Відповідь: А яка Ви невістка?... Одного дня чоловік говорив по скайпу зі своїми батьками, а я займалась своїми справами і випадково почула, як свекруха сказала йому: "Бачиш, як тобі повезло з твоєю дружиною!" Було дуже приємно таке почути. Хоч ніколи не вважала себе хорошою невісткою. Чесно кажучи, взагалі нема відчуття, що я чиясь невістка. Є відчуття, що ми родичі, але якогось особливого "невісткового" ставлення нема
Відповідь: А яка Ви невістка?... А я вважаю, що мені з свекрухою пощастило, вона мене в будь який момент може підтримати, ніколи на мене не нарікає, звичайно свого сина любить більше, але це ретельно приховує, каже, що ми для неї одинакові діти=)))
Відповідь: А яка Ви невістка?... і в мене таке ж відчуття з моєю! вона має 3х своїх дітей, і от ще я додалась! так що дуже приємно, як вона може мені дзвонити частіше ніж своєму синові, або каже дати мені трубку, бо щось має мені сказати! цінує мої поради, а ще траплялось, що сусіди мені розказують, як мене хвалить свекруха! дуже приємно, і найгарніше, те що в наше життя не втручаються, і не обмежують ні в якому разі!
Відповідь: А яка Ви невістка?... на свою свекруху також нарікати не можу! Вона добра, щира, оскільки має синів, то інколи просить, щоб я з нею пройшлась по магазинах, питає моєї думки щодо вбрання, коли на свято якесь йде. От нервує мене її зайва турбота, щодо нашого з її сином життя (любить бути в курсі усього). Але, каже сама : "Маю хорошу невістку", той сперечатись не буду
Відповідь: А яка Ви невістка?... Мені моя свекрха і на людях хвалить і завждт каже, що я їй як донечка, нащо її донька ревнує
Відповідь: А яка Ви невістка?... Наразі я невістка ще не так довго, але зустрічалися ми з чоловіком довго то і стосунки встигли сформуватися і з батьками. Так от, думаю що я погана невістка, бо прикрила "лавочку фінансової підтримки". Мій чоловік (ну тоді ще хлопець), дуже фінансово допомагав своїм і все би було нічого, але всі цілком спроможні самі себе утримувати і ходити на роботу. А тепер я появилася і прийшлося... Ось така я злюча...
Відповідь: А яка Ви невістка?... Невісткою доброю напевне ніколи не буду, бо в мами-свекрухи є дочка, яку вона хвалить при кожній можливості. Єдине добре, що вона живе за 130км від Львова і приїжає раз в місяць (це тільки зараз, бо внука хоче побавити), а раніше раз в рік.
Відповідь: А яка Ви невістка?... А я, на щастя, невістка на відстані Свекруха постійно говорить, що любить мене так само, як свого сина, при цьому не забуває поцікавитись, чи часом не перенавантажується він через мене. І страшенно тішиться, коли чує при розмові, що коханий відпочиває, а я вся в хатніх справах Чоловік це просік, і щоб зробити мамі приємне, завжди говорить, що відпочиває, а я товчуся на кухні, хоча насправді ми все стараємося робити разом. Блін, напевне маю хіба 2 бали, раз отаке написала про маму мого найкоханішого Сонечка, яка його виховала таким, яким я його покохала...
Відповідь: А яка Ви невістка?... Та ніяка, чесно кажучи я невістка. Живемо від одруження окремо, маємо купу діточок, сімейний стаж вже перевалив за 10 р. Можу поставити собі балів 7 за те, що ніколи свекрусі не сказала кривого слова (але й не було за що), до неї не телефоную (не маю такої потреби, але чоловікові постійно нагадую щоб дзвонив до мами), їздимо до неї раз на місяць (коли запрошують). Ніколи не називала і не називатиму її МАМОЮ (бо матуся у мене одна). Але я дуже поважаю Маму свого чоловіка за виняткову порядність, за доброту, за те, що виростила мого коханого саме таким, за те, що ніколи не пхається до наших справ, обмежуючись порадами "тепло одягатись" і "Їсти мед". І, особливо, УВАГА, за фразу: "Ну, ви там з жінкою порадьтесь і більше нікого не слухайте." Мамі мого чоловіка - 10 балів. P.S. Не люблю слова "Свекруха", якесь воно зле. Не вживаю його практично.
Відповідь: А яка Ви невістка?... І я є така сама.Мені певно не двійка, а тільки одиниця. А що я маю робити,коли з перших днів подружнього життя чула тільки докори? Готую не так, прибираю не так, ніде не працюю (це я була вагітна і лише до 1 року сиділа в декреті, а далі пішла працювати), потім дитину виховую не так, одним словом все не так. Тим не меньш живемо з чоловіком уже 14 років.Я тепер просто не звертаю на не уваги.Вона для мене існує лише як мама чоловіка і бабуся моїм діткам.Я з нею стосунків мати не хочу.От все.
