Відповідь: А я була на виставі Не зовсім про виставу, але хочу похвалитися чудовим днем і чудовою екскурсією......в Львівську картинну галерею . До мого сорому, я там тааак давно була, що вже взагалі нічого не пам"ятала. Як звично - в чужих містах більше ходжу по музеях . Так от - за 1 годину екскурсовод дуже гарно (стисло і конденсовано) розказала про основні напрямки живопису, характерні риси, детальніше зупинилася на кількох полотнах з кожного залу. Я страшенно задоволена! І це все коштувало всього-навсього 20 грн з носа . В фірми-організатора є багато різних таких міні-турів навіть по Львову - екскурсії, що не вписуються в традиційно-популярну програму типового туриста. Так що дійсно рекомендую - називається "Час на мандри".
Відповідь: А я була на виставі була на виставі "Сватання на Гончарівці" - море задоволення. але вже насміялись єдиний мінус - сиділи в ложі збоку, незручно сидіти і погано чути 17 числа йдемо з подругами на кризу, чекаю з нетерпінням, квитки вже маємо (в перших рядах) Заньківчани - молодці
Відповідь: А я була на виставі і я можу похвалитись! в четвер ходила на "Сільву", вперше за 5 років потрапила в театр! Тепер в нас з подружкою традиція - кожного тижня в театр! В вівторок плануєм на "100 тисяч" сходити! і я планую сходити! Тільки ми студенти бідні, будем десь позаду сидіти
Відповідь: А я була на виставі Дівчата, а ходив хтось на "Бояриню" в театр ім.Заньковецької? Хотілось би почути відгуки
Відповідь: А я була на виставі Була в театрі ім.Л.Курбаса "Амнезія або "Маленькі подружні злочини". не буду зараз цитувати, але деякі вислови про шлюб - ну, просто бомба. Подружжям, які не перший рік разом - рекомендую піти зразу вдвох, є над чим задуматись.
Відповідь: А я була на виставі Бачила цю виставу в постановці київського театру ім. І.Франка (вони нещодавно гастролювали у Львові)- враження неймовірні!
Відповідь: А я була на виставі Я не бачила Курбасівську постановку, але якраз Київська мені зовсім не сподобалась.
Відповідь: А я була на виставі А мені якось не дуже, нуднувато було. А от "Останній гречкосій" - це вже супер!!! Заньківчани сподобались набагато більше))). ---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:13 ---------- Ну якось не затянули, нудновато, мені було не цікаво. Може тому, що одружена ще не так багато, щоб до злочину потягло)))).
Відповідь: А я була на виставі Можлтво, це не мій жанр - діалог. Хоча ні..... не так, бо є вистави-діалоги, що дуже сподобались (скажімо, "Загадкові варіації"). Ну навіть не знаю, Нудно . До речі, таке саме враження було у моєї мами і чоловіка (ну останній взагалі страшно критичний, але маму можна врахувати ) ---------- Додано в 18:08 ---------- Попередній допис був написаний в 18:07 ---------- +1000! Дуууууже сподобалось. Плакала вкінці ......
Відповідь: А я була на виставі подружка рекомендувала виставу "Богдан" в Л.Курбаса (про Б.Хмельницького). Вона була дуже вражена, як показаний Хмельницький у цій постановці: не як історична постать і герой укр.народу, а як людина в першу чергу. Хтось був на цій виставі? які враження у вас? подружка добровільно-примусово казала візьме мені квиток, коли знову буде ця вистава в репертуарі.
Відповідь: А я була на виставі Балет "Лілея" в оперному, відрізняється від класичного балету - костюми українські, деякі танці швидже народні,ніж класичний балет, але все-таки сподобалось. І найбільше, як завжди, жива класична музика. Але все-таки хто думає знайомити дитину з балетом - "Лускунчик" набагато краще, не треба пояснювати, бо на "Лілеї" без лібрето і мені мало що було зрозуміло. А ще приємно здивувало те, що на денну виставу було досить багато дітей, учнів, ну думаю, спокійно не подивимося, та ні, дітки вели себе досить чемно, не галасували, навіть не звертали на себе увагу. Як згадаю свої шкільні походи, аж соромно стає...
Відповідь: А я була на виставі "Криза" - виявляється, сьогодні була ювілейна 100-а вистава. Шикарно..., враження неймовірні. хто ще не бачив - всім рекомендую до перегляду не виключено, що піду ще раз на цю виставу ... але після Гречкосія
Відповідь: А я була на виставі Була на балу в будинку вчених. За останні кілька років ми в тому плані продвинулися, бо рівень організації став кращим, видно було навіть трохи туристів немісцевих. Але народу було не надто багато, музики живої було небагато, і надто вже класична... Загалом позитивно
Відповідь: А я була на виставі Хтось був в театрі Курбаса на "Театрі злочину"? Хочу піти та думаю чи варто?
Відповідь: А я була на виставі Була сьогодні на виставі "Солодка Даруся" Марії Матіос. Під враженням досі, важка драма, місцями навіть сплакнула..... Гра акторів вражає, дійсно чуттєво і багато передали емоції і настрій.... Майже 3 год сиділа з відкритим ротом.... Хочу ще!
Відповідь: А я була на виставі У області, а точніше у м. Ходорів. То так чисто випадково попали, артисти з Ів-Франківського театру ім. Івана Франка гастролювали, а наш кум пронюхав і нас відвіз.
Відповідь: А я була на виставі вчора нарешті потрапила на "Державну зраду" в Заньковецької. історія про Шевченка, його заслання через політичні погляди, вірші. очікувала більшого. по моїй шкалі оцінка 4 з 5-и. на 5+ була "Вода життя" за моїм улюбленим Шевчуком