Відповідь: А як вас звуть? я, Галяприємно зі всіма познайомитися радні називають Галинкоюа мене від того аж трясе! подобається коли кажуть Галчонок:o
Відповідь: А як вас звуть? Привіт!Я-Наталя,терпіти не можу паспортне-Наталія і ненавиджу Наталка,брат дражнив -Натаха А взагалі ім*я своє люблю,хоч зараз воно не дуже популярне.
Відповідь: А як вас звуть? А я Уляна (так в паспорті), а все життя була Альоною, в школі Оленкою. А от чого так, навіть мама незнає. :confused:
Відповідь: А як вас звуть? Привіт. А я Оксана. Мама мене завжди називала Сяня, знайомі, друзі-Ксюшка, Ксюха. До свого імені я відношусь якось байдуже. Воно ніби і непогане,та і хорошим назвеш.
Відповідь: А як вас звуть? А в мене і так зрозуміло, що я Алла, здається останнім часм доволі рідке імя
Відповідь: А як вас звуть? А я Євгенія. Теж не дуже популярне ім'я. І ще мене звуть точно так само як і мою бабусю, співпадає і прізвище, і ім'я і по-батькові.
Відповідь: А як вас звуть? Мене звати Галина, по батькові Святославівна, тому такий нік скорочено вибрала Подобається коли називають Галка та Галюська.
Відповідь: А як вас звуть? А я Марія. Люблю коли називають Маруся, дратує коли кажуть Марійка. А частіше всього називають просто Машка
Відповідь: А як вас звуть? Я Світлана.Для багатьох своїх добрих знайомих - Свєтуля.Дуже-дуже не люблю коли мене називають СвєткаХочеться на то відповісти:"Свєтка у Львові поїзд пхає..."
Відповідь: А як вас звуть? А я Свєта, люблю коли кажуть Свєтуля (так як і нік) або Свєтуся і не люблю коли Світлана
Відповідь: А як вас звуть? Уляна, Уляся, Уляночка, а тато в дитинстві називав Булька. Приємно з усіма познайомитись.
Відповідь: А як вас звуть? Я Надія привикла, що звуть друзі Надін, Надінчик, Надінька...не люблю коли Надійка чи Надька
Відповідь: А як вас звуть? Донечка і дружина, а точніше дружина і донечка постійно назизають мене Коханий
Відповідь: А як вас звуть? Мене звуть Оля не люблю, коли називають Олька, ліпше Льоля, або Олюся Рада зі всіма познайомитись.
Відповідь: А як вас звуть? Я - Марія! Для друзів і рідних я все життя Маша! Чула найрізноманітніші до себе звертання: Машуля, Машуня, Машунька, Манюня, Масяня, Машулік, Мася, Маня... коли вперше приїхала у Львів - Марійка і Маруся, а один знайомий кілька разів намагався назвати Матильдою (чому? - уявлення не маю) - єдина звертання, чуте на мою адресу, яке мене дійсно дратувало!!! :padonak: на роботі крім Маші - Марія Василівна! клієнту кажуть, щоб підійшов до Марії Василівни. він заходить до мене і питає: "Дівчино, а де тут Марія Василівна?" моя мама на цю тему любить жартувати: "Звать - Перервать, фамілія - Лопнуть!"
Відповідь: А як вас звуть? А я майже як Тимошенко!Ім"я і по батькові в нас одинакові.Я Юлія Володимирівна.Але просто Юля.