А я була на виставі :)

Discussion in 'Мистецтво' started by Кольорова, Apr 7, 2010.

1. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Відповідь: А я була на виставі :)

Ми з сестрою відвідали театр "Воскресіння". Вистава "Розбите серце" залишила двоякі відчуття :). Страшенно сподобався дух вистави, пісні, такі цікаві акторські знахідки....але сама сюжетна лінія якось часом губилася. Іноді зовсім ставало незрозуміло, чому раптом з"явився ще якийсь персонаж.... Вперше мені дуже сподобалась форма при не повному розумінні змісту :). Але настрій був гарний в результаті - і це головне!

І так вже сталось, що зразу на другий день я була ще й у філармонії. Дуже сподобався вечір з Ніною Матвієнко, присвячений пам"яті жертв Голодомору. Все в сукупності справляло якесь таке "пронизуюче" враження. Час від часу ставав клубок у горлі.....

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

погоджуюся. Дуже затягнули першу частину та третю. Середина була у "класичному стилі", тому пішла легко. Але загальне враження- на "3". Теж сподобалася акторка, яку грала Химка.

3. Stroga

Stroga Well-Known Member

Після такого провалу, душа потребує чогось від Заньківчан, в четвер планую піти на "Даму з камеліями", там якраз постановка Стригуна, а режисером Литвиненко, потім розкажу враження.....якщо все таки піду)

4. Kvinna

Kvinna Member

Я була минулої неділі на закритті міжнародного фестивалю ім. С. Крушельницької у оперному. І там був виконавець - Констянтин Ріттель-Кобилянський. Писало, що він з Німеччини, хоча як загуглити - то наш (з Києва).
    Співав він так класно! просто нереально круто! Я в оперу часто ходжу і просто для себе вдома слухаю, але ВІН - Вау!:girl_crazy:
    Потім виявилось, що він ще й онук письменниці Ольги Кобилянської, яку я теж люблю читати!
    Коли б так хоч пару людей виступали у нашій опері - так експресивно (він співав партію Тореадора із Кармен), так по-акторськи майстерно, то більшу частину людей залі заповнювали б львів'яни, а не туристи.

5. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

вчора була виставі "Вода життя" за п"єсою мого улюбленого Валерія Шевчука.
    дівчата, то ЩОСЬ!!! так гарно і так плачевно
    це історія про відомого музиканта, який приїздить в гості до своїх 7-ох тіток. і в кожної своя гірка жіноча доля.
    і остання надія на продовження роду лежить на плечах того хлопця

п.с.. мені ця вистава сподобалась навіть більше за Кризу і Гречкосія

6. Insolence

Insolence Living The Dream

То у Заньковецької йде? Бо в репертуарі такого не бачу.

7. MorsImmortalis

8. Gerbera

Gerbera Member

О, я вже знаю, на що я піду) шкода, що у грудні нема більше. Від "Кризи" і "Гречкосія" я кілька днів під враженнями ходила.

9. MorsImmortalis

вчора ходили на Гамлета в гострому соусі. весело,дотепно, смачно))) але то зовсім не до порівняння з драмами,які ставлять заньківчани ( як-от Криза, гречкосій і т.п.)

прийшли на виставу неголодні:girl_crazy:,але після того всього мусили конче йти шось перекусити,бо від тих смаколиків аж слюні текли:girl_haha:

---------- Додано в 23:00 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ----------

як вам назва салату: Кучерява лисина?)))

10. Gerbera

Gerbera Member

Пізно пишу, але просто цікаво. Хтось ходив на "Снігову королеву" в Оперний? Бо я думала йти, але не вийшло. А потім як почитала обурення глядачів, була в легкому шоці і дуже тішилася, що не пішла.

11. Gerbera

Gerbera Member

Подивилася репертуар на січень у театрі Заньковецької. "Води життя" нема(( Шкода..

12. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Радійте, що не ходили))
    Розхвалене 3Д , я б ним і не назвала, шо з окулярами що без особливо нічого не мінялось. Замість декорацій шикарних на які ми розраховували був екран на який вони (типу декораціі, погода і т п) транслювались ""наче як у 3д""
    Основна частина акторів діти, які як на мою думку абсолютно губились і не були готові до тих масштабів показу що задумали організатори....
    Можете плюватись в мене за це ))Це все звісно моя думка, можливо комусь там і сподобалось.. Але я вважаю що даремно викинула гроші , і краще б сходила на щось путнє.

13. Gerbera

Gerbera Member

Я і радію)
    Не знаю, з тих відгуків, що я чула/читала, то не сподобалося нікому. Виставу привезла київська "Прем’єра", яка також організовувала концерт "Скорпіонс" у Львові. Нуль організації. Печально

14. Fast

Fast Well-Known Member

Сьогодні була в Оперному на балеті Маленький принц. Щось я його недопоняла... Балет тривав 45 хвилин. Тільки в смак почала входити, а тут - все. А Мійці сподобалось. Вона взагалі полюбляє в Оперний навідуватись. Не знаю на, що ще піти, були - Запорожець за Дунаєм, Лускунчик, Чарівне кресало, Корсар.

15. Stroga

Stroga Well-Known Member

мені особисто "мадам Батерфляй" дуже подобається і "Аїда" (дуже довга, але хороша)

16. Fast

Fast Well-Known Member

На Аїду не вдалось попасти, а мадам Батерфляй - справді чудова. Але зараз, як Мійка десь зачує за Оперний, то або не йдемо, або з нею. А зараз на 18 год. з дітьми до 10 років не пускають :sad:

17. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Були на "Лускунчику" вже вдруге - і вкотре купа емоцій і задоволення. Ще раз переконуюсь - як класична музика впливає на діток- дві години чемно сиділи як заворожені, в ТЮЗі вже за годину крутяться.
    Але дійсно,з дітками можна лише не денні вистави,а вони є лише в неділю та свята,шкода.

18. Fedorivka

Fedorivka New Member

А хтось бачив "Так казав Заратустра" (Курбаса)? 25.01 була прем"єра

19. Натуля

Натуля Well-Known Member

Вчора була в театрі "Воскресіння" на виставі "ТОМ, ДІК, ГАРРІ (ВЕСЕЛІ ХЛОПЦІ)". Рекомендую. Я взагалі той театр полюбляю.

20. Iwka

Iwka Well-Known Member

Але найблищих 2 місяці її вже не буде... ех.