А де ви купуєте сумочки??? поділіться

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Татусічка, 16 Лютий 2009.

?

Де берете?

1. На поличці власної шафи (коліном зачиняю)

8,5%
  2. На базарІ, звісно, там дешевше

7,4%
  3. На нашому форумі

4,3%
  4. Тільки в бутіках, фірмові

4,3%
  5. Де побачу, там і беру

79,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Галя_у_стразах

Галя_у_стразах Well-Known Member

Відповідь: А де ви купуєте сумочки??? поділіться

про сумки- а може хтось знає де можна купити такі водійські рукавички без пальців червоного кольору?

• Подобається Подобається x 1
  2. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

На Південному точно є , сама шукала тільки чорні.

3. Галя_у_стразах

:), як подумаю про південний....., дякую

4. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

У мене з Південним те саме:8::8::8: Бачила тільки там.
    А, згадала, як іти до Краківського, дорогою від Магнусу, по лівій стороні шукайте магазин з біжутерією і т.д - там також бачила. Магазин:n:, але рукавички досить пристойні були.

5. Галя_у_стразах

дякую, завтра спробую пошукати

6. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

В мене була мрія Hermes Birkin і я таку знайшла на вул. Наливайкв в магазині BOLERO
    купила і рада як слон, правда вона не дуже зручна, бо важко відкривається, зате скільки радості :xaxa: Купила ось таку, тільки під крокодилову шкірку

• Подобається Подобається x 11
  7. Олюська

Олюська Well-Known Member

Ну то дуже добре, злодії не будуть лазити:xaxa:

• Подобається Подобається x 2
  8. Kasia

Kasia Well-Known Member

скілки дали? Одрі давала силку там такі сумки по 2500 приблизно.

це я так розумію, репліканти? тобто не справжній ?

• Подобається Подобається x 3
  9. ola-lyola

КЛАС!!! Яким гарним словом Ви назвали підробку, тепер тільки так буду називати свою торбу :xaxa: Я також так думаю, бо справжня Біркін коштує 10 тис $ . Купляла минулого березня десь за 350 $, бо непамятаю скільки це було в гривнях. Торба шкіряна, якісна, тому де і ким вона зроблена намагаюсь про це не думати, воображаю, що вона фірмова, першим поїздом з Франції :xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 5
  10. Kasia

Kasia Well-Known Member

супер!! що маєте файний настрії.
    :y: головне вам подобається. бо я теж таку хотіла, але мені видалася громіздкою надто.
    а торба точно з ФРАНЦІЇ ;-)):):):y:

• Подобається Подобається x 3
  11. kati

kati Well-Known Member

Я напевно чогось не розумію.....От поясніть мені ,чому наші люди так люблять купувати підробки...Якщо б я збиралась витратити на сумку 350 долл. я б краще купила справжню дизайнерську...нехай це буде сумка від менш іменитого дизайнера,не з першої лініі...але ж справжня! А наш народ дає сумашедші гроші за джинси ,головне щоб була лейба CHANEL///хоча зрозуміло,що шанель не може коштувати 100 доларів

а нарахунок Birkin нещодавно Катя осадча в світському житті розказувала,що за ними черга на півроку вперед....

• Подобається Подобається x 12
  12. ola-lyola

І я нерозумію, дивні люди, купують підробки, коли можна купити реплікант:xaxa:
    Отож бо й воно, що на цю торбу від дизайнера треба чекати пів року і коштує 10 тис. А в мене була мрія, на яку я немогла так довго чекати:xaxa: Тому здійснила її швидше і за 350:xaxa:

• Подобається Подобається x 1
  13. odree

odree Well-Known Member

а для мене головне, щоб вона мені подобалася, і мені не має значення хто зробив

• Подобається Подобається x 10
  14. Kasia

Kasia Well-Known Member

:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 4
  15. kati

kati Well-Known Member

ну добре що з почуттям гумору в вас все в порядку...ато думала що образитесь:)

• Подобається Подобається x 6
  16. bast3t

bast3t Well-Known Member

можете ещё посмотреть в магазине (не помню как он называется), находится сразу возле "Пузатой хаты" в центре, там кстати и сумочки не плохие есть :)

17. mayscream

mayscream Well-Known Member

Останню свою сумочку придбала в Інтертопі.Шкіра, німецька фірма Пікард.Ціна як для Інтертопу взагалі чудова - 500грн.Ну дууже задоволена. Загалом міне подабається асортимент Інтертопу та Євротопу.По базарах я просто не ходжу,а ось з іншими магазинами чомусь не складається))

18. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Може комусь буде цiкаво:
    Нещодавно дiзналась що вiдома фiрма Луї Вiтон належить зараз якимось арабам з емiратiв...
    Особисто для мене це вiдбило всю охоту купувати їхнi сумки (не то що я їх купую що пiв року, але все ж)

Про пiдробки (реплiканти)
    Це не тiльки Українцi купують пiдробки, в Америцi пiдробок скрiзь! Особливо тих же Луi Вiтон, по яким за кiлометр видно що то ПIДРОБКА, та ще й нагла! По Gucci менше видно, особливо коли пiдробник не зариться на якiсь супер найновiшi моделi а iде за класикою. Prada теж за кiлометр видно...
    А Бiркiн... Я навiть напевно б не повiрила якщо б побачила Бiркiн у руках старої поважної панi в хутрi в Чiкаго. В Нью Йорку, я б повiрила що народ таке купує, заганяючи себе тим в довги. Просто приорiтети в людей рiзнi у рiзних мiсцях.
    Є гарнi дизайнери в межах $150-$500 на якi можна розкошелитись i всеодно бути у виграшi (це тiльки з тих що є дуже поширенi, тут в мене i на якi я звертаю увагу):
    Coach, Furla, Kate Spade, навiть часом можна знайти Burberry за такi грошi де-не-де, Calvin Kline, Dooney & Burke, i я впевнена що є купа всяких дизайнерiв що роблять якiснi i гарнi сумки в таких межах витрат.

• Подобається Подобається x 8
  19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ну не знаю.... Може я ще не доросла, але для мене дати за сумку 300 долярів!!! то забагато - я би ліпше купила кілька дешевших, кількох кольорів-фасонів. Тим більше, що за 500-1000 грн в нас можна купити щось вже дуже пристойне.

• Подобається Подобається x 7
  20. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

Я знайшла ту гуртівню :radist: Добре, що я працюю тут на території Кінескопу. Сумки з хорошого шкірзамінника дійсно дешеві і вибір там великий. Ціна на сумки від 8 до 25 Євро. 1 євро на позавчорашній день у них був 11,2 грн. Ще там є ремні чоловічі і жіночі(сер. ціна 7 євро), рукавички бачила, гаманці.
    Вони завозять товар 2 рази на тиждень. Є з чого вибрати

• Подобається Подобається x 4