Відповідь: А я була на виставі була десь 2 тижні тому в Заньковецької на прем"єрі "Паня міністрова". чесно кажучи розчарована, вистава так собі слабенька 4. А перед тим десь за місяць ходили на "Віяло леді Віндемір"-то супер вистава, дуже сподобалася
Відповідь: А я була на виставі теж таке враження. а на "Віяло..." хочу піти, але вже певно в квітні, бо в мене з тими концертами-театрами трохи передоз починається))
Відповідь: А я була на виставі і в мене таке ж ... єдине, що головна героїня зіграла неперевершено! Як на мене, то виклалась на всі 100!
Відповідь: А я була на виставі раджу обов`язково сходити цікавий зміст, гарненькі костюми та чудова гра акторів, особливо Вас змусить не раз посміхнутись герой Герцог Бервік котрого грає Януш Юхницький його роль маленька, але запам'ятовуюча, він нам із чоловіком зовнішньо навіть чимось схожий на Адріано Челентано
Відповідь: А я була на виставі Були сьогодні з донечкою в оперному на музичній казці " Чарівне Кресало " . Досить цікава постанова з елементами сучасного лексикону від відьмочки ( До речі вона була неперевершена ).
Відповідь: А я була на виставі І ми вчора на "Пані міністрову" ходили. Враження- аналогічні, як у дописах вище... Розчарована. Не люблю вистави такого плану (комедія на межі з фарсом- ота біганина, махання руками, крики... не моє...). Якщо чесно- пошкодувала за витраченим часом.
Відповідь: А я була на виставі о, а я якраз хотіла подивитись цю виставу.бачу враження не ахті.треба буде Віяло... подивитися.надіюсь і мені сподобається.колись ходила на виставу "Криза".дуже сподобалась, так насміялися))))чудова вистава зі змістом та весела ---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ---------- підтримую))враження чудові.теж думала піти цієї пятниці, але щось розхворілась від тої погоди...
Відповідь: А я була на виставі А хто був на виставі "Гамлет у гострому соусі"? які враження пр цю виставу?
Відповідь: А я була на виставі ой..сплутала я схожий на Жан-Поля Бельмондо ось хіба не так?! Жан-Поль Бельмондо а ось Януш Юхницький фото з вистави "Віяло леді Віндермір"
Відповідь: А я була на виставі так-так!!! мені наші старожили на роботі, розказували, що через це в нього в молодості відбою не було від панянок)))) Наш улюблений актор в цьому театрі!!!!
Відповідь: А я була на виставі Сходила і я нарешті на те "Віяло....". вистава дуже сподобалась ---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ---------- дійсно роль незначна, але дуже кумедний він. і зібрав у залі найбільше оплесків так, це комедія)
Відповідь: А я була на виставі Ходили вчора з чоловіком на моновиставу Гришковця "Прощание с бумагой". Сподобалось дуже, як і очікували. Хоча "Одновременно" в 2008 було крутіше.
Відповідь: А я була на виставі я теж була в понеділок на виставі Гришковця - вражень море!!! І від вистави і від самого Гришковця, звісно ))))
Відповідь: А я була на виставі Я ще за афтографом підходила, хотіла попросити, щоб він написав фразу яку сказав на сцені "извините, у меня дома есть камин", але від хвилювання від зустрічі із зіркою так близько, забула....
Відповідь: А я була на виставі Цікаво було б попасти на виставу в театр ім. Леся Курбаса, "Так казав Заратустра". Але щось ніде не бачу відгуків. Варто чи ні ?!
Відповідь: А я була на виставі минулої суботи сходили у Зеньковецької на "Кризу" - чудова вистава, прекрасно виконані ролі (ще й одну з головних ролей грав той же згаданий мною Януш Юхницький)! правда під кінець підходить такий добрячий комок у горлі від сумної реальності нашого життя
Відповідь: А я була на виставі а ми вже взяли білети на прем*єру нової вистави, яка буде 18 травня, "Блазні мимоволі", там теж грає Януш!! Ще білетики є, але вже мало