Відповідь: А як вас звуть? Привіт всім!А я -Таня.Всі так і кличуть,а мама інколи називає Татьяною, батько Тетянкою,свекор звертається Таню.В шкільні роки кликали мене Таньша і це мені подобалося,а зараз смішно.
Відповідь: А як вас звуть? Привіт! І мене звати Таня,а кличуть по-різному:Танюшка,Танюха,Тетянка,Таня,навіть Тацулина!!!(правда тільки мама....і то зараз дужеееееее рідко). Виросла мабуть)))))
Відповідь: А як вас звуть? Привіт. А я Настя. Настуся. Анастасія. Таська. Стаська. Настуська Хто як придумає
Відповідь: А як вас звуть? Привіт. Мене звати Іра. Інколи у дома кличуть Ірина. Чоловік називає Іринкою......
Відповідь: А як вас звуть? Привіт! Я - Лідія. Мама каже Лідуська, друзі - Лідок, чоловік в основному або Лідочка, або зайка... А в дитинстві мій дядько казав на мене Лідка-улітка, я й досі його терпіти за це не можу!
Відповідь: А як вас звуть? Тома Ольга Юріївна (можна просто Оля, Олька, Олічка. бабуся називає мене Оленятко), ПРИЄМНО З ВАМИ ПОЗНАЙОМИТИСЯ!!!
Відповідь: А як вас звуть? А мене звати Оля, кличуть Льолік Олюся......Олька! Приємно з усіма познайомитись
Відповідь: А як вас звуть? ого-го скільки радості ,ці смайлики більше нагадують протилежні емоції)))))
Відповідь: А як вас звуть? Привіт ВСІМ! Мене звати Олена, всі називають Оленка. Дуже приємно зі всіма познайомитись.
Відповідь: А як вас звуть? Привіт, мене звати Ірина, але називають по-різному Іра, Ірена, іруська, кому як подобається, але Ірка не люблю
Відповідь: А як вас звуть? А мене Аня звати, часто нзивають Анютка, як була малою то Анічка називали...
Відповідь: А як вас звуть? Менне звати Наталя. Люблю коли звуть Наташка, Ната, як завгодно, тільки не Наталка
Відповідь: А як вас звуть? вітаю) а я Ілона. В дитинстві не любила своє ім"я, а потім зрозуміла, що я одна на всю школу! та і потім часто казали, яке ім"я гарне... назвали мене так на прохання бабусі. Вона прочитала оповіданнячко Олеся Гончара - "Ілонка". це ім"я припало їй до душі, отак і назвали) називають по-різному: Ілонка, Ілонця, Ілоночка. а коли моя сестричка була маленькою, то називала Льоною) я знаю, що ім"я старовенгерське. означає щось типу "сонячна", "світла", " вогонь"...поширене на Закарпатті. дівчаток там називають Ілонка (наголос на І), а жінок постарше - Іца. а взагалі в книжках його значення важко знайти. Це випадково натрапила у книжці під час Форуму видавців...