А я не хочу другої дитини!

Discussion in 'Діти-квіти' started by Liona, Oct 5, 2008.

1. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Ха, може доньці вже білі тапочки купувати:girl_crazy:В літах:girl_haha:Чи хустину, щоб як бабуля підв'язуватися:)))А внучка то вже певно дівка на виданні, бо ж то вже п'ятнайцять. Ще 3-4 роки і треба терміново заміж видати, бо то ж стара дівка буде:haha:

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Kandya

Kandya Well-Known Member

ну та. Бо ж вона ще казала, що ота старша донька нормально заміж вийшла -- у 19 і відразу родила. А от її молодша ну дуже пізно заміж вийшла -- аж у 28! Але нічо, дитинку хоч одну народила, дуже важко родила, то не знати чи друга буде, бо то вже теж -- 32 на носі. Ну але хоч не 34....

• Смішно Смішно x 10
  3. Haidee

Haidee Well-Known Member Staff Member

Моя свекруха шкодує. Прямо ніколи мені не казала, але я добре відчуваю, що в неї на думці. Мій чоловік добрий син, невістка з мене не впевнена, що ідеальна. Свекруха дуже гарно ставиться до мене, але часом проскакує "Як тобі добре, три дочки! Дочка - то для мами найбільша радість". Я не сперечаюся, думаю, вона має рацію. Малими тішиться страшенно. А чому не народжувала більше, я ніколи не питала, бо то якось негарно. Може через вік, бо чоловіка в 33 народила, може інші причини були.

• Подобається Подобається x 3
  4. Kandya

Kandya Well-Known Member

А я питаю. Всіх, бо мені цікаво. Краще вже із перших вуст, ніж допитуватись-додумувати.

5. Haidee

Ну я вважаю, що некоректно питати. І не додумую особливо, про вік припускаю, бо майже 40 років тому народити після 33 вважалося, хм, причудою. Такі були часи і нрави, тепер інші стереотипи людям жити не дають.

6. Януся

Януся Well-Known Member

Без наміру образити. А для чого вам справи чужої сім'ї і їхні бажання щодо кількості дітей? Навіщо щось додумувати? То ж особиста справа кожної окремої родини, коли і скільки дітей народжувати...

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Kandya

Kandya Well-Known Member

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Це дуже некоректне питання. Причини бувають різні і далеко не завжди їх хочетьчя озвучувати. Буває то навіть дуже неприємно для людини. Це з тої ж опери питання, що й "а коли ти звміж вийдеш?", "а чого ви диьинку нк народжуєте?" і так далі.. А яке ваше діло хочеться сказати
    --- дописи об"єднано, Oct 1, 2016 ---
    А ви взагалі розумієте, що то взагалі недоречне порівняння ? аж смішно, чесно....

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
  9. Kandya

Kandya Well-Known Member

я думала змовчати, намагалась, трималась... Але ж, блін, Вітторіє, читайте уважніше і не рівняйте опери. я ж чітко написала, що не питаю
    а питаю
    Короче, я собі обіцяла не реагувати на Віторію, тож це востаннє

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

@Kandya,дякую, що за мене знрву туь уже все розписали :). Думаю, що жалкую чи ні, хочу чи ні- це виключно особиста справа. Якщо вважатиму за потрібне, то народжу і 2 і 3. Я ще ж молода- що таке 40- ківка " на носі :)? П.с. розписуйтеся кожна за себе. За мене- не варто. Що треба- пишу сама. Домисли, фантазіі лишайте при собі. Це стосується не лише конкретно вас.

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
  11. jylanda

jylanda занууууда

Ну питати до чи постфактум то немає фактично різниці, часом, для деяких людей постфактум може бути ще болючіше. Насправді, коли люди хочуть з вами поділитися і вважають вас достатньо близькою людиною, говорять самі і випитувати нема потреби. А лізти комусь в душу, бо цікаво, то некоректно чи до чи після.

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 2
  12. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

@сніжна Просто по дописах тут на форумі справді виглядало що ви точно за 1 дитину для себе :girl_in_dreams: В нас хороша знайома в 41 народила первістка і все чудово.

13. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

От я ще е вирішила чи хочу другу дитину. І що в тому, що так написали "навряд хтось признається"? Моя мама виховала мене саму, більше не хотіла дітей, та й я не сказала б що дуже хотіла брата чи сестру. Кожен собі сам думає.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

14. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

Last edited: Oct 3, 2016
  15. Haidee

16. jylanda

jylanda занууууда

Ой та невже? Ви хіба так на форумі про все все відкрито і правдиво пишете? Ну більшість таки про особисте дуже зважено пише, тому отак щось стверджувати по дописах про особисте життя людини я би не бралася.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. marianast

marianast Well-Known Member

• Смішно Смішно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

• Оптимістично Оптимістично x 1
  19. Kandya

Kandya Well-Known Member

насправді така тема для кожного вже існує -- це блог.

І чому я гостро реагую. Бо кожен (ну добре, не кожен, але достатньо), хто має одну дитину вважає що він все для своєї дитини робить: "ну мені ж треба водити в басейн, ну мені ж треба забезпечити, ну мені ж треба на море поїхати, ну мені ж треба дати освіту". І дивиться на інших, в кого більше дітей -- як на обмежених. Типу, що через дітей собі у всьому мусять відмовляти. Типу, якщо одна дитина -- то вони все правильно роблять, а більше дітей -- то вже якийсь нижчий сорт і батьків і дітей?

• Тупо! Тупо! x 1
  20. marianast

marianast Well-Known Member

• мімімі мімімі x 1