А яка у вас погода?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Liliyah Romanova, 28 Травень 2009.

1. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: А яка у вас погода?

Шойно шурнув в р-ні Нового ЦУМу, зараз дощ накрапає.

2. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

4. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Такий сильний вітер, що я вирішила повернутися до хати. Вийшла по справам, поки малий заснув, дійшла до зупинки і реально перелякалася, що зараз дерева почнуть падати.... розвернулася і бігом до хати. Щей феном голову гріла, бо таке враження, що -20 на вулиці - а то все отой жахливий, пронизливий вітер:girl_flag_of_truce:

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

М-дя...На завтра прогнозують сніг, мінусова температура, а за два дні знову + 12, сонячно. Ну і перепади. :girl_in_dreams:

6. Daisy

Daisy Well-Known Member

В нас дуже гарна осінь, сьогодні має бути +20.

7. La esposa

La esposa Moderator

угу... так хочу снігу... а ще дуже хочу, щоб в суботу була файна погода. Бо нині так дощить, я в майці і шортах вийшла зранку на балкон, а там вітер, дощ... фууууу... не хочеться ніде йти.

8. Kofein

Kofein New Member

Не те слово.... Носу висовувати не хочеться! Дощ з самого ранку, противно, мокро і холодно. А вчора така погода класна була. Хоч би на вихідні потепліло.

9. Олюнчик

Олюнчик New Member

на Гісметео прогноз міняється щодня. Але той що зараз мені дуже подобається: з п"ятниці сонячно і без опадів. Але справді,
    не кожна здорова людина нормально переносить. Що ж говорити про сердечників і гіпертоніків...:girl_impossible:

10. Fleshka

11. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

12. yanya

yanya Active Member

Пасмурно((((((((

13. MaryF

MaryF Well-Known Member

Шо там зарас на дворі робиться! Падає дощ, а надворі -3 морозу і все те замерзає. Прийшов брат з вулиці, то вся куртка з льодом. А мій чоловік їде з роботи машиною, шось я за нього переживаю....

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

цей дощік все добре змочив, морозець закріпив... а зараз такий пухнастий сніжок падає..... от завтра лижня зранку буде. На роботу люди можуть не спішити бо й так ніхто не приїде вчасно.....
    мій завтра піздно ввечері або післязавтра зранку збирається їхати машиною додому від кордону, у них там зараз взагалі -13... з такою погодою я навіть не знаю чи варто їхати, бо траса дуже погана....

15. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

там звідки він їде ще дзеркала немає бо як сніг в понеділок випав, так і лежить.... і весь тиждень був мороз -20/-15....сьогодні потепліло, дзвонив казав " у нас жара.....аж -8 " але чим ближче до нас, тим траса дзеркальніша....але враховуючи що його і в понеділок 2 рази розвернуло на трасі на 360 і поперек дороги поставило ...... шось мені не весело.....

17. Fleshka

Сьогоднішня погода нагнала на мене атмосферу далеко не Різдва. Так захотілось тепла і сонечка. Відлига. Запахло весною. А в Криму вчора було +18. Ну зовсім у мене не новорічний настрій.:girl_in_dreams:

18. Tanju

Tanju Well-Known Member

Як обіцяють прогнози, на наступний тиждень має бути сніжок і мінусова температура, так що святковий настрій ще прийде. Мені також така погода і ялинки, що продають в калюжах зовсім не надають передноворічного настрою...

19. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

я в захваті від погоди:preved:
    нині вернулась з прогулянки - мусіла сорочку викручувати:girl_blush2:

20. poputochka

poputochka Well-Known Member

Дівчата - весна:girl_claping:! Сьогодні(вчора) вдень вийшла,і спарилась в зимових чоботах, але в розщіпнутій куртці і без шапки. Глянула - 12 градусів!:girl_impossible: Якесь локальне глобальне потепління:girl_crazy: