А яка у вас погода?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 28 Травень 2009.

1. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: А яка у вас погода?

а у нас вже льє і гримить на всю силу.
    а ми з Настюшкою збирались пройтись в магазин вдовох вечерком, накупити якихось смакот.

2. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

і в нас ГРОЗЯКА!!!! І страшнюча і гучнюча! Бррррррр............

3. Orman

Orman Модератор-бомба

в нас повний капець! Страшний вітер і дощ, щойно лупанула блискавка близько-близько. Кіт, бідачка грози дуже боїться (кішка і пес якось спокійні). А чоловік ще їздить - переживаю.

4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

І в нас повний капець - я чудом встигла добігти до дому, як почалась якась просто неймовірна гроза!!! В квартирі чорно просто..Всі годинники електронні на різній техніці вибило, навіть на компі якийсь 2004 рік світився. А муж десь по дорозі доддому їде..Переживаю..

5. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Гроза страшна, чорно як вночі!
    Була зла сьогодні, що не прийшли мої айтішники на пару - прочекала їх годину і пішла додомцю:) А тепер пишу їм мейл вдячності - бо якби вони прийшли, то я б якраз в ту грозу верталася додому:)

6. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

- от і мій на роботі затримався, а він ще й сьогодні в шортах і футболці, так що думаю якщо це все затягнеться - надягну на голову кулечок, в сусідки позичу гумаки (може зразу й човен та весла попрошу :) )- і гайда чоловіка визволяти :girl_haha:

7. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Я якраз підїжджала в Сокільники-починав дощ падати, вийшла з маршрутки вже лило, поки прибігла до дому вся змокла. Гроза вже пройшла, сидимо без світла при свічці:)

8. Oddly

Oddly Well-Known Member

я мабуть в епіцентр цієї бурі потрапила - траса, чорно, видимості нуль, пориви вітру страшенні, аж підкидує машиною. води повно. гілки з дерев літають.
    досі руки трусяться. нікому не побажаю.
    і найголовніше - як тільки нарешті зайшла додому - все закінчилося.

9. kristas

kristas Well-Known Member

і у нас, ми бачили, що зза будинку виглядує ну чорнюща хмара...і от вона налізла і все як завжди: вітер, злива, грім і блискавка кругов...світло вибило і тут почалося найцікавіше, проходжу повз двері в коридор і чую страшний шум і гамір людей, завмерла на місці, не розумію що робиться...кличу хатніх, відкриваєм двері в коридор, а там просто водоспад, вода з даху через люк просто валить, все моро, вже до порога дотікає, то просто капець...так страшно, і так текло поки якийсь сміливець не заліз на дах, і не прочистив стьок...щастя, що в квартиру не затекло ...але от щиток намок, то напевно світло ще не скоро буде :sad:

10. KoshAnja

KoshAnja New Member

злива сьогодні ще та, мені пощасливилось не бути надворі в той час. Знайома казала, що у Сільпо на Науковій вода затекла всередину магазину, і світло вимкнули вже заради безпеки...нічого собі літній дощик :wacko:

11. Orman

Orman Модератор-бомба

ну вже перестало, чоловік вже вдома :)

12. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

мене в той час не було дома. недавно прийшла. фіранка,холєра вся в болоті, підвіконник в воді, килим біля вікна хоч викручуй. зла як пес((

13. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

в нас ще капає
    люблю літню грозу,але,коли не змокнеш до ниточки і не порвеш шльопки:girl_yes2:

14. Женічка

Женічка Well-Known Member

у нас лиє і лиє, лиє і лиє. а так хотіла щось смачненьке..... люблю дощ,але краще б він зараз не падав...

15. KoshAnja

KoshAnja New Member

ой той дощ, вчора все ж під нього потрапила.....тепер от сиджу і пчихаю в монітор, добре шо співробітник за ним сидить, інакше прийшлось б протирати його потилицю серветкою =))))))))))))))))))))))))

16. TUCR

TUCR Well-Known Member

Дощину нема, це тішить, але небо в хмаринах, хто зна може якраз нині вже нічого падати не буде))))))))):girl_in_dreams:

17. Heureuse

Heureuse вірю...

і в нас то сонце, то хмари..
    а я хочу дощу. під настрій.

18. atma

atma New Member

В Ялті пекельна спека,:girl_cool: біля моря благодать, райська насолода :girl_angel:На набережній люди сидять у фонтані.
    Люблю літо, хочу щоб воно ніколи не закінчувалось.

19. atma

atma New Member

В Ялті, о 9-й ранку +51 на сонці.:girl_cool:

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

:khomyak::eek: круууутоо...А в нас далі хмарно, погода якась бєєє..