8 Березня,святкуємо ?

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем kati, 25 Лютий 2009.

?

Святкуєте 8 березня?

1. так

144 голосів
    59,8%
  2. ні

73 голосів
    30,3%
  3. інший варіянт

24 голосів
    10,0%
  1. Nana11

Nana11 аспіранточка

Відповідь: 8 Березня,святкуємо ?

Ну впринципі теж не зле, ми всією сімєю їдемо до бабці садити картоплю, яку потім цілий рік і їмо, з появою малих це ще актуальніше, точно своя, нічим не оброблена, тому ніколи на ті два вихідні не нарікаю, вони мені вигідні, до чого б вони приурочені не були. І думаю 90% нашого населення так їх сприймають.

Ну і щоб не оффтопити, то скажу я народилася і через 3 роки СРСР не стало, вважаю себе людиною нового покоління, яке виросло вже в незалежній Україні, бо того старого режиму і не пам'ятаю,тому святкування 8 березня як Дня жінки і не сприймаю, швидше як початок весни(1 березня ще зазвичай дуже холодно, яка там весна), Було б приємніше якби воно називалося День Весни і всі один одному дарили квіти.:girl_claping: Мені чоловік часто дарить квіти, то чому б не зробити йому цього ще раз? І мамі своїй я купую квіти і доні своїй цього року.
    А ну і от про 14 лютого, я не розумію того свята, воно для мене якесь дуже розпіарене чи що. Я кожного дня зізнайюся чоловіку в коханні, тому воно напевно для мене не актуальне.

2. Michelin

Michelin New Member

Хіба не приємно лишній раз почути комплімент і гарне побажання від чоловіків/хлопців/співробітників? Це прекрасне свято, таке саме, як День матері! В Європі ще святкують День батька - було б чудесно і у нас його запровадити... Свята - це ж позитив, приємні емоції і гарний настрій! І не обов'язково влаштовувати широкі застілля, можна просто насолоджуватись святковим весняним настроєм!

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

В Україні День Батька святкують у третю неділю вересня. Офіційно його ще Ющенко запровадив.
    А 14 лютого я чомусь сприймаю суто як підліткове свято, саме день закоханості, а не чогось справжнього.
    Ну, і повертаючись до 8-го березня, скажу, що ніж бавитися в квіточки та окозамилювання, краще би в цей день поговорили про права жінок. Скільки проблем зараз в Україні, на які треба звернути увагу: і звільнення через вагітність, і не приймання на роботу, бо "можете вийти в декрет скоро"... І то не єдині проблеми, які потребують уваги, а її нема. А зайвий комплімент чи квіточка - невже аж так їх бракує в щоденному житті?

4. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

8 березня не святкую, бо воно мені якось і святом не виглядає. А квіти чи ще якісь приємні подарунки отримую від коханого і без приводу :).

Мій дідусь завжди у День весняного рівнодення будив мене зранку і казав, що будемо їхати на вокзал у Жидачів - буськів зустрічати :girl_tender: . Тому саме із цим днем березня у мене пов"язано багато чудових спогадів :)

5. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

День Весни для мене - 1 березня) Саме цей день сприймаю як свято, ура!)) Зимі кінець!
    А щодо "хіба бувають свята зайвими" - не бувають. Кожний день - особливий. Кожний- свято.