А яка у вас погода?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 28 Травень 2009.

1. Heureuse

Heureuse вірю...

Відповідь: А яка у вас погода?

то називається 5 стадій депресії- відкрила очі, глянула в вікно, протерла очі, поржала, сижу в шоці :girl_crazy:

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

я скажу так, споглядаючи погоду за вікном: це вже навіть не смішно. Літа не буде?Погана весна плавно перейде у погану осінь? мабуть, недарма вже двічі вибираюся в магазин за туфлями, а вертаюся...з чоботами. Це підсвідомість шепоче: туфлі -босоніжки цього року будуть непотрібні....

п.с. недавно на очі потрапила стаття одного науковця, який стверджує, що погода цьогоріч- це лише "розминка" перед періодом чергового етапу похолодання ( на фоні зниження сонячної активності). А найбільше ми відчуємо це на власному досвіді , починаючи з зими 2014-2015. Так що і наступна зима буде лише "розминкою"

3. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

В мене старша за цю зиму дуже витягнулася. Утеплені штанці, та й лижні теж, ще на початку зими були більш-менш. На ці весняні канікули вдягаю, бачу, а вона вже в них - конкретна "буратінка". Ну і що мені зараз в квітні купувати утеплені зимові штани? Ну - МАРАЗМ. Поки обходжуся цупкими джинсами, а малі вже просто мріють про платтячка...

4. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я мрію про весняний тренч, який купила ще восени, але ніяк не можу одягнути, бо погоди нема :girl_devil:

6. Orman

Orman Модератор-бомба

у Франківську дощ ... +3

7. Музик

Музик Мартуська

8. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Мокрий сніг. Я вже просто в розпачі :girl_sad:

9. zetta

zetta Well-Known Member

в мене +9.сонце. пiд ногами жах...

10. maric

maric Well-Known Member

і тут я думаю він правий!! чому?та тому що є таке поняття як циклічність!! а полягає воно в тому що холодні і сніжні зими чергуються з теплими зимами!! от і перед тим був період теплих зим а тепер повертається період холдоних зим!! тут про це можна багато говорити але не на цьому форумі - це вже суто наукова тема!

---------- Додано в 12:01 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ----------

все там прекрасно показує! просто як би ви дивились ще вчора вечером - то там би помітили що зранку rp5.ua показувало мокрий сніг що і є правдою!! а цей сніг перейде в дощ ось побачите!! зараз сніг закцнчиться падати і під вечір почнеться дощ!! а в четвер буде взагалі лити буде!! згадаєте моє слово!

---------- Додано в 12:05 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ----------

вірте ще вірте!! весна буде!! справді цього року весна дуже аномально холодна!! але все ж таки я думаю що десь з 15 квітня прийде справжнє потепління!!

---------- Додано в 12:06 ---------- Попередній допис був написаний в 12:05 ----------

прочитав цей пост і заливаюся від сміху))))))))))))))

11. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

Середа подумала,що вона п"ятниця:girl_crazy:
    За вікном лапатий сніг.

12. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Можливо зима переплутала місяці....а зараз тіки березень а не квітень..(

13. maric

maric Well-Known Member

погода як така не дратує!! а от наслідки її - зараз як сніг закінчиться піде дощ після обіду!! а це ще гірше - просто така погода сприяє зростанню захворюваності серед людей!!почнеться знову насмарки нежиті і так далі!! що скажеш грипозна погода(((( і ось цього я набільше не люблю!((
    але все ж таки думаю що з середини квітня почнеться та справжня весна а може і вже в кінці наступного тижня - десь з числа 12-13!!

14. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

і коли вже та зима закінчиться?:girl_sad: вже таааааааааааак набридла. березень був у відключці, квітень здається теж...:khomyak:

15. Ziben

Ziben :)

Бракує слів

16. maric

maric Well-Known Member

17. Музик

Музик Мартуська

18. maric

maric Well-Known Member

я не синоптик! дуже захоплююся погодою!! це ще захоплення почалось 5 років тому!!дуже люблю в походи в гори ходити - а там дуже важливо і добре знати погоду!! почав цікавитись прогнозами - шукав нормальні сайти, лазив по спеціалізованих форумах!! і тепер знаю сайти по яких можу дуже детально знати погоду!! а на рахунок квітня то є такі прогнози від американського центру кліматичних досліджень - вони показуть наскільки місяць буде аномально теплішим чи хололодніший порівняно з нормою!! ось тому і кажу що квітень буде холодніший порівняно з попередніми роками!! але думаю десь з 15 квітня прийде те справжнє тепло! а може вже і скоріше 12-13 квітня!!

19. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

О, то підкажіть чи на початок травня буде добра погода, бо хочу після Паски на пару днів в карпати, а не хотілось би в сніги поїхати(((
    п.с. пишу і сама не вірю, що то можливо(((

20. maric

maric Well-Known Member

розумієте довгострокові прогнози то фількіна грамота!!! нормально спрогнозувати можна на три дні максимум на 5 днів!! а решту то все називається на двоє бабка ворожила!! ну що я вам з впевненістю можу сказати - снігу буде в Карпатах багато!! і цього року дуже багато!! тут ще залежить вді того на якій висоті ви будите!! якщо ви чули про гірськолижний курорт Драгобрат - то найвищий курорт на Україні то там катаються до 9 травня!! то там сніг лежить дуже довго!! ну це ще буде видно що там друга половина квітня покаже

---------- Додано в 13:39 ---------- Попередній допис був написаний в 13:38 ----------

розумієте довгострокові прогнози то фількіна грамота!!! нормально спрогнозувати можна на три дні максимум на 5 днів!! а решту то все називається на двоє бабка ворожила!! ну що я вам з впевненістю можу сказати - снігу буде в Карпатах багато!! і цього року дуже багато!! тут ще залежить вді того на якій висоті ви будите!! якщо ви чули про гірськолижний курорт Драгобрат - то найвищий курорт на Україні то там катаються до 9 травня!! то там сніг лежить дуже довго!! ну це ще буде видно що там друга половина квітня покаже

---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 13:39 ----------

До речі можу давати прогнози погоди для всіх!!якщо модератор дозволить створити окрему гілку для цього!!