А яка у вас погода?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 28 Травень 2009.

1. Virna

Virna Well-Known Member

Відповідь: А яка у вас погода?

а ми сьогодні о 7 зранку всі дружно розкопували машину. серйозно. я, чоловік, брат чоловіка, свекор і свекруха. пригодилася навіть лопатка на сміття. ото зарядка:girl_haha: свекри вчора лишилися в нас ночувати, бо як їхати. а сьогодні ще гірше. думаю і сьогодні залишаться, але я тільки за. в мене таке враження, що такої зими і зимою не було. вибачте, за тавтологію:girl_in_dreams:

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Та куди та робота дінеться. Просіть хай не їде.

3. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Зиму перезимували, залишилось перезимувати весну :girl_haha:

4. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ууууууууууузясь! Ну і погода!

Сьогодні завела малу до школи - дороги занесені снігом, двірників на пальцях порахувати можна, на тротуарах вузенькі стежечки протоптані, переважно по них і йшли. Прийшло 14 дітисьок з 30. На роботу поки по наших тихеньких вуличках йшла, то ще півбіди, але вийшла на Городоцьку - від церкви Анни до вокзалу все стояло! Або ж дуже помаленько повзло. На Листопадового чину теж напівпаралізований рух. У центрі в районі ПХ машин дуже мало, переважно вони стоять і їх відкопують. За вікном усе суцільно біле. А ще за малою в школу чеберяти під гірку по кістки в снігу... Жесть, одним словом.

Нагадала собі зиму 1995-1996 рр. Перший сніг випав 4 жовтня, якщо пам"ять мені не зраджує, і сніжило аж до кінця березня. Теж було весело - півроку сніг...(

5. Maksli

Maksli Well-Known Member

Біля нас хвилин 20-30 тому, як почистили дорогу, дивлюсь в вікно і дивуюсь, з таким снігопадом за годину буде те саме, що і до того!:girl_impossible:
    що ж то до ранку завтрашнього буде на дворі робитись?

6. enigma

enigma Well-Known Member

А мені погода дуже подобається. Не зважаючи на відкопування машини і "веселу" поїздку на роботу. Люблю коли сніжить, а тої зими мало сніжило зовсім.

7. Pulupjak

Pulupjak Active Member

8. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Сидіти в хаті і пити каву. А тепер на секунду уявіть, з понеділка буде потепління, потім знов похолодає. Якщо потепліє різко, то уявіть що буде. А буде біда, бо то весна і може піти повінь.
    То ще у Львові можна тішитись зимою, а коли в дорогу, або ти в селі і тоді хіба коні і сани яких там нема.
    Щось я геть не романтична.

п.с. вмикніть собі Львівську хвилю, будете знати де що стоїть. А стоїть все і всюди. В тому числі Київська траса.
    І про Плай, Наполеоно, навіть не думайте

9. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

я зі своїм виходила на санках в добровільно-примусовому порядку, бо вчора здавали аналізи, а сьогодні треба було забрати. можна було зачекати до понеділка, але зі здоровям не варто жартувати. поки їхала то половина людей дивились на мене як на збоченку, яка вивела надвір малу дитину)))
    але я би не сказала що надворі так страшно. важко транспором добиратись, а якщо прогулятись до магазину, то нормально. якби малий вже був повністю здоровий, то я з ним ще б побула на снігу.
    малого завезла до свекрухи, а сама йшла пішки до Хімічної. Капішон на голову і ніякий сніг не страшний))) і не є холодно. а якщо йти непрокиданими стежками, то ще й жарко)))

---------- Додано в 14:34 ---------- Попередній допис був написаний в 14:33 ----------

погоджуюсь. дуже люблю зиму. і зараз якраз оптимальне співвідношення снігу і температури - не зимно і сніг не топиться). єдине, що є пориви вітру і мете в очі.

10. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Ой, не кажіть!!
    Така зла була ті Винники і на ту погоду, що жах. Ледве добралась додому. Лице обвітрене, ноги мокрі, а воно й далі мете :girl_cray: :girl_cray:

11. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

В місті, де двірники як не як відкидають сніг і між будинками немає такого вітру.
    А у нас тут в Червонограді (на окраїні) мете страшенно. Йшла в магазин в 10 ранку, то місцями вище колін, ніхто не відкидає нічого, вітер з поля страшенний, яблуньку карликову замело повністю. Ну і сніг треба відкидати самим щогодини.

12. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

та вроді сніжити має лише до вечора:girl_in_dreams: але і то -з такими темпами нас ще ой як засипле...
    мій швагро-"рятівник" щойно дзвонить, поїхали вони з братом і товаришами визволяти братову наречену, бо та застрягла в маршрутці біла Крижової,...вперед ще заїхали, а назад вже ніяк- сидять там в заметах і чекають...МНСівці працюють-відчищають, але всерівно ніяк то не просувається...каже позамерзали вже:girl_flag_of_truce:

13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, а маршрутки ви на вулицях десь бачите? чи вони поз"їжджали з маршрутів?

Я поглядаю в офісі через вікно, то на Рясному майже не їздять. Не хочеться на таксі йти...

14. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

а таксі не приймають виклики :girl_haha:

15. Hermi

Hermi Well-Known Member

можливо що позїжджали, як поверталась в гуртожиток, то щось страшне було, всі хто їхав маршруткою її пхав, або деякі стояли порожні в пробці.

Скажу що у Львові то ще півбіди, в мене вдома (м. Радехів) ще вітер сильний, сніг не те що падає, а страшенно перемітає його. в деяких місцях снігу вище пояса.

16. Artemida

Artemida Well-Known Member

17. Njuta

Njuta Member

Ми сьогодні зранку з малою вирішили пішки до школи пройтись ( бо машину навіть розчищати не бралась ) , так поки туди і назад сходила , це десь 1 км , поняла , що мій фітнес нервово курить в сторінці ..... :girl_haha:

---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ----------

Нічого собі черга 0_0

18. Osya

Osya Active Member

А у мене з вікна вже дві машини повністю засипало, тільки фари торчать

19. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

по радіо чула що багато маршруток з'їхали з маршрутів бо через стояння в корках спалили все пальне, що розраховане на день. А з загальної кількості маршруток 10% не виїхали на маршрут взагалі бо водії не могли дістатись місця роботи.

20. solomka

solomka Active Member

І як тоді добиратись додому? Чула, що в Івано-Франківську рекомендувала всім роботодавцям скоротити робочий день і вже в 13 год всіх відпускали додому, щоб люди змогли дїхати. А в нас на роботі ніхто і не думає відпускати, і нікого не хвилює як і коли ти доїдеш додому.