А яка у Вас ялинка?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем kati, 26 Грудень 2009.

1. podolyanochka

podolyanochka Well-Known Member

Відповідь: А яка у Вас ялинка?

Дівчатка, ми знайшли нарешті ялиночку - вона просто красуня!
    Обов'язково скину фото, коли вберемо!
    Яличка (темно зелененька з коротенькими голками:girl_tender: так гарно-гарно пахне і дуже витривала) на Привокзальному ринку - 120 грн.
    Тепер потрібна ще тринога... словом, знову у пошуках.

2. kristas

kristas Well-Known Member

А у мене вдома, поки я ше була менша, завжди була жива ялинка..то було мус... і причому вже на Миколая, ну в крайньому випадку на моє Д.Н. 25 грудня... Потім перейшли на штучну, але чесно кажучи я вже 3 роки і її не одягаю, якось лінуюсь чи шо))) Приносим з лісу гілочки сосонові, які пахнуть гарно і довго, а основне мені це погники, отого я не шкодую, в кожній кімнаті і побільше. А цього року от зробила ще собі на стіл таку хай-тек ялинку :)[​IMG]

3. Катруся

Катруся Well-Known Member

А нам вчора татко штучну купив - урааа, радості малечі не було меж.) Ми завше живу ставили ще до минулого року але тоді що таке ялинка ми ще не розуміли, а зараз ми вже мудрі і нам сподобалось, сьогодні будемо прикрашати.

4. Ная

Ная Well-Known Member

І ми цього року вперше штучну ялинку будем мати,купили дуже гарну,від живої,хто не знає,не відрізнить))) Ше куплю пару гілок для новорічно-ялинкового запаху,бо єдиний мінус тої штучної ялинки в тому,шо вона не пахне.Як вдасться,то будем нині ставити-прикрашати.

5. Wonder

Wonder New Member

а я зранку купила 3 метрову пишну-препишну живу ялинку, а вчора до неї червоні, сині і біленькі кульки, і ще є срібний і зелений махнатий (9см в діаметрі) дощик , ну і гірляндочка
    а ще планую з фетру зробити маленькі ялиночки з бусінками :) і чобітки маленьки (влазилось по одному цукорочку) :)

6. Fechka

Fechka Member

У нас така! Красива!Штучна! (правда я вже нею у "вихвалялках" похвалилась!!!):girl_in_love:

7. lerucha

lerucha Member

Доведеться червоні кульки приховати до наступного року

8. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

І я хочу штучну ялиночку, бо ті колючки вже набридло вибирати звідусюди потім ще 2 місяці по святах. Ну і звичайно з метою збереження лісу. Так шкода тих зрубаних ялиночок. Аж сумно:sad:.

9. Fechka

Fechka Member

.. це прям удар по моєму "ялинковому вбранні! Мріяла про "синьо-сріблясте" врання+ про нову ялинку,та через брак фінансів,вдягнула минулорічний "одяг"!,а ще поставила її в коридорі бо більше нема де!(та по стилістиці коридору..явно сині тони не пасували б..) Тому! Маємо,що МАЄМО!:girl_in_love:(а феш-шуй! це не для нас!!!!!):girl_in_dreams:

10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Наша Новорічна Красуня та Маленький Красунчик:girl_in_love:

11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А у нас така мініатюрка - Яна щойно сама прикрасила, як уміла)))

12. Melisa

Melisa Well-Known Member

В нас вже три роки на новий рік ставимо маленьку штучну ялиночку (десь метр висотою) і вже три роки перед новим роком постійно сваримося з чоловіком, бо йому хочеться живої ялинки і запаху, а мені не хочеться півроку вибирати голочки з килима. Цього року муж таки приніс дві ялинкові гілочки і ми зробили з аних маленький букет і поставили у вазу з водою, жиби йому пахло. Знашли компроміс

13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ми ялинку ставимо на підлогу без килима, дуже полегшує життя. Ну але це якщо не вся підолога покрита...

14. Korona

Korona New Member

А ми на цей Новий Рік поставили метрову живу ялинку (на тумбочку, щоб синочок не добрався), прикласили цукерками і мандаринками.

15. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

І в нас жива ялинка, як вона гарно пахне, і може збіг, але в дітей пропав насмарк за 2 дні без капель всяких....
    і як Володя гарно її прикрашав, куди дістав сам, там і понавішував іграшок, Софійка спостерігала і так тішилася))))

16. Drongo

Drongo Well-Known Member

А це наша жива ялиночка з гілочок. Правда чомусь не пахне ялинкою:girl_cray:[​IMG]

17. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

А у нас ось така ялинка

18. allja

allja Well-Known Member

Ось так красуня стоїть в мене вдома(тре буде зробити знимку ввечері,вона так красиво світиться:girl_in_love:
    А така ялиночка у мене в місті стоїть в центрі:

19. preciosa

preciosa Well-Known Member

А у мене сьогодні мама з татом поїхали і з лісу привезли сосну. Цього року будемо вперше ставити сосну, а то завжди була ялинка. Вона така гарна, пухнаста, густа і височенька. Завтра будемо прикрашати. Мої батьки чомусь на новий рік ялинку ніколи не ставили, а перед святим вечором. Вже я колись заведу у своїй сімї традицію новорічної ялиночки.:girl_claping:

20. Wonder

Wonder New Member

а ось моя ялиночка :) красуня
    вся в кадр не влізла, і трохи іграшок маловато, на наступний рік виправлюсь :girl_blush2: