А із нашого вікна..

Тема у розділі 'Фотоальбом', створена користувачем Lady_Opium, 5 Квітень 2010.

1. airy_cat

airy_cat New Member

Відповідь: А із нашого вікна..

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

3. apelsyn

apelsyn New Member

Mazerati, оооо, Привокзальна- це теж окрема тема. Я живу быля нового отелю Купава (район заводу Електрон) - дуже люблю свій район. А працюю біля 7го райвідділу і щодня пішки проходжу біля Привокзального ринку і Приміського вокзалу- це "нєчто", особливо по п"ятницям.. Але загалом місцем проживання задоволена.:girl_crazy:

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Michela, ми з вами практично сусіди живем майже поруч.
    Кстаті, давно цікаво було чи не заважає шум від дороги вночі, вдень? Чи не пахне вихлопними, особливо влітку?
    Бо для проживання я категорично була проти будинків при дорозі ( при такій насиченій як Наукова наприклад), правда я і ніколи так не жила, але гуляючи Науковою - здається що в будинках при дорозі направду намає чим дихати від загазованості.

5. Michela

Michela New Member

Ви знаєте, живу тут- завтра буде, як тиждень...За цей час мені нічого не заважало, вікна ж то переважно закриті...зима ж..:girl_crazy:.Вдень коли телевізор включений взагалі не чую, а вночі на дорозі мало машин. Але, тут живе мій тато і каже, що все нормально, ніц йому не мішає...:girl_nea:тролейбус тихо їде, то ж не трамвай!
    Тато каже, що не чує...можливо на нижчих поверхах... Вам треба питати в інших форумлян, які теж тут чи поруч живуть...я вже з деякими познайомилась...:girl_claping:
    Приємно! А де саме Ви живете, я просто виросла в цьому районі, тут вчилася...може з Вами знайомa..:girl_smile:?

6. Зая

Зая Well-Known Member

Дітей там багато не тільки з нашого міста,на концерти з"їзжаються діти з інших міст та країн.А чого тільки сам парк на Погулянці вартує.Класний район-погоджуюсь!

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Мої вікна дивляться на скверик 66 школи. Але я саме в тій квартирі живу лише 4-й рік, в цьому районі 8-й рік, тому напевно особисто ми незнайомі ....
    Але познайомимось обовьязково :)

8. Michela

Michela New Member

Буду рада знайомству!!!:girl_bye:

9. Annabela

Annabela Happy Member

А ось такий вид з мого вікна на першому поверсі. Вид на стадіон! Особливих краєвидів немає, але літом, коли зелені дерева-просто чудово!

10. Michela

Michela New Member

Вид з мого іншого вікна...
    Так, що маю можливість жити в місті та поза межами міста...де свіже повітря...зелень...Скоро весна і моє подвір'ячко вкриється зеленою травичкою та різними тюльпанами...Сядемо в альтанці...Обожнюю ту красу...!!!

11. pushok

pushok New Member

а нас веселка дуже часто радує своєю появою

12. Fechka

Fechka Member

Гарне в Вас подвірячко! Порядочок!!!і я чекаю весни!!!!!:girl_dance:Вже скоро....

13. Virginia

Virginia Well-Known Member

14. Darcy

Darcy Well-Known Member

15. галичанка

галичанка Well-Known Member

Seppy, гарний вигляд з вашого вікна. Подібний будинок як замок є на Дорошенка, але це не там...Де ж це є?

А ще гарний вигляд з будинків на Панча:girl_in_dreams:
    12 стор

Останнє редагування: 11 Лютий 2011
  16. Seppy

Seppy Active Member

Це на вул. І.Франка, поруч з польським консульством.

17. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Не так там є багато тих "хлібних". І врешті-решт, яка різниця? Я написала своє враження, Ви - своє, кожен з нас має інший характер, інше бачення, зрештою, всі ми є різними, бачимо та думаємо по-різному. Бо були б однакові - і форуму цього не було б, бо не було б тут що писати.

Ну от Ваш чоловік таке побачив, а мені впало у вічі інше. Я ж не кричу -"Як, невже він не бачив охайних людей та чистих під’їздів?!" так, як Ви відреагували на мої враження стосовно Сихова.

А хто судив? Все, що я написала - це мої враження про Сихів і що я наразі не хочу там жити. Маю право на таку думку, нє?

Дуже за Вас рада. І це щиро.

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ага, я теж жила в районі Водоканалу, вул. Тарнавського, гарний район, тиха гарна вулиця.....і купа алкашів біля магазину. В кожному районі таке можна побачити, навіть в "елітному":) Але мені той район дуже подобався.
    То озеро Задорожнє? Дуууже гарний краєвид.....

19. Michela

Michela New Member

5 хвилин назад...

• Подобається Подобається x 1
  20. Dobra

Dobra Well-Known Member