А де ви купуєте сумочки??? поділіться

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Татусічка, 16 Лютий 2009.

?

Де берете?

1. На поличці власної шафи (коліном зачиняю)

8,5%
  2. На базарІ, звісно, там дешевше

7,4%
  3. На нашому форумі

4,3%
  4. Тільки в бутіках, фірмові

4,3%
  5. Де побачу, там і беру

79,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. orange girl

orange girl Well-Known Member

Відповідь: А де ви купуєте сумочки??? поділіться

дівчатка, шукаю хорошу, якісну сумку кольору нюд/пудри (світло-світло бежеву), в ідеалі, щоб була комбінована: замш+ шкіра, але може бути або тільки замш, або шкіра. Може комусь попадалися в інеті, чи у Львові в магазинах, якісь цікаві варіанти за адекватною ціною? Буду вдячна за наводку:girl_flirt:
    щось типу такого шукаю за формою [​IMG] [​IMG]

2. Хороші сумочки перевірені досвідом

Маю невеличку дилему. Дозріла до того,шо хочу купити шкіряну сумку. Але проблема в тому, що до цього часу була клієнтом лише таких "модних бутіків" як Краківський і Південний). І коли прийшов момент покупки,то я зрозуміла що зовсім не розбираюсь що ж таке оця "Шкіряна сумка". Отож, дорогі формулянки, надіюсь лише на Вас. Скажіть, чи можливо хтось з Вас купує у якихось хороших магазинах,можливо знає якісь бренди,в яких можна бути впевненою, а можливо взагалі не варто переплачувати? Але мене цікавлять ШКІРЯНІ СУМКИ, бо краківського ширпотребу вже "наїлась"

3. Ная

Ная Well-Known Member

Хто в курсі, та гуртівня сумок на Тургенєва ще працює? І чи є десь магазин сумок від ТОВ "Таїсія"? Вдячна за відповідь :girl_curtsey:

4. ljudviga

ljudviga Active Member

залежить від ціни.
    Магазин Роберта на вул.Ф.Ліста (бічна Коперніка)
    маг.Шкіргалантерея на кн.Романа (тільки там завжди дорогі)
    маг. Взуття на Франка, 96 чи 94 (в напрямку польського консульства)
    чорні невибагливі шкіряні сумки є на Ярославенка,20

5. Masja

Masja Well-Known Member

6. orange girl

orange girl Well-Known Member

Де можна купити клатч (пристойного вигляду, бажано шкіряний). Порадьте магазини, можна онлайн і оффлайн. Дякую

7. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчата, хто в курсі. Понавозили вже зимові моделі сумок? Шукаю вмістку чорну торбину. Може хтось бачив де є.

8. Жменька

Жменька Well-Known Member

А де саме? Я на Тургенєва працюю, але про цю гуртівню не чула.

9. happylady

happylady Well-Known Member

я сумочки і все інше купую виключно онлайн, останній раз була на південному, чоловік купив сумку, лежить в шафі, перевертається**, зробила висновок, що ніякі ашани і південні мені не замінять неповторного і такого любимого заняття як шопінг онлайн:girl_claping:

10. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Я млію за такими сумками, але ніде не можу знайти. Саме ці фото з австралійського сайту, але в них весь час проблеми з доставкою, та багато негативних відгуків. Де такі сумочки можна знайти в нас, або в інтернет-магазинах?
    [​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG]

11. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

я теж щось собі таке підшукую... хочу мати приблизно таку модель
    де таку модель можна знайти?

12. happylady

може Вас таке зацікавить animal look.jpg

• Подобається Подобається x 1
  13. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

На фото не дуже добре видно, але сумка, здається не з натурального матеріалу? Плями виглядають трохи штучно...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. happylady

матеріал повністю натуральний

15. Kurylychyn

Kurylychyn New Member

Я купую шкірянісупки на Коперника в Рома Стайлі,і взуття в них якісне і хороше. Сумки дешеві, до 800грн. і вони мають один екземпряр. Так що заходьте дивіться.

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

Дівчата, скажіть будь ласка, чи сумки від Reserved хорошої якості? побачила одну гарненьку модель, цікаво чи довго буде носитися...

17. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

Минулого року купляла собі сумку, то ще досі ніде не потерлася

• Подобається Подобається x 1
  18. Olga Myrun

Olga Myrun Well-Known Member

А я таку симпатичну сумочку знайшла)

19. Stroga

Stroga Well-Known Member

я вже другий сезон практично відносила (але тільки зимою її ношу). Задоволена, ніде не потерлась,ручки не відірвались, а зимою я в неї багато пакую, бо і обід ношу і шапку іноді ставлю з рукавицями і шаликом.

20. mamba

mamba Member

Дівчата, підкажіть де можна купити широкий металічний ланцюг, щоб доробити довгий ремінець на плече до сумки аля шанелька)) знаю, що в магазинах для рукоділля або біжутерії, може хтось бачив точно десь, щоб не лазити по всьому місту))))
    --- дописи об"єднано, 17 Березень 2015 ---
    Я купую в Роберті також - на ФЛіста, на Південному і в Новому ЦУМі їх магазинчики є, розмовляла якось з власницею - сумки везе з ОАЕ, завжди актуальні моделі. Жаль, що останнім часом підняли ціну через курс- стильні і модні зі шкірзамінника вже від 450 грн, шкіра від 800. Але моделі там завжди гарні. Практикую олх зараз - там багато сумок, які дівчата з Європи попривозили))