Відповідь: А як вас звуть? Я теж ненавиджу,коли мене називають Наталка - аж передьоргуєА зазвичай називають Натуся, Натуська,Ната,Наталі,Наташка,Наталюньчик,Туся,Туська
Відповідь: А як вас звуть? Іспанка, а ми здається знайомі. по-моєму десь в одній школі пересікались (57?)
Відповідь: А як вас звуть? А ще "Дарця" казали в ансамблi. Хоча й пам'ятаю що деколи кликали "Дарка". А я Ну хто мене ще не знає Нiна Коли переїхала до Америки то мої росiйськомовнi друзi називали мене деколи "Нiнок". Я той "Нiнок" так люблю.
Відповідь: А як вас звуть? Галя. З самого дитинства ненавиджу носити воду і їздити куди-небудь з козаками )
Відповідь: А як вас звуть? Angel , на жаль ні ) Мій звичний нік тут був зайнятий, тому взяла перше, що спало на думку - ім"я улюбленої святої )
Відповідь: А як вас звуть? В школі ні,а от на КВНі часто.Я знаю Вашого чоловікасвого часу доводилося грати разом на одній сцені.Я Вас часто на КВНі бачу,мо й Ви мене коли бачили
Відповідь: А як вас звуть? Я Олександра, можно просто Саша, Сашка, Сашулька і все на цю тему. Я не Леся (то сумна історія, травма з дитинства Вчителька з музики не вимовляла букви "л" і виходило, що я Уеся І плюс музику я ненавиділа, а то була обовязкова дисципліна в балетній школі) і аж ніяк не Шура. Колеги німці звуть Алекс.
Відповідь: А як вас звуть? ЮЛІЯ - це моє ім"я !!! Мені воно подобається ДУЖЕ !!!! Люблю коли мене називають Юльчик, Юлічка !!!
Відповідь: А як вас звуть? Ага, а ще ходити по садочку і губити біленьку хусточку Як я Вас розумію...
Відповідь: А як вас звуть? А я Оля можна Олька, не люблю коли кажуть моє імя в ласкавій формі. Але переважно люблю коли по прізвищу. Так що будьмо знайомі
Відповідь: А як вас звуть? Так класно, що Ви так ліберально ставитеся до "Олька" Не люблю, коли хтось каже "мене називайте так, чи не називайте так..." Мене як би не називали - подобається по-всякому і ніколи я не кажу людині, що мені не подобається, як вона мене називає. Раз хтось називає мене по-своєму - значить, так ця людина мене бачить. От, наприклад, деякі рідні називають мене Ляною, коліжанки - Роксою, називали мене Руля, Рульцятко, Рильцятко, Роксоляна-Хатум, Рокс-Пукс-Ші (так, навіть таке було ), на роботі одна співробітниця називає Роксі, інша - Роксолана (притому що я РоксолЯна), чоловік називає Роха (коли приколюється або за щось сварить), Роліком, Роліксом, Рольоксаною. Моя Соломійка, коли мала була, називала мене "Окотана" Можу збирати в колекцію всі мої імена
Відповідь: А як вас звуть? а я Оленка.хоча Оленкою стала 3 роки тому...до цього звали мене одні Альона,інші Лєна(я з Кам'янця-Подільського,там на Оленок так кажуть).а потім познайомилася зі своїм чоловіком,львів'янином і він спитав "а можна я буду називати тебе Оленкою?".мені так сподобалося .і от вже 3 роки я Оленка))))іі балдію від свого імені