А яка у вас погода?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 28 Травень 2009.

1. Oriana

Oriana Well-Known Member

Відповідь: А яка у вас погода?

чоловік тут на роботі на одній фірмочці по сусідству, то казав, що людей вже відпустили, щоб могли якось добратися додому...

2. inka

inka і.Неrb-то до мене)

В мене батько від податкової до центру- йде пішки, нічого не їде. А я сьогодні не мала чим від Саксаганського добратись на Наукову , десь 13 година була- жодної маршрутки, навіть не було звичайних машин. А потім мала зарядку дитячою лопаткою, відкидала сніг, щоб хоч якась стежина проходу по подвір"ю була. А синок мій просто падав на сніг як на перину і тішився.Люблю я таку зиму- поки все не танути не почало.. А тепер думаю,як чоловік вечорром з Кінг Кросу добереться з роботи..

3. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

А в нас сьогодні просто суперова погода, я балдію. Отримала массу задоволення відкопуючи машину та відкидаючи сніг на подвір"ї. А в чоловіка сьогодні +15 і сонечко, він ніяк не може повірити, що тут таке робиться. Ця погода - його улюблена, любить в таку погоду їздити, так щоб ззаду курилось. Такий от дивак!

4. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

А в нас під вікнами в дворах корок утворився. Але толерантні водії один одному допомагають - лопатами розчистили, попхали, проїхали. Частину машин замелоооо....
    [​IMG][​IMG]

5. Sertce

Sertce Member

І в нас ужас, автобуси відмінили. Я сьогодні ледве з області добралась. Як в фільмі ужасів... А зранку було так тиxо...

6. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

щойно почула - Ашан сьогодні працював до 18-00. Раптом хто планував туди їхати - немає сенсу

7. Hexe

Hexe Well-Known Member

По прогнозу в неті у вівторок має бути +3, уявляю що це буде:girl_impossible:
    зараз - готуй лижі, щоб десь добратися, а потім готуй човен - :girl_mad:

8. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Щойно по львівській хвилі сказали, що маршруток сьогодні вже не буде. Добирайтесь хто як і чим може.

9. нталька

нталька Well-Known Member

Пожалкувала сьогодні, що зранку за 40 хвилин добралась на роботу. Бо коліжанка на санта-барбарі, постоявши у черзі, вернулась додому і мала спокій, а мені пощастило.)) Назад з центра на Наукову добиралася 3 години, 2 з них просиділа в маршрутці, яка то стояла, то буксувала, то мало не перевернулась. Завдяки чоловікам-пасажирам вибрались із замету і таки доїхали до кінцевої! Коли водій розмовляв з колегами зі свого маршруту по телефону, і випитував хто ще на маршруті, то виявилось, що на той момент він один залишився. Але мені таки пощастило, і я вже дома! Хоча шкода себе, бо так цілу зиму берегла здоров"я, а тут так перемерзла. ((
    Чоловік зараз від ц. Юра йде пішки. Каже, маршрутки є, але стоять...

10. Ellin

Ellin New Member

-100% сьгодні їхала з Сихівського моста на Луганську 1.20хв

11. irushka

irushka Well-Known Member

Ми сьогодні на подвір`ї навідгортали таку кучугуру. Ще м такого ніколи не мали.
    Особливо прикольно дивиться в порівнянні з ростом Матвія.

12. Maksli

Maksli Well-Known Member

Ой! то просто жах, що то робиться!
    Чоловік щойно приїхав з роботи, казав, що маршрутки рідко, але ще таки їздять! можливо не у всіх напрямках!
    А в нас зараз за вікном картина: звозять всі трамваї в депо, я ще такого не бачила, їде трактор, що зчищає сніг з колії, за ним десь 8-10 людей, які ще чистять саму колію, за людьми їде краз, який тягне трамвая і за тим трамваєм, ще дуже багато інших трамваїв! отак!

13. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Хто знае яка ситуацiя на Польських кордонах? Чи можливо до Львова попасти?

14. Hexe

Hexe Well-Known Member

Я думаю, що враховуючи погодні умови добратися кудись нереально.Подивіться що у Львові твориться:girl_impossible:, може біля кордону дороги і розчистили, але далі - маю сумніви.

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ага пригадуючи свій гіркий досвід скажу, що ніхто там доріг не чистить. Я в січні писала, як їхала до Львова-проїхали кордон і встали, бо почав падати дощ і утворилася просто ковзанка а польські водії сказали, що поїдуть лише тоді, коли дорогу чимсь посиплять. Наївні... Ми 4 години простояли там на заправці коло кордону і рушили по трошки коли водії зрозуміли, що то гибле діло -чекати на якусь спец. техніку...

16. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А у нас і далі стоїть фура, ще зранку. Перекрила дорогу і тролейбуси не можуть проїхати. Зараз дорога вже пуста, тільки 4 тролейбуси намагаються ту фуру об'їхати, вже яку годину.

17. smugastik

smugastik Well-Known Member

Снігопад скінчився, це факт, АЛЕ сонечко то пригріло і все поступово почне топитися і стане наше місто справжньою Венеціею.

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

не факт, у нас вже 3тій день сонечко світить, небо чисте, а мороз тримається нормальний. Вдень трохи ясно тепліше, відповідно по-трошки снігу стає менше, але потопів нема власне завдяки морозу.

19. Sertce

Sertce Member

І в нас сонечко, навіть не віриться, що вчора було таке жаxіття.

20. Fast

Fast Well-Known Member

Ну да по снігу не видно, ха-ха