Відповідь: А яка Ви невістка?... Я не знаю, яка я невістка. Частково через те, що мама мого чоловіка або дуже обережно говорить про мене з людьми від яких я нічого ніколи не почую, або ж тримає свою думку про мене при собі. Я здогадуюсь, що стала причиною кількох серйозних шоків у її житті : - її син закохався в дівчину не зі свого середовища. Я не розділяю ДУЖЕ багатьох поглядів, яких дотримуються там. І мій Коханий знайшовши собі однодумця ще більше віддалився від своєї мами, що їй, безумовно, важко пережити - я фактично не надаюсь до повчань, насильних порад і навіть "вихованих" намагань втерти мені якусь фігню і тут у неї, мабуть, повна біда, бо у життя її старшої доньки вона пхає не те що носа... всю себе... А я з першого ж дня якось чи то характером, чи то флюїдами якимись дала зрозуміти, що ми з чоловіком і самі прекрасно справимось... (до речі виходить у нас чудесно) - найважчим для неї, я знаю, стала звістка, що ми житимемо окремо, та ще й так добряче далеко. І не треба було когось, щоб мені пояснили, що для неї і мого свекора було просто беззаперечним рішенням, - після одруження їхній син житиме з ними. От тільки вони забули одне, як впринципі не тільки й це, спитати самого сина - чого хоче він? Я не знаю чи звинувачують вони саму лише мене у тому, що ми живемо окремо, але жаль якийсь точно є. Ми всі важливі кроки у нашому житті вирішуємо з чоловіком разом, але це не виключає мого впливу на нього і вона це помічає. Але водночас я багато у чому її розумію. Що найважливіше - вона іноді навіть старається нас зрозуміти, а якщо їй не вдається, то хоча б примає свою думку при собі. В нас вдома не буває взагалі. ХІба ми в гості нагрянем. Спочатку вони з свекром думали, що ми "собі бавимося" у таке відмінне від їхнього життя, а тепер по троху прозрівають від того, що ми серйозно збираємось жити за власними правилами
Відповідь: А яка Ви невістка?... Погана я невістка. Мабуть почну з весілля. не дозволила запросити всю рідню з села в забігайлівку на Сихові, а зробила дууже маленьке свято в хорошому ресторані. Не називаю мамою, не звоню (але постійно нагадую чоловіку), не беру тих речей, які мені не потрібні, хоча раніше дуже пхали. Не питаюсь порад, не розповідаю про якісь домашні проблеми. Але я її дуже поважаю, бо вона дуже добра людина.
Відповідь: А яка Ви невістка?... В мене найкраща у світі мама - свекруха. Мій чоловік від мене старший на 9 років, женився коли йому було вже 32 роки. Можливо в цьому причина, але мама мого коханого дбає про мене . Ми проводимо дуже багато часу, розмовляємо на різні теми.
Відповідь: А яка Ви невістка?... Як Вам пощастило ! А у мене про свекруху тільки в думках один негатив бо вона каже що її син найкращий за мене у всьому вона ж його всьому навчила , а мене ніхто не вчив . Ми у шлюбі 15 років маємо троє діток а та стара мимра ніяк не заспокоється . Вона живе в селі я все життя в городі - спільного нуль , а онуки її не цікавлять вони її напрягають. Мабуть я погана невістка бо ж і свекруха в мене погана ! А в доброї невістки і свекруха добра ! ---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 12:58 ---------- Ви точно пояснили і мою ситуацію
Відповідь: А яка Ви невістка?... Ми живемо окремо - і це покращило наші стосунки. Важка у мене свекруха, але й я розумію, що могла б бути кращою невісткою. То ми два сапога... Навчилися терпіти одна одній та й усе.
Відповідь: А яка Ви невістка?... і в мене приблизно так є. моя свекруха дуже переживає через всякі дурниці, тому стараюсь їй нічого такого ( а поганого тим більше) не розказувати. а ше мене нервує надмірна опіка і впертість.
Відповідь: А яка Ви невістка?... наразі як потенційна невістка я погана, бо, цитую свекруху "занадто гарно, та ще й розумна"... отаке буває
Відповідь: А яка Ви невістка?... я - непогана невістка. Але перше враження від мене було жахливе, і я сама в тому винна. Знадобились роки, щоб все виправити
Відповідь: А яка Ви невістка?... Що ж ти таке витворила? ---------- Додано в 12:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ---------- Я зі своєю дружу дуже добре. Щодня зідзвонюємось, маємо секрети, розповідаємо одна одній різні приколи і т.д. Можемо проговорити на кухні до 2-3 години ночі, поки усі сплять. Звичайно відносини не такі як з мамою, але дуже хороші, як для свекрухи та невістки.
Відповідь: А яка Ви невістка?... та нічо, просто свекрушин єдиний улюблений синочок привів до себе ночувати 17-річне чудо з червоними нігтями і загальним виглядом... хм... чудо переночувало, а зранку допомогло прибирати у квартирі... і з тих пір він став пропадати десь вечорами, не завжди погоджувався з думкою родини... через 2 роки свекруха (тоді ще майбутня) вже звикла до думки, що, можливо, ми все ж одружимось, бо ж постійно разом. Спитала сина, той сказав, що не збирається одружуватись. І тільки-но розслабилась, як бац - зробив пропозицію, за 2 міс весіллля короче, цирк