А я була на виставі :)

Discussion in 'Мистецтво' started by Кольорова, Apr 7, 2010.

1. alibi

alibi New Member

Відповідь: А я була на виставі :)

була десь 2 тижні тому в Заньковецької на прем"єрі "Паня міністрова". чесно кажучи розчарована, вистава так собі слабенька 4.
    А перед тим десь за місяць ходили на "Віяло леді Віндемір"-то супер вистава, дуже сподобалася

2. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

теж таке враження.
    а на "Віяло..." хочу піти, але вже певно в квітні, бо в мене з тими концертами-театрами трохи передоз починається))

3. roziava

roziava New Member

і в мене таке ж:girl_bye2: ... єдине, що головна героїня зіграла неперевершено! Як на мене, то виклалась на всі 100!

4. Nola

Nola Member

раджу обов`язково сходити:girl_yes2: цікавий зміст, гарненькі костюми та чудова гра акторів, особливо Вас змусить не раз посміхнутись герой Герцог Бервік котрого грає Януш Юхницький:girl_haha: його роль маленька, але запам'ятовуюча, він нам із чоловіком зовнішньо навіть чимось схожий на Адріано Челентано :)

5. Njuta

Njuta Member

Були сьогодні з донечкою в оперному на музичній казці " Чарівне Кресало " . Досить цікава постанова з елементами сучасного лексикону від відьмочки ( До речі вона була неперевершена ).

6. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

І ми вчора на "Пані міністрову" ходили. Враження- аналогічні, як у дописах вище... Розчарована. Не люблю вистави такого плану (комедія на межі з фарсом- ота біганина, махання руками, крики... не моє...). Якщо чесно- пошкодувала за витраченим часом.

7. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

о, а я якраз хотіла подивитись цю виставу.бачу враження не ахті.треба буде Віяло... подивитися.надіюсь і мені сподобається.колись ходила на виставу "Криза".дуже сподобалась, так насміялися))))чудова вистава зі змістом та весела

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

підтримую))враження чудові.теж думала піти цієї пятниці, але щось розхворілась від тої погоди...:girl_sad:

8. Apelsynka

А хто був на виставі "Гамлет у гострому соусі"? які враження пр цю виставу?

9. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

підтримую,суперова вистава,враження також залишилися неймовірні:girl_claping:

10. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Це комедія?

Я була на "Кризі" залишилась задоволена.

11. Nola

Nola Member

ой..сплутала я
    схожий на Жан-Поля Бельмондо
    ось хіба не так?!
    Жан-Поль Бельмондо [​IMG]
    а ось Януш Юхницький [​IMG] фото з вистави "Віяло леді Віндермір" [​IMG]

12. Stroga

Stroga Well-Known Member

так-так!!! мені наші старожили на роботі, розказували, що через це в нього в молодості відбою не було від панянок))))
    Наш улюблений актор в цьому театрі!!!!

13. Apelsynka

Сходила і я нарешті на те "Віяло....". вистава дуже сподобалась:girl_claping:

---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ----------

дійсно роль незначна, але дуже кумедний він. і зібрав у залі найбільше оплесків
    так, це комедія)

14. elektronika

elektronika Well-Known Member

Ходили вчора з чоловіком на моновиставу Гришковця "Прощание с бумагой". Сподобалось дуже, як і очікували. Хоча "Одновременно" в 2008 було крутіше.

15. galamajechka

galamajechka New Member

я теж була в понеділок на виставі Гришковця - вражень море!!! І від вистави і від самого Гришковця, звісно ))))

16. elektronika

elektronika Well-Known Member

Я ще за афтографом підходила, хотіла попросити, щоб він написав фразу яку сказав на сцені "извините, у меня дома есть камин", але від хвилювання від зустрічі із зіркою так близько, забула....

17. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

Цікаво було б попасти на виставу в театр ім. Леся Курбаса, "Так казав Заратустра".
    Але щось ніде не бачу відгуків. Варто чи ні ?!

18. Nola

Nola Member

минулої суботи сходили у Зеньковецької на "Кризу" - чудова вистава, прекрасно виконані ролі (ще й одну з головних ролей грав той же згаданий мною Януш Юхницький:girl_claping:)! правда під кінець підходить такий добрячий комок у горлі від сумної реальності нашого життя:sad:

19. Stroga

Stroga Well-Known Member

а ми вже взяли білети на прем*єру нової вистави, яка буде 18 травня, "Блазні мимоволі", там теж грає Януш!! Ще білетики є, але вже мало

20. бетменша

бетменша Well-Known Member

Дівчата, які зараз ціни на квитки в Заньковецької? не на прем"єру