А як вас звуть?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Liliyah Romanova, 10 Червень 2009.

1. DoroshLida

DoroshLida New Member

Відповідь: А як вас звуть?

Прівєт!Мене звати Ліда,хоча я своє ім"я не дуже люблю.Мене спершу мама хотіла назвати Констанція,але всі почали сперечатись і мама передумала.Хоча дехто не може запам"ятати моє ім"я і називають мене Люда

2. Tequila

Tequila Well-Known Member

А мені ім'я Лідія дуже подобається, звучить велично, в ньому відчувається сила. В мене асоціації з ним з героїнею фільму "Поговори з нею" (Talk To Her, режиссер Педро Альмодовар). Подивіться, може й зміните своє ставлення до імені, та й сам фільм класний!
    Я Зоряна, Моє ім'я дуже люблять по всякому перекручувати і неправильно вимовляти, особливо жителі Східної і Південної України)) Кожен раз чую щось інше :) А Ім'я своє я дуже люблю!!!

3. zhabusya

zhabusya New Member

Я також!!! рідко буває. Мене звати Олена. Кличуть Оленка, Ленка, Люня, Оленця. Терпіти не можу як кажуть ЛЕНА.

4. antique

antique Member

Мабуть, треба було з цієї теми почати)
    Звати мене Анна, нік читається "антік".

5. Муська

Муська Well-Known Member

Мене звати Оксана. Друзі часто кличуть Сяня або Сянька. А мама мене колись (тепер вже рідше,бо рідше бачимось) кликала Мусінька :girl_claping:

6. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

А мене звати Катя. Імя своє люблю, хоча просто ненавижу, коли мене називають Катерина (може асоціації з дитинства, коли я шось витворяла, тато мене постійно так кликав, і я тоді знала, що зараз получу). Коли вчилася в інституті, то любила, коли мене кликали Катька)))))не знаю тепер чому)))

7. TASJA

TASJA Well-Known Member

А мене звати Наталя.
    Дуже люблю як мене чоловік називає - Тася (скорочено від Натася ))))). Як тільки познайомилися, то тільки так мене і називає, правда після народження синочка часто називає мене просто мамою ))).

8. Shine

Shine New Member

А мене звати Світлана.Мені подобається моє імя і я рахую, що воно мені пасує.А ще я люблю коли чоловік мене називає Свєтуля, а мамуся з сестричкою - Свєтулька.Та найбільше зараз мені бракує того, як кликав мене батько - Светачька... Так називав мене тільки він і дуже боляче розуміти, що вже ніколи я цього не почую.

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

моя сестра, коли злиться на мене, то кличе мене Вітка, але то так, жартома :girl_haha:

мене теж всі рідні кличуть Віта, а от деякі викладачі, знайомі Віка, я не перечу, як кому зручно, тепер як знайомлюся , то називаюсь і Вітою, і Вікою.:girl_cool: Все-одно ж я Вікторія і все.

---------- Додано в 01:55 ---------- Попередній допис був написаний в 01:52 ----------

Супер!!!!!:girl_claping:

Останнє редагування: 22 Лютий 2010
  10. Dolche

Dolche Well-Known Member

Мене звати Христина. Коли я була ще малою, то мені моє ім"я здавалося занадто твердим і зовсім мені не подобалося, і коли мене кликали Христина, то я навіть не відкликалась на те ім"я:girl_cool:. Тільки на Христинка:girl_curtsey:. Зараз воно мені подобається. Чоловік і тато мене називає Христя, мама -Христюлька, а подружка-теска - Христуська, так як і я її :girl_tender:

11. Zhaba

Zhaba Member

Привіт! Мене звати Василина. Дуже-предуже люблю своє ім"я. Мала бути Уляною, бо бабці так приснилось, але на щастя для мене бабця забула то ім"я, коли проснулась. Мама, як мене називала, тішилась, що ім"я немає некрасивих скорочень. Але коли я підросла, то почали мене кликати Вася і мама була в ауті. Привикла уже :girl_spruce_up:
    часто мене кличуть Васька, Васільок, Вася, васюня навіть було. Збільшого зараз кличуть повним іменем - Василина. Чогось не люблю, коли називають Василинкою:girl_crazy:

12. romawka

romawka Member

А мене звати Юлія, дуже подобається Юльчик, а не подобається Юлька! А аодружка називає мене Джульєтка, в інституті кликали КВІТОЧКА із-за мого прекрасного прізвища!

13. dianisia

dianisia New Member

А мене звуть Діана. Я теж дуже люблю своє ім'я. Це татко так назвав, а мама хотіла Оленою назвати. У цьому поєдинку переміг тато!

14. natalka-matias

natalka-matias Well-Known Member

Привіт, мене звуть Наталка. Дуже не люблю коли мене кличуть НАТАША , ПРОСТО НАВІТЬ НЕ РЕАГУЮ. в паспорті-Наталія, малий мене кличе- Ня :) а брат колись як був маленький -Няня ;).

15. TASJA

TASJA Well-Known Member

16. Natalya

Natalya Well-Known Member

17. redfox

redfox New Member

я - Ольга, а МЧ зовет лаской)

18. Bеllisimо

Bеllisimо миється в бані

а я Настя....=)))))багато хто кличе...Настьона......рідні...Настунька...або Настінька.....)))

19. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

Привіт))Я-Наталя
    а ще дехто може й Наташкою обізвати-то просто капець!!
    А я ж Наталя, Наталі, Наталочка, Наталка, Наталька-як вже вам завгодно:girl_smile:

20. Олюнчик

Олюнчик New Member

Привіт, а я Оля. От згадую як була маленькою. Коли провинилась, мама кликала мене так виразно: Олюня, ходи-но сюди.... Досі пам"ятаю. А зараз чоловік каже до мене Олюська, або Лялюся :girl_tender: А друзі, просто Оля....