8 Березня,святкуємо ?

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем kati, 25 Лютий 2009.

?

Святкуєте 8 березня?

1. так

144 голосів
    59,8%
  2. ні

73 голосів
    30,3%
  3. інший варіянт

24 голосів
    10,0%
  1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: 8 Березня,святкуємо ?

а я святкую :) Для мене це свято весни. Сьогодні в магазині продавець теліпанчик подарував - я таааак тішилась.

2. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

І я святкую..... цьогорічне 8 березня пройшло чудово, мене багато хто привітав, отримала подарунки які давно хотіла і дуже рада, привітали наших мам, вчора і сьогодні приїзжали на святковий обід. Загалом 8 березня в нашій сімьї прийнято святкувати завжди. Подарунки даруються в міру можливості, але відмічається завжди.

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

В голосуванні обрала інший варіант, тому що не можу сказати, що святкую 8-ме березня, але й не святкую-також не про мене. Мені приємно чути хороші слова в цей день і дарувати від себе їх іншим дівчатам,жінкам-рідним,близьким. Це гарна можливість зателефонувати лишній раз до бабусі,тітки,сестри і нагадати, що скільки б там кому не було років,які б там в кого не були обставини,та все ж всі ми перш за все жінки-гарні,розумні,впевнені в собі. Та й коли приходить оте 8-ме березня, для мене то вже такий сигнал, що от вона, весна-прийшла!І навіть якщо ще холодно,нічого, в серцях вже тепло! А на рахунок святкування грандіозного, зі столом, чи походом в ресторан-ні, для мене це звичайний день і я б взагалі хотіла , щоб це був робочий день, більше б жінки компліментів отримували(бо на роботі :girl_haha:)

4. Женічка

Женічка Well-Known Member

Настя отримала цього року свій перший манюній букетик від татка.
    радості повні штани,я навіть не думала і не чекала аж на таку реакцію.
    пів дня букет не випускався з рук :girl_in_love: і без зупину повторяла,що коли буде великою,то тато подарує їй великі квіточки :girl_in_love:

бабуся раділа тюльпанчику, одненькому,правда,але хіба в кількості щастя :) мама, свекруха - мама теж тішились тюльпанчиками, цілий день світило сонечко, справжній початок весни!!!! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    ну і як тут не радіти і не тішитись цьому святу ???

5. Laskava

Laskava New Member

Проголосувала нині, що "Так, святкуємо!" і не просто святкуємо, а любимо це свято і чекаємо. Готуємо рідненьким жіночкам подарунки, чоловіки зранку біжать по квіти. Збираємось родиною за святковим столом.
    На роботі в звичайний день хіба почуєш від чоловіків -співробітників зайвий раз компліменти? А так всі посміхаються, поздоровляють жінок, кажуть добрі слова... Готується концерт, святковий фуршет і в душі саме з цього свята виникає відчуття, що всі прокинулися від зимової сплячки і настала ВЕСНА!

6. natka75

natka75 Well-Known Member

у нас вчора вийшло,що ми трохи святкували в колі сім"ї,зять подарував троянди моїй мамі, своїй, а мені - вазу для квітів)))святкувати не збиралися,але вийшло спонтанно і не тому що 8Березня, а тому що мама сказала, що вчора було 35років як вони одружилися з татом,то ми чуть посиділи з батьками.

7. mamatu

mamatu Well-Known Member

Ви говорите точно, як мій чоловік та його мати! І я також раніше розділяла цю думку. Але тепер мене не так часто балують подарунками та квітами, тож приємно хоча б на свято отримати доказ, що ти не байдужа.

8. bora

bora Well-Known Member

В нас вийшло трам-тарарам на свято. Хтось хтів не такого подарунка, хтось інакшого прояву уваги... Добре хоч квіти (троянди у горщику) купила на день раніше, бо 8 там проходила - тільки найнещасніші залишились. ТО позитив якраз припав на інші дні)
    Жінки часом до цього дня мають так багато очікувань, що потім цілий шкандаль як трохи не так вийде. І то почула не одну таку історію. Тому такі зобов"язалівки недолюблюю з боку реакції інших, і люблю як свято весни - бо просто тішуся всім, що відбувається, думаючи про весняне тепло.

9. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

в мене до цього свята таке ж ставлення, як і до валентина - є то є, нма - то нема. Ніц не планувала - і вийшло дуже мило, отримала квіточку і чохольчик до мобільного, який так хотіла! разом, в пошуках чохольчика, прогулялись... все файненько...

та й приємно, що всі з квітами.. хоча з іншої сторони - дратує... дратує комерція .... дратує те, що чому не можна в будній день жнці свято зробити... і тд і тп...

