А як вас звуть?

Discussion in 'Скарбничка' started by Liliyah Romanova, Jun 10, 2009.

1. Iskra

Iskra Well-Known Member

Відповідь: А як вас звуть?

а я - Наталя. тут уже одинадцята :girl_claping: до речі, то моє улюблене число)))

• Подобається Подобається x 7
  2. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

А одна моя співробітниця дуже не любить, коли її називають Ольгою, а тим більше Олькою :) Має бути тільки Оля :)

А я - Роксоляна. Просто волочуся від свого імені :) Може, це у вихвалялки податися ;)) ? Дуже люблю коли мене називають Ляною. Але так мене називає одна з моїх цьоць, університетська коліжанка і дві двоюрідні сестри. І все :sad: А в школі хлопці мене назвали Рулею. Так і була 11 років - Руля :sad: А в коліжанок - Рокса. А далекі знайомі то Зоряною, то Русланою, то Мар'яною називали, уявляєте? :) Я вже потім не дивувалася, на все відгукувалася :))) А один хлопець одного разу на коридорі "написав" мене "Руксоляна" :haha:

Last edited by a moderator: Jun 26, 2009
    • Подобається Подобається x 12
  3. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Мене звуть Роза. Не знаю чи є ще тут люди з цим іменем. Але коли представляюсь, то кажуть гарне і рідкісне. А назвала мене так мама, любила слухати дуже пісні Рози Рембаєвої і трояннди ну дууууууууже любить. Плюс моя зовнішність на аватарі,яке в сумі несе питання - а якої ви національності. То скажу одразу - українка тільки смуглява і чорнява. Приємно познайомитись.

• Подобається Подобається x 21
  4. zaba

zaba Well-Known Member

Нарешті все перечитала!!!! Отже, я дев'ята Ірина!!! Страшенно люблю своє ім'я у всіх його формах, дуже вдячна мамі, що вона відстояла його (бо народилась я напередодні Марії і всі наполягали, щоб мене так охрестили). Дома завжди Іринка (тепер навіть і шеф так називає) для друзів Іра, а для чужих Ірина Сергіївна.

• Подобається Подобається x 12
  5. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Атас, я також Ірина Сергіївна(але то на роботі), а вдома,для друзів- Ірочка,іноді навіть з наголосом на другому складі;деколи Іра,рідше Іринка,Іруся,Іруська,Ірка.

6. молекула

молекула Well-Known Member

І мене звати Іра :) Називають і Іруся, зараз на роботі то Ірина...Але мене аж тіпає, коли чую Ірка, чомусь ріже вухо мені така форма...
    А взагалі я своє ім'я неполюбляю, себе відчуваю явно не Ірою.

• Подобається Подобається x 8
  7. Мамань

Мамань Well-Known Member

Усім привіт! Я також Галя, навіть Галка чи Галька :girl_haha:, але тільки не Галина (чомусь усі знайомі Галини - такі собі хороші тітоньки ВЕЛИКИХ розмірів, і я з дитинства дуже боялася також так розтовстіти... від свого імені :girl_sad:)

• Подобається Подобається x 10
  8. Alias

Alias Well-Known Member

Я Іруся, Іриска, Іра, Іркін, ІрОнька...

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

А хто кличе Іркін та Ірискою? :girl_in_dreams:

10. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

тепер своє ім"я можна вказати у профілі (якщо це не таємниця) :)

