорити, але в мене якось само собою подзвонити до тих, кого давно не чула.... І доречі, мені дуже не приємно що мій чоловік мало спілкується з моєю мамою. тільки коли щось треба і і то так трохи офіційно, а мені б хотілось щоб для нього "було то в порядке вещей" подзвонити до тьощі і 2 хвилини про шось поговорити. і мамі думаю то було б приємно.
    Ой я вже трохи з"їхала з теми- вертаємось до свекрухи і мене як невістки - думаю 7 з 10.я сама дзвоню, багато спілкуюсь з нею, залишаю дитину якщо вона може( бо вони ще мають іншого внука маленького, з яким живуть в одній хаті), тому може прийти посидіти з дитиною, якщо заздалегідь попросити. але я не люблю коли мені вказують як я маю робити. я є така яка я є. і вважаю що мене мама до 20 років нормально виховала, щоб мені після 20 "нова мама" не дораджува як я маю поступати і поважала мою думку... тому коли шось таке прокльовується, то я зразу обрубую. за то і знімаю 3 бали з 10)))))))))))))

14. nok

nok New Member

коли я жила зі свекрухою під одним дахом це був жах і оцінюю себе на 5, а коли свекруха переїхала стосунки змінились в кращу сторону і я стала краща .

15. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

Ну я, мабуть, не з найкращих. Вмію огризнутися іноді. Але це вже коли дуже допече. Стараюся дзвонити, цікавитися життям свекрів, але мене трохи дратує, що вони самі ніколи не дзвонять. 2 роки в Києві, а їм хоч би хни. Приїдем-пониють "як же ми без внучки? будем скучати...", а потім ні слуху, ні духу.
    Може, то й добре, що ми на відстані... Були б в зоні досяжності-не знати, наскільки б зразковою невісткою я була...:girl_crazy:

16. oksibly

oksibly New Member

Я невістка вже 6 років. Син у свекрухи один і здавалося нічого доброго це не віщує для мене. З першого для після весілля я сама запитала як би вона хотіла щоб її називати "мама" чи по імені та по-батькові, на що свекруха відповіла "мама". Ну мама так мама, щоб потім не було недомовок. Зараз свекруха на пенсії і сидить з малою дома. Зранку Вона ще спить, а коли приходжу додому ввечері, то вже в ліжку, на скільки я розумію старається не заважати або тікає від нас. :girl_blum: На ідеальну невістку може я і не потягну, але 8 балів можу собі поставити :girl_cool:

17. Filina

Filina New Member

Якщо порівняти мене з невісткою старшого сина, то я ангел, і це при тому що в мене трішки занижена самооцінка.

18. Steba

Steba Member

Я мабуть тягну на 8 з 10-ти. Вона у мене друга свекруха. Тому я трохи обережна. От якби ми жили окремо, то я б 10-ку заробила. А так хата не церква. Спільна кухня це також проблема в сім"ї. Інше питання яка вона для мене свекруха, але це вже в іншу тему.

19. Lambada

Lambada Member

Я найкраща невістка, бо бачимося раз в квартал, мене завжди чекають, мені завжди раді. А оскільки ми приїжджаємо максимум на день, я не встигаю зробити щось "не так". Всім бажаю такого! :girl_yes2:

20. Manana

Manana New Member

я напевне невістка не найкраща, бо на мою думку, моя свекруха хотіла б таку свекруху:
    1. яка їй дзвонить кожен день і все-все розказує
    2. розказувала скільки ми заробляємо і які речі по якій ціні гвооримо
    3. шоб її завше хвалили, шкодували і взагалі
    4. а ну і звичайно, шоб мала квартиру у Львові (не одноразово як тільки ми вженились розказувала, шо її сина так хотіли, так хотіли батьки одної ухажорки, шо навіть готові були квартиру купити!)
    а я її того всього не даю, спеціально мухаха:girl_devil:
    але мушу віддати їй належне - сина виховала добре, та й по натурі не погана жінка, тільки от така селючка трохи і дуже любе всьо знати і всюди влізти. ну і трохи скупердяйка. але можу злитись на неї тільки до того моменту, коли не згадаю, шо вона дала життя мому прекрасному чоловікові і що за це я насправді їй дуже вдячна.