тішмося тому, що маємо! :girl_tender:

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Розкажу вам казуз з тим святом. В нас тут ніхто його не святкує але в українському садочку до якого ходить моя Андріана також одна мама з України яка мені здається має дуже сильні радянські переконання приводить свого малого на ім*я Нікіта. Так ось вчора Нікіта зробив всім дівчаткам подарунок (чеколядки і якусь бздурку з принцесами). Хлопчики які побачили що всі дівчатка отримали подарунки підняли страшний крик і плач - що то за таке дівоче свято і де подарунки для хлопчиків і коли буде міжнародний чоловічий день?:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

Вихователька в садочку яка виросла в заграманиці взагалі не розуміє цього свята. Вона розказувала історію, що її чоловік якось попав на цей день в сім*ю на Чернігівщині і там жінки все приготували, все подали чоловікам і все прибрали, бо всі дружно святкували Женскій Дєнь. Вона просто ніяк по-сьогодні не може зрозуміти що ж то за свято жінки коли вона має в два рази більше наробитись.:girl_feminist: Якщо чесно то і я такого свята не розумію.

11. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

скоріш всього, ставлення до цього свята формують самі чоловіки: якщо роблять з любов.ю і увагою, не лише раз в рік - то ймовірніше і жінка святкуватиме, якщо з примусом і постійними нагадуваннями "о, диви, який я молоток - не забув!" - то мабуть і радості-то щирої ніхто кінець кінцем не отримає

вчора мені, наприклад, було неприємно бути "однією з" з квітами на руках

та й самих квітів шкода: оті перепади температури - з холодного базару в теплу хатку перетворюють подарунок на віник, якого від сорому якомога швидше хочеться позбутися і не позоритися

ну і, що для мене особисто важливо - не хочу йти на повідку у маркетологів / рекламників - не відпрацювали вони ше свого принаймі на задовільний рівень:girl_wink:

12. Відповідь: 8 Березня,святкуємо ?

Святкую.
    Приємно отримувати привітання від коханого, друзів, співробітників (особливо щось оригінальне та екстраординарне), клієнтів.
    Приємно, що це ще один державний вихідний.
    Приємно бачити на вулиці жінок з квітами та усмішками. Про п'яних чоловіків з "віниками" я взагалі мовчу...
    Приємно, що це ще один привід зустрітися з подругами, подзвонити давнім знайомим.

Коротше кажучи, класне свято. І яка різниця, хто його придумав? Ми ж святкуємо День матері, День студента, День вчителя, День архітектора, День будівельника, День молоді, День білявки, День кота... Та чомусь найбільше суперечок довкола Дня жінки. Дивно.

13. kati

kati Well-Known Member

ага, тільки як відпочивати 4 дні то всі двома руками і ногами "ЗА":girl_devil:

14. дашулька

дашулька Well-Known Member

не всі...моя мама, наприклад, відробляє за ці свята у суботу, що її взагалі не влаштовує, бо не встигає відпочити після праці (при чому фізичної). та й взагалі в суботу у її онучки день народження. навіщо тоді робити вихідні, якщо їх треба відробляти? не розумію...

15. Holly

Holly Moderator

Я не люблю і не святкую 8 березня. І не тому, що 7 мій день народження. Як захочу квітів чи свята, то можна влаштувати в будь-який день, незважаючи на дату. Мій чоловік не дарує мені квітів/подарунків на 8 березня, зате може принести гарний букет/подаруночок просто так, бо йому так захотілось.

Останнє редагування: 7 Березень 2011
  16. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

гигиг..картинка в тему:)

Оказывается, 8 марта на самом деле восхваляется только одна женщина — библейская иудейка Эсфирь, благодаря которой иудеи тогда уничтожили более семидесяти пяти тысяч белых персов - мужей — сильных людей (цвет нации) - вдобавок вместе с их жёнами и детьми.

Другими словами, празднуется геноцид белых персов, проведённый руками иудеев, который стал возможен только благодаря применению иудеями новой тактики — «института иудейских невест»!

И именно этот день большевики сделали одним из своих главных праздников после своей победы в Октябрьской революции 1917 года.
    більше про історію свята тут

17. LGalT

LGalT Member

Святкую.
    Чоловік готує якийсь приємний сюрприз:girl_wink:(проте радує мене не тільки на 8 Березня).

18. Farfalla

Farfalla Member

Святкуємо, але без помпезності... Я далеко не є фанаткою цього свята, але мені приємно, в цей день отримувати вітання!!!
    Від чоловіка сюрпризи бувають не тільки на це свято. Але 8 березня він все-таки старається мене привітати. І це просто ще один знак уваги :) який я із-задоволенням приймаю. Життя далеко не таке солодке, як би хотілось, тому не хочу втрачати нагоду посмакувати його в цей день :haha:)

19. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Я теж рахую це свято - святом весни..Плюс для мене він дуже особливий - бо 8 березня ми познайомились з чоловіком . Це наш день :give_rose:

20. marianast

marianast Well-Known Member

Не святкую. Хоча це "свято" мені ніколи не заваджало. Я просто його не розумію. Свято гендерної приналежності - якось дуже пусто. ІМХО. Люблю День Матері.
    Вихідними скористаємось однозначно, але подарунків і квітів не чекаю. Тай не дочекаюсь,я свого чоловіка навчила,що 8 березня і Деня Валентина ми не відзначаємо ні подарунками,ані чим небудь ще.