А де ви купуєте сумочки??? поділіться

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Татусічка, 16 Лютий 2009.

?

Де берете?

1. На поличці власної шафи (коліном зачиняю)

8,5%
  2. На базарІ, звісно, там дешевше

7,4%
  3. На нашому форумі

4,3%
  4. Тільки в бутіках, фірмові

4,3%
  5. Де побачу, там і беру

79,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: А де ви купуєте сумочки??? поділіться

Випадково натрапила на таку ідею - сумочка зі змінними панелями:) Думаю, що якість там не дуже але ідея цікава - не треба перекладати з одної в іншу:)

2. bora

bora Well-Known Member

В Діві на Княз Романа та на Пекарській 17 (це ще один магазин від Шкіргалантереї на Князя Романа). Одну з придбаних в Шкіргалантереї сумок вже 4 роки ніяк зносити не можу.:)

3. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

Кілька раз сумочки купляла в магазині Страдіварі на Чайковського, потім сподобались сумки в Дербі, тепер там купляю

4. Orman

Orman Модератор-бомба

недавно купила сумочку в "австралійському" магазині біля чоловічої перукарні по вул. Дорошенка за смішні гроші (але не шкіряну, я шкіряні принципово не купую)

там є дуже цікаві моделі і кольори

5. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

купляла там сумку так вона зсередини так смерділа що я "запахнила" всі речі що були в ній -проблема була в підкладці, там само купляла чоботи історія повторилася-"пахали ноги", коліжанка купляла там само історія повторилася, підходили аби повернули-нам нахамили-після цих інцидентів я туди ні ногою

6. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

А я нещодавно знайшла непогану гуртовню, але там продають і по одній сумочці. Так от, знаходиться вона на Газовій,7 (бічна Куліша). Придбала там сумочку і дуже навіть нею задоволена. Там є як шкіряні, так і не шкіряні сумочки. І ціни в порівнянні з магазиннми чи базарними не так сильно кусаться (подібні в магазині бачила на 50-150 гривень дорожчі).

7. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Вчора купила собі сумку в магазинчику на Ференца-Ліста...там якраз був завіз нових сумок, то я свою ледве відвоювала...вона прийшла в одному екземплярі і на неї одразу кілька дівчат поклали око...але дісталася вона мені...чим безмежно задоволена....

8. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

Напевно ви з коліжанкою так попали, бо коли я купляла все нормально було і без "запаху" ( це було десь 2 роки тому), може тепер вони спортились я не знаю давно туди не заходила

9. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Ходила я на Газову, купляла на подарунок сумку, то просто опозорилась, зовні сумка гарна, а в середині підкладка була подерта, а блискавка на кишенці вшита криво і кінець не зашитий під тканину. Коли захотіла поміняти, почула, що їй ніхто не міняє і мені вона не буде міняти, там треба було дивитись, а не дома. От так.

10. Lerusja

Lerusja Member

Я теж купила сумку на в.Петлюри,яка жахливо смерділа(ніби рибою,оселедцем)Думала,що скоро вивітриться-та яке там !Позорилась кілька місяців!Тепер знаю,що коли купляєш сумку тре не тільки добре дивитися,але й добре НЮХАТИ!:girl_crazy:

11. Dolche

Dolche Well-Known Member

А я купляю сумочки на Добробуті вже кілька років. Якщо я "зраджу" йому і куплю десь інше, то не буду довго тішитися тою сумкою, порветься як пити дати за короткий час :girl_mad:

12. bora

bora Well-Known Member

Реклама Добробуту?)))
    Згадала як колись купила сумку там за великі для мене гроші. До речі, та кобіта там сумками досі торгує. Так та сумка полопалась за місяць. Як я тоді ревіла. Більше не по кишені сумки та ще й на Добробуті купувати не ризикую.

В Магнусі на 4 чи 5 поверсі ще є непоганий магазин сумок з замінника, замші, шкіри, текстилю.

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

маю кілька сумок куплених за кордоном, останні дві куплені в нас то в Інтертопі, шкіряна і замшева,(2 і 1 рік тому відповідно) носяться супер:) мама Marco Polo вже роки 3-4 тягає. Сумки на щодень для мене має бути виключно натуральна, вже оцінила переваги, хай дорожче, але вартує. Не люблю реплікантів, краще менш відома марка ,а не надуманий статус, кого хочеться обдурити? В Вамі той що біля Південного купила весною білу з замінника сумку, хотіла щоб в неї ноут вміщався, як летіла, от тільки два рази її й носила. Вечірні сумочки, клатчі іноді купую на Південному

14. Dolche

Dolche Well-Known Member

Bora, ні в якому разі. Я ж не вказала конкретний магазин, а там їх не мало... просто мені везе на сумки, куплені саме там

15. natalka-matias

natalka-matias Well-Known Member

всі сумки які я купляла у Львові довго в мене чомусь не живуть. Подруга прислала з Кракова BULLAGI. дорога-так, якісна-Так, супер якісна, ношу 2,5 роки -день в день ,нікапельки нічого в ній не змінилось, жоден внутрішній шов навіть не розтягнувся, вже мені аж набридла, але причин, окрім того, що проїлась, міняти немає:)))

16. Smorodynka

Smorodynka Member

Я розумію, що прйшло вже стільки часу і ви, можливо, не згадаєте :) , але все таки цікаво, де саме на Південному знаходиться такий магазин? :)

17. kati

kati Well-Known Member

чому ж, пам"ять с мене добра:haha: Це ТЦ Україна, 2 поверх....там є великий магазин з сумками і ремнями.... номер звісно що не знаю...

18. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

сьогодні стала щасливою власницею нових сумочок :) замовляла на сейлі з сайту 6PM через нашу форумлянку Гуцулянку, котрій хочу подякувати за дуже гарну роботу.

[​IMG][​IMG]
    Elie Tahari та Charles David
    [​IMG][​IMG]
    Fornarina та Shelli Segal

може вам буде корисним мій відгук -
    від перших двох торбинок отримала реально те, що очікувала - чудова якість, розмір та моделі в білому! кольорі - якраз такі як хотіла і дуже давно не могла знайти та придбати у Львові.

від інших двох отримала реально більше, ніж очікувала - думала то будуть зовсім звичайні торби, а вони виявились в реалі дуже стильними та більш привабливими ніж на фото, чорна - осіньо-зимовий варіант, а синя - ідеальна до джинсів чи навіть як офісний варіант in blue.

співвідношення якість-ціна мене дуже потішило, отримала багато задоволення від придбаного....(треба назавжди перенести американські сейли та їхні ціни сюди, щоб можна було робити покупки відразу в реалі)

19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А можете написати, скільки яка вам обійшлася?

20. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

так одразу не скажу - треба переважувати кожну окремо. Ціна разом за 4! торбинки біля 2500 грн.

за таку суму можна купити 1, ну максимум 1.5 :) торби схожої (нижчої) якості (хоча жодна модель в білому мені ні разу за 3 роки так і не підійшла) у львівських Шику, Діві, Wittchen чи Інтертопі...