• Подобається Подобається x 6
  11. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Начиталася, заплуталася, верталася до першої сторінки і все одно ніц не запам"ятала. Вже якось ніки відклались у голові, з іменами складніше, тим паче, що я нікого ув вічі не бачила (будем сподіватись, що то зміниться).
    Я не Софія, я ще одна Оксана. Ім"я моє не дуже видозмінюють, так і кличуть. Хоча коли чоловік хоче подражнити, то називає Ксенею :aggressive:, а якщо чується: " Ксюня, а ходи-но сюди!!!", то знай, що пора втікати, бо щось вже проштрафилась. :girl_sad:. На роботі, при офіціозі - Оксана Іванівна, а так - просто по імені. Таня маленькою називала мама Сяночка, а в родині мене кличуть як додаток до чоловіка - "Миколина Оксана" - забилам би!!!
    Ще був у мене випадок з хлопчиком, із яким я займалася, сім років йому було. Після третього заняття він сказав: "Ви не Оксана, вам то не йде. Коли ми граємось, то ви - Леся, а як ото щось дурне починаєте говорити, то ви - Ганька!" :girl_sad::ninja:

• Подобається Подобається x 25
  12. Oddly

Oddly Well-Known Member

якось попутниця в купе була Віта - повністю Віталіса (це вам до вашої не-колекції)
    ніколи такого не чула, вона казала, що її мама сама вигадала

• Подобається Подобається x 1
  13. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Як мене звати неважко здогадатись - Олена. Але це на роботі, або ще й Олена Володимирівна. А вдома я Оленка. Бабуся називала Олюнька. Чоловік кличе Альонка, Оленочка або Пампулька ))). Синочок каже "мама Енька".
    Ще в школі одна вчителька називала мене Олею, тому тоді терпіти не могла це ім'я. А зараз не люблю коли плутають ім'я мого синочка, кажуть Артур чи Арсен. А він АРТЕМ!

14. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

Будьмо знайомі :girl_curtsey:Віктория. Офіційно Вікторія Володимирівна. Більша частина кличе Віта. Двоюрідний дядька кликав Віка:girl_in_love:, але якось не прижилося. Одного разу занесло в Підмосков'є, там я була Ветою:eek:. Терпіти не можу:girl_mad:, коли називають Вітушкою, наче я якась булка:girl_crazy:, хоча я насправді пухкенька жіночка:girl_cray:, а шо поробиш - гени.

• Подобається Подобається x 15
  15. Alias

Alias Well-Known Member

А то так мене кличе мій Маська:))

• Подобається Подобається x 2
  16. Рибка

Рибка Well-Known Member

Усім привіт! :girl_in_love:
    А я Лілія. І мені байдуже, як мене кличуть, чи Ліля, чи Лілька, чи Лілу...Головне, щоб Вам подобалось :). А мені моє ім"я подобається у всіляких інтерпритаціях :girl_crazy:.

• Подобається Подобається x 15
  17. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

Привіт, я перша Лідія в списку, і можливо, я одна з таким чудовим іменем?!!
    Називають Лідуся, Лідочка, Лідуська. Непереношу, коли до мене звертаються -Лідка(((((((((((((

• Подобається Подобається x 5
  18. Красотка

Красотка Well-Known Member

Привіт!! Я Аліна...кличуть мене Алінка!

• Подобається Подобається x 6
  19. Христя

Христя Well-Known Member

Привіт, я напевно як всі здогадалися Христина, так і кличуть переважно, лише чоловік Христинка, а батьки і сестра Христя, коли синочка запитують я маму звати, то каже Астинка-Астиноцька, чому так- невідомо

• Подобається Подобається x 9
  20. Darcy

Darcy Well-Known Member

Ну що ж, приєднаюсь до попередніх 11-ти Наталь, раз і мене так колись охрестили :girl_claping:
    Переважно мене називають просто Наталя, деколи Наталі. Люблю коли називають Натася, Натаська, Натуся, Натуська (мене так подруга одна називає), Натаха (друг так часом називає), Наталі, Наталочка, Туся (теж одна подруга так називає). А, що є "продвинутіший" варіант - Нат. :girl_in_dreams:
    Одна подруга називає мене деколи незвично - Нателла, Наталіна або Наталіса :girl_in_love: Цікаві варіанти!
    А моя однокласниця взагалі любила в школі мене Нато називати :girl_haha:
    Ненавиджу, коли називаюсь Наталка... А Наташа і Наташка - то взагалі :bad::bad::bad: :girl_cray: