Відповідь: А я не хочу другої дитини! Ну ок. У мене зараз життя надто цікаве. Мені досить однієї дитини. Другої я не планую. У мене на неї нема ні часу, ні сили, ні нервів. Де причина цього - без поняття. Я задоволена тим, що маю.
Відповідь: А я не хочу другої дитини! Ну,то добре! Бог з вами, як Вам так добре, то... А цікаво доки Вам "так " добре буде? Ну тобто без другої мацьопи, ічим терміни зумовлені? А які такі нерви заставляють до утримання від народження дітей? Чого так лізу в особисте?- Бо цікава думка. Я (можливо не вдалий приклад, але) маю добру освіту,потенційно добру роботу, на-дідька нездалі нерви, 4(!!!) роки суцільного декрету, і... хочу ще дітей (з Божою допомогою:shy
Відповідь: А я не хочу другої дитини! Та я свідома, що то неправильно. Але я не готова на ті всі жертви знову. Може після 30 я ще одну дитину й захочу. Зараз ні. Хоча я щаслива, що в мене перша дитина була, коли мені було 21.
Відповідь: А я не хочу другої дитини! Хороше питання. Таке просте і таке складне. Такий був Божий план... А я йому протирічу.
Відповідь: А я не хочу другої дитини! тобто для вас це - питання релігії? І якби ви не були релігійною людиною, то ви б це не вважали неправильним?
Відповідь: А я не хочу другої дитини! Для мене це питання моралі. Крім того, якщо жінка не хоче дитини, значить у неї якась проблема - психічна найчастіше. Або вона не впевнена, що буде доброю мамою (і тут голос минулого говорить за неї), або їй нема на кого покластися, а якщо нема з ким мати дитину, то нащо її мати? Ну, інші проблеми також... Різне буває. Але зазвичай причина не в самій жінці. Якщо жінка дитини не хоче, то це лише реакція на внутрішні подразники.
Відповідь: А я не хочу другої дитини! Дівчата, родити дитину треба тоді, коли ви цього хочете, і тоді, коли ви до цього готові, а не тому, що так треба.
Відповідь: А я не хочу другої дитини! Власне теж так думаю. Дитина ж усе відчуває. От я малого свого дуже хотіла. Дуже була щаслива. Вагітність була як казка! І в нас досі дуже тісний психічний зв"язок. Настільки, що він з іншої кімнати може крикнути "мама, чого тобі сумно". І він же мене не бачить, а відчуває! Але цей зв"язок у нас із часу вагітності закладений. А мати зараз другу дитину... Вона би була дуже нещасна. Я настільки зараз на собі зосереджена, що ніякого зв"язку би не вийшло... І взагалі, одне пригнічення, мабуть...
Правильно-неправильно, не в тому річ зовсім! А ота Ваша "психологіна неготовність" може і є внутрішнім голосом, до якого треба прислухатись. Або, як варіант, є просто жіночими страхами. Прошу не трактувати мій допис як претензію на орден "За героїзм". Бо щораз частіше, коли втихомирюються естрогени-прогестерони, а включається "раціо", я вважаю себе одержимою дітьми:shutup: Ну, наразі найцікавішим завданням для мене є мої діти. Хоча існує дуже багато некомфортних обставин: фінасова залежність від чоловіка, заморожена кар'єра, необлаштованість побуту, брак свободи пересування і спілкування, дефіцит часу "для себе", переживання за дітей (їх добру долю, як дати добру освіту, як поставити на ноги) страхи перед страшними хворобами дітей, перед смертю близьких, ревнощі до чоловіка (Боже, невже я це сказала вголос:shy, страх самотності - я можу продовжувати до безконечності:shutup: А тримає три ниточки: віра в Боже призначення, солодкі цьомки діток і плече чоловіка (йшла да того розуміння тяжко і довго Пишу не для красного слівця і не заради пафосу чи лаврового вінка, а хочу почути вашу об'єктивну думку збоку. Виговорилась - стало легше. Слава форуму!!!:naci: Не зовсім так! Хочете ще одну мою відвертість? - Третя вагітність заскочила мене зненацька, я була розгублена і налякана, і взагалі, важко (психологічно і фізично) усіх дітей виношувала. Але зв'язок поміж нами тісний, ми як одне ціле. А так боялася! Мамина любов справді сильна і понад усе.
