А яка у вас погода?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 28 Травень 2009.

1. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Відповідь: А яка у вас погода?

Траса Ріне-Львів перекрита даїшниками - муж лишився ночувати в готелі в Рівне. Може воно й на краще, що не застряг у сніговій пастці на трасі, але хоч би шось робилось на тій трасі, а не чекало весни і сонця, шоб снігу самому зійти. Ех...:umbrage:

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дівчата, а хтось знає що робиться на трасах до кордону польського? цікавить власне Рава-Руська? Чоловік завтра їде до Львова, щось я переживати починаю, як той автобус доїде...

3. zetta

zetta Well-Known Member

за 8.30 ранку , на градуснику -3. сонце сидить в нас на ліжку , дуже багато сонця на вулиці. вдень буде +6 скоріше б то все потаяло.

4. zetta

zetta Well-Known Member

приперся противний вiтрище, з обiду сонце сховалось .

5. maric

maric Well-Known Member

не вірте довгостроковим прогнозам бо це як кажуть на двоє бабка ворожила!! а тим більше метеопрогу!! я вже 5 років цікавлюсь прогнозами погоди і за 5 років довгихх пошуків відібрав суперові сайти по погоді!! з українських сайтів є тільки один нормальний сайт і все!! достовірно прогноз можна дати на 3 дні і все!! якщо комусь треба погоду можу підказати!! от завтра тобто 31 березня буд дощ лити в Львові після обіду!! в середу сильний дощ буде лити бо прийде циклон до нас знову з півдня!! але радує одне весна вже прийшла і підуть плюсові температури!!

6. zetta

zetta Well-Known Member

зранку встала глянула в вікно і як писала Усмішка -мало не стошнило. все замело, і далі мете.

7. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

А в нас НАРЕШТІ сонечко. Правда, вночі знову був мінус - все в паморозі, але думаю вдень буде досить гарно.

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

ггг, а от і не вгадали :girl_blum:. Дощ у Львові ллє з самого ранку:girl_devil:

Весна! Де ти?!

9. Hermi

Hermi Well-Known Member

а в нас дощик, води поколіна...Якось пронизливо холодно.Погода взагалі не тішить.
    Дивилась на прогноз погоди на Луганськ...Аж жаба давить! Треба до друзів в гості навідатись, там уже весна:)

10. maric

maric Well-Known Member

все я знав що з самого ранку почнеться дощ!! просто він крапав зранку! а після обіду він посилиться і буде лити!!

---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:54 ----------

і справді весна справжня прийшла на схід України!! там просто супер!! в самого зявилася думка поїхати туди хоча б на день погуляти в футболці на довгий рукав і в кросівках!! в нас вже теж весна - піде стабільний плюс тільки велика кількість опадів!!

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А то точно весна? Може всеж осінь?

12. maric

maric Well-Known Member

та ви тут праві)))це справді по погоді осінь(((( хоча на дворі календарна весна!! погода грипозна(((зараз купа людей буде хворіти((( немає сонячних днів які б нагадували справжню весну!! ну будем чекати - хоча поки що прогнози погані((((

13. Vittoriya

То вплив 1ого квітня, чи що? У нас тут завірюха... Я думала то так просто вітер гуде, а то ще й сніг сипе... І то так прилічно... Я в шоку........

14. zetta

zetta Well-Known Member

+3, дощ лиє. але тішусь, скоріше старий сніг зійде.

15. Vittoriya

:girl_impossible: Це неможливо... Кожного разу як сніг трохи тане у мене вже з'являється надія, що от-от буде весна.. І тут знову засипало... :girl_cray:

16. kitka

kitka Well-Known Member

В нас вчора було дуже тепло, +15. Але майже весь час дощить. Не знаю, коли та вся вода на вулиці повисихає.

17. Музик

Музик Мартуська

фу, так гидко. холодно, вітрисько противнючий, пробирає до кісток. гидота під ногами. то точно 1 квітня?

18. Gala

Gala Well-Known Member

А у нас +8, сонячно нарешті !!!!!! Пташки співають, а ще перед моїми вікнами -через дорогу, кожен вечір на сосні і вербі сидять ( сплять)лелеки, десь коло 7 на вербі і одна на вершечку сосни.Як навчуся викладати фото, то покажу....Нарешті весна!!!

19. maric

maric Well-Known Member

не бачу я хороших прогнозів на погоду((( готуйтесь морально до дощу поки що!! в середу і в четвер буде сильний дощ!!! в мене таке відчуття що весна прийде з середини квітня!!! поки що чекаєм на весну!
    сьогодні і завтра ще можна погуляти а середу вже все буде на дворі кака(((((

20. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

та весна щось зовсім не поспішає((((от цілу зиму практично не хворіла,але та погода таки свою справу зробила....:girl_sad: