А як вас звуть?

Discussion in 'Скарбничка' started by Liliyah Romanova, Jun 10, 2009.

1. strilo4ka

strilo4ka New Member

Відповідь: А як вас звуть?

я, Галя:girl_in_love:приємно зі всіма познайомитися:girl_in_love:
    радні називають Галинкою:girl_haha:а мене від того аж трясе! подобається коли кажуть Галчонок:o

2. Noble

Noble New Member

Мене звати Аліна

3. maty

maty Well-Known Member

Привіт!Я-Наталя,терпіти не можу паспортне-Наталія і ненавиджу Наталка,брат дражнив -Натаха
    А взагалі ім*я своє люблю,хоч зараз воно не дуже популярне.

4. Edifiel

Edifiel New Member

А я Мар"яна!!!:girl_bye:

5. Alonka

Alonka New Member

А я Уляна (так в паспорті), а все життя була Альоною, в школі Оленкою. А от чого так, навіть мама незнає. :confused:

6. Shirker

Shirker New Member

Привіт. А я Оксана. Мама мене завжди називала Сяня, знайомі, друзі-Ксюшка, Ксюха. До свого імені я відношусь якось байдуже. Воно ніби і непогане,та і хорошим назвеш.

7. Julienne

Julienne Загублений

Я Ульяна:girl_smile:

8. allusya

allusya Well-Known Member

А в мене і так зрозуміло, що я Алла, здається останнім часм доволі рідке імя:girl_crazy:

9. Smokky

Smokky New Member

А я Євгенія. Теж не дуже популярне ім'я. І ще мене звуть точно так само як і мою бабусю, співпадає і прізвище, і ім'я і по-батькові.

10. Текіла

Текіла Well-Known Member

Я Галина.
    Не люблю коли називають Галя. Люблю Галина, Галинка, Галюся))

11. GalkaSv

GalkaSv Active Member

Мене звати Галина, по батькові Святославівна, тому такий нік скорочено вибрала :girl_blum:

Подобається коли називають Галка та Галюська.

12. mysika82

mysika82 миється в бані

А я Марія. Люблю коли називають Маруся, дратує коли кажуть Марійка. А частіше всього називають просто Машка:girl_bye2:

13. Shine

Shine New Member

Я Світлана.Для багатьох своїх добрих знайомих - Свєтуля:girl_blum:.Дуже-дуже не люблю коли мене називають Свєтка:ireful1:Хочеться на то відповісти:"Свєтка у Львові поїзд пхає..."

14. Svetylya

Svetylya New Member

А я Свєта, люблю коли кажуть Свєтуля (так як і нік) або Свєтуся і не люблю коли Світлана

15. Оляна

Оляна Well-Known Member

:girl_curtsey:Уляна, Уляся, Уляночка, а тато в дитинстві називав Булька.
    Приємно з усіма познайомитись.

16. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Я Надія :girl_wink: привикла, що звуть друзі Надін, Надінчик, Надінька...не люблю коли Надійка чи Надька:girl_haha:

17. Dimokl

Dimokl Well-Known Member

Донечка і дружина, а точніше дружина і донечка постійно назизають мене Коханий :)

18. Savchenko

Savchenko Member

Мене звуть Оля:girl_curtsey: не люблю, коли називають Олька, ліпше Льоля, або Олюся:girl_flirt: Рада зі всіма познайомитись.

19. marusenechka

marusenechka New Member

Я - Марія!:girl_curtsey: Для друзів і рідних я все життя Маша! Чула найрізноманітніші до себе звертання: Машуля, Машуня, Машунька, Манюня, Масяня, Машулік, Мася, Маня... коли вперше приїхала у Львів - Марійка і Маруся, :girl_flirt: а один знайомий кілька разів намагався назвати Матильдою (чому? - уявлення не маю) - єдина звертання, чуте на мою адресу, яке мене дійсно дратувало!!! :padonak:
    на роботі крім Маші - Марія Василівна! клієнту кажуть, щоб підійшов до Марії Василівни. він заходить до мене і питає: "Дівчино, а де тут Марія Василівна?":girl_haha:

моя мама на цю тему любить жартувати: "Звать - Перервать, фамілія - Лопнуть!":girl_crazy:

20. true

true New Member

А я майже як Тимошенко!Ім"я і по батькові в нас одинакові.Я Юлія Володимирівна.Але просто Юля.