А як вас звуть?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Liliyah Romanova, 10 Червень 2009.

1. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Відповідь: А як вас звуть?

Привіт! Я - Наталя. Для друзів ще Наталка або Ната. Для мами і тата - Наталочка, Наталюська, Туська :girl_smile:. Для брата - Наталька. Для чоловіка - Натуська. Для малого - просто МАМА. Тільки НЕ Наташа...:girl_mad:

2. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

Привіт.Я -Вікторія. Перемога!!!

3. MoNa

MoNa New Member

Приємно познайомитись! Я - Олена :) Ім'я (Олена) догречеського походження, тлумачення неясне, можливо означає "вибрана, світла". Ось таку характеристику свого імені знайшла...дуже мені підходить! :) "Маленька Олена любить казки. Живе своїм внутрішнім світом. Дуже довірлива, але якщо хто скористається цією її якістю й обдурить її, то Олена неодмінно покарає ошуканця, виявивши при цьому неабияку винахідливість.
    Вона може підібрати на вулиці бездомного щеняту, принести його додому.
    Їй подобається краса в речах. Замолоду робить враження замкнутої й соромливої, але при більш близькому знайомстві можна побачити в ній життєрадісну, емоційну натуру з багатою фантазією. Найбільших успіхів Олена домагається в професіях, де потрібне вміння спілкуватися з людьми.
    У родині створює атмосферу миру й спокою. Домувальниця й турботлива мати."

4. shoelover

shoelover New Member

а я Леся)) так в паспорті і записана :girl_yes: називають мене по-різному - і просто Леся, і Лесюнчик, і Сюнчик, і часом Леська, але мене то трохи бісить. Був момент, коли мене на роботі попередній називали Джозефіною через зачіску :girl_haha:, а подруги кликали Олеником

5. Nyny

Nyny New Member

привіт ) а мене звуть Галя :girl_claping:

6. Balu

Balu Member

А мене звати Катя :girl_curtsey: Всі так і називають, тільки чоловік майже з першого дня знайомства називає або Коте, або КЦ :connie_pull-pigtail

7. principessa

principessa New Member

Приємно всіх вас знати в ІМ'Я )) Я - Юля :girl_wink:

8. Оленка

Оленка Well-Known Member

Мене звати Олена. Підписуюсь під кожним словом з нашої характеристики. Дуже не подобається, коли мене називають Лєною. Колись над нами жила баба Лєна...чомусь, коли чую, коли мене так називаю, то зразу уявляю себе ... бабою :)

9. Rihanna

Rihanna New Member

Дуже приємно з усіма познайомитися!!!!! А мене Марта звуть.:girl_smile:

10. KOWKA

KOWKA New Member

Оксана мене звуть))

11. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А мене звуть Люба. На роботі - Любов Степанівна, мама і тато - Любочка, близькі друзі і родичі - Любця або Любася. А в коханого просто - Дюймовочка або Лисичка-сестричка. Ненавиджу Любка!!! Це в мене ще й пунктик такий.

12. Marakasik

Marakasik миється в бані

Привіт - я Олена! Рада познайомитись!

13. Roxie

Roxie Галицька панянка

А я Оксана )) Але звикла, що друзі кличуть Роксі )))

14. ivanyska

ivanyska New Member

Мене звати Іванка. Для друзів- Іванеска,Ванька. Для чоловіка -Іванця. В школі була Яна (незнаю чого, бо це ж два різні імені).

15. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

16. chichika

chichika Member

А я Ірка):girl_wink:

17. Відповідь: А як вас звуть?

В паспорті записано Христина:girl_curtsey:
    А називають кому як подобається...і Хриха і Христя і Христинка чи Христюся....

18. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

а мене звати Антоніна...але то тільки для резюме і офіційних паперів...а в житті Тоня, Тонька ( для єдиної коліжанки), Тося ( для єдиного знайомого онлі...інші дістають в чоло за таке прозивання), а ще Тоніка або Тонік))

19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

ооо, саме так мені мій одногрупник говорив всі 5 років :girl_devil:навчаня...
    навіть Ірка-вампірка звучало приємніше...

20. Samanesvoya

Samanesvoya Active Member

А я Христя. Не знаю чому, але не навижу коли мене кличуть Христина. Якось мені то здається строго.