А яка у Вас ялинка?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем kati, 26 Грудень 2009.

1. podolyanochka

podolyanochka Well-Known Member

Відповідь: А яка у Вас ялинка?

Обіцяли виставити нашу красуню:girl_in_love:

2. Velana

Velana Member

в нас цього року така ялиночка :) прикрашали чоловік і синочок :)

Останнє редагування: 11 Січень 2011
  3. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Наша ялинка....

4. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

5. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а це наша красуня

6. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Все! Після того, як четвертий рік підряд мої ялинки передчасно скидають хвою, я здалася. Цього року купили "залізобетонну" з грубими гілками, поставили у пісок, у мене така сама колись до лютого стояла і хоч би голочка злетіла, а тут другого!!! січня почала сипатися. Пахла на всю хату і лисіла, і лише єдина відламана гілочка засохла і тримала хвою, хоч зубами відгризай... :sad:

Після Різдва довелося викинути мішок хвої і голий стовбур, зате розкопана мною на балконі гілка з такої ж ялинки стоїть без води, і далі як свіжа (я її купила десь за тиждень до нового року, два тижні вона у мене пролежала на балконі, тому можна припустити, що на базари потрапляють ялинки, зрубані ще мабуть у листопаді, від щойнозрубаних відрізнити неможливо: і гілочки гнуться, і пахнуть, і колір яскравий).
    Одним словом, все це мене дістало, і наскільки я є прихильницею живих ялинок, але подивилася я тут на ялиночку Наї і замовила собі подібну, з литими гілочками. Мала би вона дійти до старого нового року, але щось там постачальник загальмував, так що отримали ми її тільки вчора, а вперта Настя її ще й примудрилася прикрасити. :) Бентежить тільки одне - її "пластиковий" запах, не настільки сильний, як у звичайних штучних ялинок, але все ж якщо принюхатися, то трохи чути. "Ялинководи" з досвідом, підкажіть, як ви той запах виводили, і чи є шанс, що до наступного нового року він може вивітритися?

7. Ная

Ная Well-Known Member

Та він за пару днів вивітрюється,тепер лише якшо саму ялинку впритик понюхати,то трошки чути. А для ялинкового запаху є ефірні олійки і аромалампи))) Я для запаху купила гілочки-ніц вони не пахнуть,ше й сміття від них багато(.

8. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Я вже звернула увагу: прийшла сьогодні після роботи, то вже майже не чути. Таке враження, що ялинка запаху від мішка, у якому її везли, набрала, або від тої пвх хвої, якою обмотані гілки всередині. У моєї свекрухи ялинка чотири роки пахла мішками для сміття, аж тепер вивітрилася (але до того часу вже якась нещасна стала, а наші ялинки, здається, бронебійні :) ).
    А стосовно запаху - ми недавно ходили до "живої" шопки біля церкви Андрія - там тааакий запах, що здалеку чути: пахнуть свіжі соснові дошки. У мене тепер мрія ідіота перед наступним новим роком який-небудь обрубок з лісу приволокти. :) А гілочки якщо і пахнуть, то дуже недовго. На жаль. :sad:

9. Regotyshka

Regotyshka New Member

в мене вже років зо п"ять красива штучна ялинка. плюс в тому, що рівномірне розташування гілок - відповідно з іграшками, дощиками і т.д. вигляд просто ідеальний. але запах... олійками не користуюсь, бо алергетик. хоча зауважила, що останнім часом (хоча чому?!) і живі красуні без запаху. в родичів стояла 2метрова пишна жива ялинка, а запаху як не було, так і не з"явився.. то в такому випадку хай вже буде штучна. хоч прибирати легше!

10. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ЯЛИНКА 2012:girl_smile: - ялинка жива, має 2м 45см
    розпочинаю цьогорічні вихвалялки:girl_cool:

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

11. aknelitta

aknelitta New Member

А у нас "домашній кипарис" замість ялинки -"жодна ялинка не постраждала"!:girl_nea::girl_dance:

Останнє редагування: 28 Грудень 2011
  12. Женічка

Женічка Well-Known Member

13. aknelitta

aknelitta New Member

14. Angel

Angel Well-Known Member

Сьогодні купили ялинку, і вбирали її. Пахне.....
    а таку манюню поставили в загальному коридорчику,пикрасила підручними матеріалами)
    та сама історія...накрутила віночок

15. smugastik

smugastik Well-Known Member

в нас невеличка штучна ялинка, правда вже не світиться, бо дехто погриз провідки.[​IMG]

16. allja

allja Well-Known Member

В нас така красуня:) Правда ввечері, без світла вона набагатооо гарніша:girl_in_love:

Останнє редагування: 29 Грудень 2011
  17. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

наша ялинка (цього року на балконі):

[​IMG][​IMG]

18. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а це наша красуня):girl_tender:

[​IMG][​IMG]

19. Agrafka

Agrafka Member

Цього року ялинку я пошила сама, чоловік допомагав зробити каркас, щоб могла стояти. Ялинкові прикраси теж пошила сама з фетру, а ще кульки зваляла з вовни. Оскільки наша красуня вивчає все, що у квартирі, то звідси і ідея: ялинка та іграшки мають бути безпечні, не ламатися і не битися. Може якість фото не найкраща, тож вибачайте. До Різдва ще кілька іграшок туди почепимо.

20. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Цього року ялинка в нас маленька, бо нас на всята майже не буде вдома. Ярка ялинку вбирала сама, нікого не підпускала до такої відповідальної справи
    Початок процесу...