Відповідь: А як вас звуть? Ірина Кличуть по-різному Іринка, Іруся, Іруська, Іра, Ірочка. Хоча інтерпретацію Іра -колись дуже не любила, тому в молодшій школі мене завжди називали строго - Ірина.
Відповідь: А як вас звуть? Я Олена, переважно називають Лєна, в родині - Альона (чомусь їм так подобаеться)
Відповідь: А як вас звуть? Я Танюша (добрий вечір)у чоловіка,Танчо в брата,на роботі на імя та по батькові, а інші називають Таня.
Відповідь: А як вас звуть? І мене звати Ірина Також звертання Іра не дуже люблю. В дитинстві видумувала собі імена, які зараз і вголос казати не хочеться. Кличуть по-різному. Коли народився мій племінник (2004), я йому казала, що мене звати Іруся, і всі одночасно почали мене так кликати. І чужі також. Колись на тренінгу в Литві я розказувала історію про маленького зайчика і всі, як змовилися, почали мене зайчиком називати. І у Львові, і в Москві... А найцікавіше - часто мене кличуть Оксаною. Найкумедніше, що мама і рідна сестра також Оксани.
Відповідь: А як вас звуть? а я Юля!!! Кличуть по різному Юлька, Юся, Юлік, Юлічка Найсмішніше, що коханий дуже дуже рідко звертається до мене по імені, такщо для нього я кохана, кіця і т.д. Приємно з вами всіма познайомитись
Відповідь: А як вас звуть? а я Альона, але коли видавали паспорт, сказали такого імені немає і написали по російськи - Алена, а по-українськи Олена, а вже коли заміж вийшла, ще краще по-російськи також змінили - Елена, ось так і живу з купою імен. У чоловіка, батьків і друзів - Альона, у свекра і свекрухи - Оленка, на роботі - Олена і Лєна, а у малого - Мама - це мені подобається найбільше.
Відповідь: А як вас звуть? А я Вікторія,родина вся кличе мене Віта,друзі,одногрупники,однокласники кичуть Віка,чоловік кличе або Віка або Вітуська а коли злиться то каже Вітка))).Не осилила я всі 37 сторінок і не знаю яка по рахунку)))
Відповідь: А як вас звуть? Всім привіт! мене звати Ірина, правда не люблю коли до мене звертаються на повне ім"я, тому всі рідні і знайомі називають мене то Іруська,то Іруня ,Ірчик, коли жартома то Іка
Відповідь: А як вас звуть? Всім привіт! Мене звати Аліна. Для племінниці я - "Нініна", а для племінника - "Нка"! Друзі кличуть Ліна...А взагалі, я люблю, коли до мене звертаються просто Аліна, або Алінка!
Відповідь: А як вас звуть? Я Маша-Машулька для друзів,машенька для чоловіка,Маруся для мами і Мася-мама для доні.Марьванна для учнів
Відповідь: А як вас звуть? Звати мене Валентина.Одна пані впевнена,що мене звати Марія,знаючи,що ні,все рівно кличе Марія,мені подобається.В дитинстві часто звали Олею,хоч кузина була дуже худенька,а я А ні,плутали нас .А ще я була Лесею,жінка в автобусі гнівалась,що Леся(Я) не вітається.
Відповідь: А як вас звуть? а я Марта, але з дитинства мене ніколи так не називали. Сестра називає Му або Музик, коханий Мартусятко, а мама - Мушка