Відповідь: А я не хочу другої дитини! Коли я мала дитину і сиділа вдома, я не вважала, що я від чоловіка фінансово залежна. І вважаю, що так не можна вважати. Це просто хворе суспільство накидає таке бачення. Насправді це нормально. Це обов"язок чоловіка утримувати сім"ю. Жінка не зобов"язана себе утримувати. Одружився - то й займався відвічним обов"язком. А все решта дуже гарно й мудро.
Відповідь: А я не хочу другої дитини! Але так деколи хочеться мати власні (зароблені потом-кров'ю) гроші?
Відповідь: А я не хочу другої дитини! У жінки своя робота. У нас була домовленість. Він дає мені гроші. Я не прошу. Він дає сам. Працювало без проблем. Він і досі мені дає. Готівку. Картки у мене свої. Але звичка в нього залишилася. Потім я йому назад віддаю, при різних нагодах, бо майже готівкою не плачу. :xaxa: :xaxa: :xaxa: Так що тут таке: як постелиш, так і виспишся. Ті, гроші, що він заробляє, теж ваші. І він навіть не має знати, що ви думаєте інакше.
Відповідь: А я не хочу другої дитини! Zoryanazirka, порадьте мені (бо я зараз в декреті) як ви поєднуєте дитину з кар"єрою. Я читаю, що ви багато часу проводите з дитинкою- годуєте грудьми, ходите в басейн ітд і ще встигаєте працювати. У вас вільний графік? чи як? бо я собі не уявляю як я маю піти на роботу з 9 до 6 і віділити час на дитину?
Відповідь: А я не хочу другої дитини! З січня місяця я вже не працюю, накінець дозволила собі відпустку по догляду за дитиною до 3х років.. Якщо чесно то зараз з двома я вже не потягну, я працювала на управлінській посаді, тому з моїм графіком роботи проблем небуло. У мого безпосереднього керівницва робочий день починався о 5й годині дня за нашим часом, тому більшість роботи я робила ввечері і часом вночі.
Відповідь: А я не хочу другої дитини! От сама собі недавно такими словами відповіла(правда цікавого мало шо в мене)...Другу дитинку ..я просто не зможу ні фізично,ні морально. Або просто я не створена бути мамою більше ніж однієї дитинки. Я цілодобово сама з малим...а з двома..не зможу я
Відповідь: А я не хочу другої дитини! Дуже знайома атмосфера і серед моїх знайомих - другої не хочеться, і страшно, і себе шкода, пожити для себе хочеться. Але і сміх і гріх - почалася епідемія зальотів (якщо це так можна назвати в одружених парах), так багато цього року непланово завагітніли, а аборти робити не хочуть - тільки з мого колу спілкування 4 пари. Хочеш насмішити Бога - розкажи йому про свої плани.
Відповідь: А я не хочу другої дитини! Цікаво,що ця тема була створена саме тоді,коли я плакала-ридала,бо дізналась,що вагітна,і в мене буде друга дитина. Я також не уявляла,як це можна буде любити двох однаково, як їх забезпечити,що з ними двома робити.Тепер моїй молодшій донечці 5 місяців, проблем купа,але вже навіть і не згадується,що вона "не бажана", і все вдруге робити легше - і родити,і доглядати,і материнство сприймається інакше. Зрештою життя йде так швидко, а діти це те,що робить нас молодими,сильними і вічними.
Відповідь: А я не хочу другої дитини! Я завжди хотіла двійко діток. Особливо перші півроку після народження малого. Напевно гормони А тепер чим більшечкий стає сина, тим більш на потім я відкладаю планування братика чи сестрички. В мене зараз знову "воля" починається, а як згадаю той перший рік - ой, мамочки! ні, якщо я зважуся на другу дитину. то не раніше, ніж за 2-3 роки. А з приводу грошей, то вважаю, що чоловік зобов"язаний утримувати жінку, що в декреті.
Відповідь: А я не хочу другої дитини! Аналогічно. Я хоч і не цілодобово з малою, але... Коли Яні виповнилося 3 місяці, я для себе вирішила, що це буде перша і остання дитина, і до цього часу думку свою не змінила. Але життя - це велика несподіванка, все може змінитися, і, можливо, до 35 років я захочу і другу дитину.