Відповідь: А я була на виставі Може, в листопаді знову буде. Наскільки я зрозуміла, всі вистави (крім деяких) показують раз у місяць. Я б ще раз пішла, було б цікаво побачити і другий склад акторів (бо там два склади).
Відповідь: А я була на виставі Не варта запізнюватись, бо перш за все це неповага до акторів, тому раджу йти в театр у вихідні. "У театр краще приходити заздалегідь, хвилин за 15-20 до початку вистави..." - взято з сайту etuket.com
Відповідь: А я була на виставі були учора на виставі "Квартет для двох" Тернопільського театру - гастролювали у Львові. вартувало б зорганізувати колективний похід дописувачок теми ДП "Мистецтво бути дружиною")) дуже класна п'єса. непогана гра акторів.і в світлі того, що у нас з чоловіком сьогодні 25 років знайомства, а вистава про 35-річний подружній досвід, то було символічно.
Відповідь: А я була на виставі Буде вистава 14 та 20 листопада! Вистава чудова! Рекомендую всім! Також варто подивитись (хто не бачив) вистави О.Огородника "Криза" та "Останній гречкосій"! На багатьох заньківчанських виставах була, але ці твори залишили глибоку борозну у серці та душі!
Відповідь: А я була на виставі Була вчора з коліжанкою в театрі. Давно в мене не було таких емоцій. Дивилися "Украдене щастя", неперевершена гра акторів, але от підбір акторів бажав би кращого. В оригіналі Франка, головній героїні Анні 25 років, а Михайлу 30. Актору, який грав роль Михайла 30-35 років, а актрисі - далеко за 50. Думаю, що для таких ролей вже треба підбирати молодших, а тут одна актриса на всі головні ролі.
Відповідь: А я була на виставі О, то моя любов! Що п'єса, що серійний фільм. Тільки от на виставі ще не була. В якому саме театрі Ви були?
Відповідь: А я була на виставі Забула написати, то я була в Львівському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. Юрія Дрогобича (м. Дрогобич).
Відповідь: А я була на виставі Добре що згадали Буду 10 днів в Дрогобичі, хочу піти на виставу ( ще не була в Дрогобичі в театрі ). А репертуар часом не знаєте ?
Відповідь: А я була на виставі Тут можете глянути репертуар на місяць http://www.theatre-in-drohobych.com.ua/performances/actual
Відповідь: А я була на виставі Ну я село-селом. Замовляю малій в театр квитки онлайн, афіші в наш Заньковецької постійно на сайті переглядаю. А те що Дрогобицький театр має свій сайт в голову не дійшло.
Відповідь: А я була на виставі Щойно прийшли з вистави "Блазні мимоволі". Мені сподобалась дуже, дякую за рекомендацію.
Відповідь: А я була на виставі Дівчата, хто був на Виставі «Амнезія, або Маленькі подружні злочини» - чи рекомендуєте? Це комедія?
Відповідь: А я була на виставі Мені сам актор її рекомендував. Але квитки тре брати наперед, бо раз хотіла зранку взяти на вечір, то вже не було. Ми 22 хочемо йти
Відповідь: А я була на виставі мені найменше сподобалось зі всього, шо я бачила в Курбаса. найбільше люблю "Чекаючи Годо". але то тре на такому розслабоні дивитись, бо вистава довга і багатьох то нервує
Відповідь: А я була на виставі ходили рік тому. не чиста комедія - трохи трагікомедія, трохи сатира на подружні стосунки в період кризи, місцями кусюча, місцями сильно кусюча.місцями наштовхує на роздуми. коли дивилася, то шкодувала, що нема пристрою, який би записував думки, бо в голові всього багато було, а, на жаль ,не маю звички записувати враження по-свіжому, потім же це вивітрюється. мені здається, що сподобається, якщо сприймати як комедію-гіперболізацію, або ж як у нас - багато років разом, пройшли і крим, і рим у стосунках, дещо сприймалося дуже навіть натурально.
Відповідь: А я була на виставі а я була не на виставі, але на гала- концерті музики Іогана Штрауса симфонічного оркестру філармонії під керівництвом австрійського диригента Маттіаса Кендлінгера. Задоволення величезне. Про музику Штрауса навіть не буду говорити, але настільки цей концерт виявився позитивним завдяки неординарному і цікавому диригенту, який уміє "тримати зал". Відіграли музиканти майже 3 години. Зал був переповнений. Австрійця ніяк не хотіли відпускати зі сцени- викликали кілька разів на біс.То вкінці він уже вийшов на шиї із жовто-блактиним шаликом із написом : "Героям Слава" Наступний концерт під його диригуванням буде аж 5 липня наступного року- це буде концерт симфонічної молодіжного оркестру UNYSO
Відповідь: А я була на виставі Ми вчора були на виставі. Ну сам театр не стандартний і вистави відповідно теж. Моє враження - після першого акту - середньо, а після другого - я буда вражена, раз чуть сльозу не впустила. Чоловіку теж сподобалося. Заставляє подумати. В кого є проблеми з ревністю - варто глянути. Але без дітей Привели 2 дітей на виставу явно для для дорослих. А сцени там різні були...
Відповідь: А я була на виставі Минулого року були на цій виставі у виконанні Київського театру, то нічого такого не спостерігали. Мабуть, інтерпретації різні. Нам дуже сподобалося: на сцені не відбувалося фактично нічого, що відволікало би увагу від основного - складної розмови двох зболених душ, котрі практично втратили один одного, та все ж сподівалися на порятунок...
Відповідь: А я була на виставі 26 грудня була на виставі "Назар Стодоля" у театрі Марія Заньковецької і вона чудесна. Перший акт видався не дуже динамічним (через монологи), а ось другий акт вразив: актори показали, як у давнину святкували вечорниці (на сцені були музики з сопілкою, бубном, бандурою і іншими інструментами), колядували, танцювали. На мою думку, колорит Шевченкового твору переданий повністю.