А де ви купуєте сумочки??? поділіться

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Татусічка, 16 Лютий 2009.

?

Де берете?

1. На поличці власної шафи (коліном зачиняю)

8,5%
  2. На базарІ, звісно, там дешевше

7,4%
  3. На нашому форумі

4,3%
  4. Тільки в бутіках, фірмові

4,3%
  5. Де побачу, там і беру

79,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

Відповідь: А де ви купуєте сумочки??? поділіться

в інтернет магазині. Китайські, але недорого. є й гарні та оригінальні, переважно зам, але буває й шкіра. Носяться середньо - відповідно до ціни. так як я не люблю довго одне й те ж, то мені підходить - рік відносила і з легким серцем викинула і приглянула нове.

2. LadyLand

LadyLand New Member

Давненько купувала сумочки, ще задовго до пологів, чи певно ще й до вагітності, але шафа трохи тріскає від їх кількості. З улюблених марка Lollipops , мала чудову нагоду попасти на розпродаж їхніх сумочок - відвела душу на рік наперед (купила 5 сумок). І ще люблю Wanlima - чудова якість шкіри.

3. marycherry

marycherry Member

І я дуже задоволена Нері кара, а своїм чохлом на паспорт взагалі натішитись не можу, ще плюс є додаткові файли для іших документів

4. Sirunka

Sirunka New Member

Є гарні магазинчики на Городоцькій. Їх там дуже багато. Якщо пройтися то можна щось і підшукати цікавеньке із сумочок.

5. Dana K

Dana K Well-Known Member

Минулого тижня придбала дуже класну сумочку в маленькому магазинчику біля Оріфлейму (тут вже писали про нього). Вибір там був досить гарний, бо я вагалась між 4ма!!! уявляєте :girl_impossible: Згадала про нього після того, як обійшла Південний і нічого прийнятного не знайшла... і ціни тут приємніші
    Чула ще про гуртовню сумок в районі вул.Куліша. Може хтось має яку інформацію про вибір і ціни???

6. kristas

kristas Well-Known Member

Була там у суботу. Магазин "Торбинка". Вибір, такий собі, мені в принципі лише одна така мбільш-менш. Ну але і ціна в неї була не маленька, 420 грн.

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дівчата, хелп. Треба мені сумку для спортивного одягу, щоб носити з собою на тренування. Мала десь щось таке, але не можу знайти. Зараз ходжу з кульком:) Обійшла кілька магазинів, а там нічого нема такого щоб сподобалося. Всі або завеликі, або дуже вже спортивні, а я на роботу ходжу на каблуках і хотілося би щось стриманіше. Порадьте де таке пошукати, або хоч як вона має виглядати.
    Може такого плану? [​IMG]

8. Hermi

Hermi Well-Known Member

ой, це дійсно, подуріли з тими торбами! Або вже така маціпусінька що навіть гаманець не засунеш, або хоч на базар за продуктами ходи.
    а я зараз почала по секондах сумки шукати. В моєму містечку, одна жіночка привозить час від часу переоцінені речі, о там дійсно класні сумки і за досить низькими цінами.

9. Нюта

Нюта Well-Known Member

Вже маю гаманець цієї фірми роеів 5 ато і більше. І міняти не збираюся, бо виглядає супер. і підкладка ніде не подерта.

10. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Бачила сьогодні класні шкіряні сумки в магазині Emporio біля Данила Галицького, багато там було і Fossil, правда ціна на них від 1100 грн до 1550 грн :khomyak: (краще їх на 6 пм брати, але пощупати можна там).
    І в магазині "Злата" біля Галицького базару впала в око насичено зелена велика сумка з коричневими ручками. Було ще пару симпатичних.

11. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

То нам певно одна і та сама сумка впала в око:girl_spruce_up:Мені раніше деякі моделі "Дербі" подобались, але на моїй за півроку не інтенсивного користування повитиралися дирки внизу (сподіваюсь правильно пояснила). Гарний вибір сумок є ще у "Златі" недалечко від "Магнусу"

12. Gorda

Gorda Well-Known Member

Є гуртівня із сумками на Антоновича не далеко від банку Піреус. Вибір там дуже гарний, і гаманців у тому числі.

13. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Була на тій гуртовні кілька місяців тому. Сумок повно (не тільки жіночих, але й чоловічих). ціни не високі. але з тієї кількості мені нічого не сподобалося . Чоловік теж носом покрутив на "пацанячі" ридикюлі, казав, ніц путнього не побачив.
    Але можливо зараз вони оновили асортимент.

14. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

з посередницькими послугами і доставкою майже на одне і те ж виходить

15. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

можливо то Героїв Упа? і гуртівня de esse?

в моїй de esse за рік інтенсивного (безперервного) носіння теж з одного краю знизу повитирались дирки :sad:

чи може хтось пояснити детальніше де є той магазин нері кара що на Чорновола?

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

навпроти Міленіуму

17. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

напроти міленіуму. переходите по переходу і практично впираєтеся в той магазин. там ще є магазин з двома великими вітринама з алкоголем, а відразу поряд у тому ж будинку нері кара, вхід з кута.

18. Gorda

Gorda Well-Known Member

Можливо і так. Мені так сказали, що це на тій вулиці, і я там сильно не заглядала як вулиця називається :) та гуртівня вона так у дворі ( там ціла купа якихось і ще складів).

19. Pavonia

Pavonia New Member

Найкращий вибір і найкращі ціни на сумки там, де їх шиють- в Індії, В'єтнамі та Китаю.
    Років з 5 тому я потрапила на один базарчик в південному Делі. А там...величезний стелаж із сумками відомих брендів...Найдорожча близько 80 гр. Що зі мною було, то не передати - я купила 31 сумку тоді. Все собі.
    У Львові мені подобаеться сток на початку Степана Бандери- там де ресторан "Сім поросят" . Іноді цікаві варіанти бувають.

---------- Додано в 22:05 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ----------

Найкращий вибір і найкращі ціни на сумки там, де їх шиють- в Індії, В'єтнамі та Китаю.
    Років з 5 тому я потрапила на один базарчик в південному Делі. А там...величезний стелаж із сумками відомих брендів...Найдорожча близько 80 гр. Що зі мною було, то не передати :girl_crazy:- я купила 31 сумку тоді. Все собі. :girl_dance:
    У Львові мені подобаеться сток на початку Степана Бандери- там де ресторан "Сім поросят" . Іноді цікаві варіанти бувають.

20. Galin Max

Galin Max Member

а я купую сумочки на "секонді" в Червонограді. Нові сумочки європейських фірм. І чим менша за розміром, тим дешевша ;) Якість шикарна, абсолютно нові. Останнє придбання - оранжева тсмівська за 40 грн. Клатчик реально за 15 купити.