А де ви купуєте сумочки??? поділіться

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Татусічка, 16 Лютий 2009.

?

Де берете?

1. На поличці власної шафи (коліном зачиняю)

8,5%
  2. На базарІ, звісно, там дешевше

7,4%
  3. На нашому форумі

4,3%
  4. Тільки в бутіках, фірмові

4,3%
  5. Де побачу, там і беру

79,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: А де ви купуєте сумочки??? поділіться

Я купую в свому улюбленому Macy's. Вчора придбала собі літню торбинку на здешевлення. Guess. Я щаслива як слон!

2. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

ну,що наважились купити? на південному в одному магазині бачила,то виглядали акуратні...проте ціни,як на мене трохи зависокі,як на копію.на кідстафі дешевші...тільки от не знати,яка якість...

3. Dobra

Dobra Well-Known Member

Купляю все тільки там, тому що фізично не можу вийти за покупками - діти хворіють і немає з ким залишити. Ціна на репліки там адекватна, сотні грн, у нас по базарах на ці ж товари ставлять тисячі. Якщо рейтинг у продавця нормальний, він дорожить репутацією, можна задавати багато запитань і відповідь буде правдива. Більшість знайомих, які брали репліки, дуже задоволені. Собі там вже купила кілька сумок, остання, Дербі (обійшлась в 160 грн - це нормально?) я її називаю "окультурений господарський мішок", тому що можна розмістити в ній навіть молодшу дитину:girl_haha:

На Південному недалеко від Ваму є багато, 270-280 грн. Дійсно якісні.

4. Sweety Chocoland

Sweety Chocoland New Member

Дівчатка, хтось купляв останнім часом сумочки на Героїв Упа (Тургенєва), кажуть, там вже так просто не пускають?

5. kyharochka

kyharochka Member

Я теж там купую, із знижкою-дешево і якісні, ношу вже довго.
    А ще кілька сумок хресна подарувала-прислала з Америки, теж якісні і гарні.
    Чорну маленьку з бісеру десь рік тому купила в Скрині- недорого.

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

мммм

7. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Ну не знаю, не знаю. У співробітниці біленька літня сумка із замінника не прожила і місяця (((.

Я хотіла купити собі в них шкіряну, але побоялася.

8. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

Дівчата, а де можна у Львові придбати сумочку з хутром? :)

9. kraplynka

kraplynka реалістка

мова певно йде про гуртівню de esse? мене теж таке питання цікавить. Дівчата, відгукніться!
    Останню сумку купувала собі у магазині гламур в Арсені на просп. Ч.Калини - у них були знижки напередодні завозу осінньої колекції. Сумки, кажуть, з Польщі, хоча ніяких етикеток на них нема, проте якістю я задоволена. Зараз шукаю де б купити якісний шкіряний гаменець за доступною ціною. Мені радили гаманці Wittchen, але ціни у них трохи кусючі - може хто знає де дешевше? А може якусь іншу марку порадите?

10. Vероніка

Vероніка Never give up

Не маю ніяких нарікань до сумок з Таісії. Перевірені часом, дощем, морозами і снігом. За 2 роки сумки виглядають практично новими. :girl_yes: Треба буде якось зазнімкувати.

11. Відповідь: А де ви купуєте сумочки??? поділіться

Повністю підтримую:girl_yes2:
    А ще зручні та оригінальні сумочки є в магазині на Кн.Романа

12. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Була сьогодні там - пускають без проблем. Єдине, що нема вже наклейки - тому тре питати шоб туди втрапити правильно. Курс в них наразі 12 грн/євро - оплата тіки в гривні.
    Вибір дійсно пристойний, але як то кажуть: на колір і смак товариш не всяк. Я собі пригледіла одну тіки - вона мені б обійшлась в 444 грн. Не знаю наскіки це дорого чи дешево - вже давненько такого товару не купляла :girl_blush2:

13. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

то про шкіряні мова?

14. Klava

Klava Member

Я теж дивилась на Вітхен, але не готова так дорого платити. Купила собі шкіряний гаманець у Нері Кара на Чорновола. Там вибір величезний - стільки кольорів і фактур різних! І все шкіра. Крім того, можна докупити до гаманця ще ключницю чи візитницю таку саму, але вже пізніше. Ціною теж лишилась зодоволена. Якість хороша, ношу наразі правда лише 4-5 міс., але виглядає як новий.

15. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

я в НеріКарра купляла чоловіку гаманець, користується ним з нового року - справді, виглядає як новий:)

16. kraplynka

kraplynka реалістка

Дивно, але судячи з цін зазначених в інтернеті вартість цих двох брендів приблизно однакова.
    Взагалі мені подобаються оригінальні речі ( і сумки, і взуття і гаманці) - наче класика - але з якоюсь "родзинкою" - бантиком, цікавою оздобою щось таке.

Останнє редагування: 16 Жовтень 2011
  17. Vероніка

Vероніка Never give up

І шкіра, і кожзам якісні.

18. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Потрапила я сьогодні нарешті в Шкіргалантерею - компактненький магазинчик, але вибір мені сподобався. Правда ціни: шкіра - від 750 грн, замінник - від 350. І бачила навіть пару моделей de esse в районі 500 грн (оці якраз не шкіряні). Тепер сиджу і чухаю голову - скіки ж я готова віддати за сумку?!

19. Dobra

Dobra Well-Known Member

Запеленгувала свою маму нинька з такою сумкою.

З Італії, як до мами попала - то комічна історія. Просвітіть мене, шо за річ і кіко може коштувати.:girl_blush2:

20. siriuska

siriuska Member

хочу сказати про гуртовню de esse,там вибір дійсно класний,я вже не раз там купляла гаманці і сумки,всім задоволена.правда є одне НОТ