А яка у Вас ялинка?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем kati, 26 Грудень 2009.

1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: А яка у Вас ялинка?

Ялина Голуба (Picea Pungens) - то не моя, просто дуже мені подобається)

2. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

3. DivineVanGate

DivineVanGate Member

4. talja

talja Member

Класнюча така! А от ми стільки раз намагались посадити ялинку, і всі старання на марні, не хоче і все! :girl_cray:
    А я б не проти такої красоти.:good:

---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:34 ----------

Ну і ціна у неї відповідна... за таку ціну напевне має бути гарантія щонайменше на рік!:girl_in_dreams:

5. true

true New Member

Ми собі купили штучну ялиочку висотою 2,20, я дуже задоволена, бо навколо чистота, ялинку вибрали дуже гарну, ставимо її на св Миколая, бо мала дуже любить знаходити під нею подарунки. Я собі як згадаю, що робилося в хаті після натуральної ялинки, коли її розбирали і виносили, то дуже тішуся тією штучною. Плюс не треба щороку бігати і вибирати дерево. Штучна завжди гарна, густа, немає голочок на підлозі, плюс прикрашає хату потрібний вам час.
    Ось фото нашої ялинки, вибачайте за якість, просто інших не маю.
    [​IMG][​IMG]

6. Melinda

Melinda Active Member

У нас кожного року жива ялинка. Що то за Новий рік як немає запаху ялини і мандарин? ІМХО

7. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

а у нас штучна, невеличка. Дуже зручно, бо малий любить сам ПІДкрашати :girl_crazy:. це у нас вже традиція: на Миколая приїжджає його хресний, і вони самі її складають-прикрашають. Але біля хати росте справжня, навіть дві. Правда, одна, наша рідна, (голуба,якщо я правильно пам"ятаю) посаджена дідусем на честь нашого новосілля,-вже перевірена часом, 2 роки. А другу посадили тільки цього року на честь народження молодшого сина. От підростуть - буде краса :girl_in_dreams:. Про штучну в будинку і натуральну на подвір"ї ми з чоловіком вирішили одразу і однозначно - боляче дивитись на "зайві", що не продалися ялинки.. Звичайно, ми одні погоди не зробимо, і тисячі "непотрібних" ялинок все одно будуть гинути щороку.. :sad: але так хоч совість чиста. IMHO, звичайно. "ничего личного"

8. Solomi

Solomi New Member

А ми ставимо 2 ялинки:
    1 - велику штучну ,прикрашену всілякими різними іграшками, в нас є іграшка в вигляді шампанського
    моркви
    дитячої колиски
    гномика

2 - маленьку натуральну, з маленьких гілочок зроблена - її прикрашають діти своїми маленькими іграшками ( ті іграшки з метро)

9. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

У нас в дитячій вже стоїть ялиночка

10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Пробувала я ставити вчора ялинку, кіт уявив себе білкою і весь вечір лазив вверх, вниз, вверх, вниз, позбивав до ранку половину іграшок(добре що я вішала тільки пластмасові) короче, розібрали ми нині ялинку)) буде в нас вона тільки на сам Новий рік.(каже мій чоловік, хотіла кота, тепер мусиш чимось жертвувати)
    Там між гілками руденька снігурочка)

Останнє редагування: 20 Грудень 2010
  11. IndigoChild

IndigoChild New Member

моя цьогорічна ялинка(вибачайте...фото з телефону)

12. WildWind

WildWind Member

Я цього року зробила ялинку з цукерок, так вона мені сподобалась, що прикрашати нашу традиційну навіть не хотілось). Скоріш за все я її комусь подарую.
    Основа пластикова бутилка. Ялинку можна "одіти" на шампанське, вино, пиво)).

13. kostuk

kostuk New Member

А у нас цього року така маленька ялиночка на кухні, щоб синочок не дістав, а тільки милувався...:girl_in_love:

14. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Цікава ідея,побачила в садовому центрі ялинки в горщиках,висота десь 1,5 метра,гарні-пухнасті,можна після свят посадити в дворі а потім роками милуватись! правда ціна 250 гривен.....але думаю зрубані не на багато дешевші будуть?

15. podolyanochka

podolyanochka Well-Known Member

Дійсно чудова ідея. Приємно, що і в Україні є такі можливості. Дуже не люблю штучних ялиночок:girl_blush2:
    Ви не підкажете, де саме знаходиться садовий центр?

16. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

я думаю не буде реклама,якщо скажу?:girl_bye2: це на проти податкової. Але може і в інших також є!

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ну от і в мене є ялинка.:) Ось така вийшла ,оперативна
    з такимим ангеликами нагорі
    І взагалі така досить музична :)
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    так квітка в саксофоні звичайно трохи рагульська,був колись інший саксофон,але десь пропав...

18. puha

puha New Member

купила на стрийському за 75 грн висооку на 2 м! Жінка на поїзд в Турку спішила. Не ялиця, з короткими голочками, але діти щасливі. Ми саме в процесі прикрашання.

19. stira

stira New Member

Ось і наша ялиночка тішить нас вже 9 рік.

20. podolyanochka

podolyanochka Well-Known Member

А така красуня була у нас минулого року:girl_tender:
    http://i010.radikal.ru/1012/22/0540994badc5.jpg
    Ті дві іграшки - то ми ми з чоловіком:girl_claping:
    А із тогорічною - в пошуках...